Emočná nevera

29. jún 2024

Ahojte, chcem sa spýtať. Ako ste sa dokázali vyrovnať s neverou? Keď ste napríklad zistili, že túži po niekom inom. Pozerá po iných, mladých, či rovesníčkach. Má cudzie fotky v mobile, či si potajme píše. Pre mňa je to veľmi bolestné. Ako ste sa s tým vyrovnali? Ak máte úzkosť vzťahovú väzbu a nízke sebavedomie. Neprišli ste o všetku sebauctu? Verili ste, že ešte niekoho stretnete? Ne zrútil sa Vám život? Keď ste na všetko sami. Prídete o všetku exkluzivitu, ktorú ste vlastne ani nikdy nemalo. Trasiem sa, veľký stres je to pre mňa. Strácam sa v tom. : ((( neviem ako ďalej.

usla35
29. jún 2024

Pokial nie si pre niekoho dost dobra a ma potrebu vyhladavat stale nieco "lepsie" ci "krajsie" - zbav sa ho. Ten clovek si ta nezasluzi. Pretoze realna hodnota nie je vyzor, kazdy casom ostarneme a zvraskavieme, ale to co je vnutri nas, to aki sme, to ostava naveky.

blacki12
29. jún 2024

To čo popisuješ má len krôčik k fyzickej nevere. Jediný dôvod, ak k tomu ešte nedošlo je, že sa zatiaľ nenašla taká, ktorá bude súhlasiť so sexom.

zuzana76
29. jún 2024

myslim si o tom to, ze si s nespravnym clovekom a nemalo by ti na nejakej exkluzivite prave s nim zalezat. Hladaj radsej inde.

adka176
29. jún 2024

Treba odísť... skončiť čím skôr...neničiť sa psychicky... čím skôr to skončí, tým skôr sa ti uľaví.... Určite ťa čaká niečo oveľa lepšie a krajšie... len sa treba pohnúť vpred...

anketkarka
29. jún 2024

Ak o sebe vieš toto všetko, tak by si mala vedieť, že kým neporiešiš seba a svoje problémy, tak stále narazíš na niekoho, kto Ti ich bude zrkadliť.

rorino
30. jún 2024

Čo ma sebaucta spoločne s nevestou,to že máš partnera,neznamená,že ostaneš nesvojpravny.Mozes byť smutná ,nahnevaná,nešťastná,to po určitej dobe prejde,ale prečo by som si mala prestať vážiť sama seba,za to,že on je magor?

domkakvet
30. jún 2024

Chce to len cas.

heleninamama
30. jún 2024

Úzkosti, hystéria, nízke sebavedomie a chorobná naviazanosť na partnera - to je kombinácia, ktorá Ťa predurčuje na opakovanie takýchto neúspešných vzťahov, kde chlap časom začne podvádzať alebo na samotu.
Človek ako Ty patrí do rúk psychiatra, nie do vzťahu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz