Ejakuluje do vás váš manžel/priateľ pri antikoncepcii?

23. feb 2021

Pred 3 rokmi som porodila syna. Aj keď mi to je hlúpe, musím sa spýtať.,, Ejakuluje do vás váš manžel/priateľ pri antikoncepcii? Bojím sa, že ak sa tak stane, aj napriek antikoncepcii otehotniem a z toho mám traumu.. a preto mu to nedovolím. Gynekológ ma samozrejme ubezpečil, že ak beriem antikoncepciu podstivo, a to beriem, nestane sa to, no akosi mu nemôžem veriť.. Prosím o rady..

veronikaszabova
23. feb 2021

HAK beriem roky rokuce a ideme na plno. Ved preto aj tu antikoncepciu uzivam.

ivca88
23. feb 2021

Roky sme šli naplno, keď som užívala HAK.
Pozor si daj len keď zabudneš užiť tabletku alebo ak si chorá a máš antibiotiká.
Ak sa až tak strašne bojíš, podstupte sterilizáciu a je to.

autor
23. feb 2021

@ivca88 Dakujem za odpoveď.. A uvažujem nad tým, nevidím iné riešenie žiaľ.

autor
23. feb 2021

@veronikaszabova samozrejme to viem, no mám v hlave akýsi blok a ten nepustí :(

ivca88
23. feb 2021

Úplne v pohode. Aj my sme to tak vyriešili a neľutujem.
Nechcem sa napchávať do prechodu antikoncepciou.
Sterilizácia je veľmi dobré riešenie, keď je človek rozhodnutý.

autor
23. feb 2021

@ivca88 a nie je to bolestivé? To jediné ma trocha desí

ivca88
23. feb 2021

Mňa to nebolelo, môj muž bol... 😜😂😂😂

autor
23. feb 2021

@ivca88 ahá. 🙂 tak ten môj by nešiel zanič. Ešte sa porozprávame a zrejme pôjdem ja

janickacrazy
23. feb 2021

možno máš strach preto, lebo si počula rozne príbehy ako ženy otehotneli, aj ked brali tabletky, no vačšinou otehotneli preto, že zabudli užiť viac tabletiek po sebe alebo tie tabletky ani nebrali, len sa nato vyhovárajú, aby to nevyzeralo tak blbo. poznám osobne viac takých žien, žiadna nechce vyzerať, že si nedávali pozor a stalo sa

ninusa221
23. feb 2021

Mamina ma to teliesko a nevedela si to vynachváliť nemávalo už ani Ms

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupava36
21. aug 2021

Ja mam sterilizaciu za sebou. A sama zo seba mam hnusny pocit. Vysmiata som s kliniky odisla ale mam pocit ze som sa s tym vnutorne nevyrovnala este. Ale inak je to super vec lebo si nemusime uz davat pozor a mozeme ist naplno. Mame dve deti dalsie uz nechceme a uz ani mat nemozeme co mi vobec neprekaza. Ja som si to zvolila aj preto aby som nemusela tu chemiu do seba stale cpat aj tak som vecne zabudla si dat tabletku a spomenula.som si na to az o 2 dni😁takze u mna ta sterilizacia je na poriadku. On manzela som nechcela aby siel on na zakrok tak som sla ja. Kazda zena ma inde prah bolestivosti. Niekoho tie rany boleli ze sa museli dopovat liekmi no mna to len stipalo a to bolo cele. Lieky od bolesti som si nemusela dat ani raz. Bola som v celkovej anesteze.ak neplanujete uz nikdy deti urcite by som ti to poradila.
Ked som brala HAk tak sa v pohode do mna spravil moj manzel neriesila som to.