Ego chlapa

15. okt 2024

Stalo sa vam ze chlap vas klamal a povedal ved som ťa nepodviedol.preco by som ti mal povedat prepač Ty kde žiješ?A potom vyplakavaju ked o vas nadobro pridu lebo Ego

biba_18
15. okt 2024

ja som to nezažila ale viem si to predstaviť, ale to je chyba žien 😔 mamy ich vychovávajú…

taktotedanie
15. okt 2024

Ale ved nech si s tym egom ked je take velke, ze toto dokaze zo seba vypotit zije sam, je dost velke bude mu stacit na cely zivot
A ty si zacni vazit viac samu seba a kopni take velke ego vies kam a budes sa mat lepsie
Lebo tym, ze mu to odpustit v nom toto ego este viac rozvinies a rokmi budes len handra, s ktorou si poutiera dlazku

anna777115
15. okt 2024

Vo vzťahu si treba nastavit hranice, po kiaĺ kto móze zájsť. Prekroči hranicu odchod. Predsa, nemieniš celý život čakať, či sa uvedomi a dójde mu. Ver, že niekomu, nedojde ani do smrti, čo je za dementa.

1ryba
15. okt 2024

Nie nestalo. Tebe pridelili chlapa na mestskom úrade?

zanka777
15. okt 2024

@1ryba 😂😂😂😂😂😂😂😂👌

rozculena
15. okt 2024

a podviedol ťa? Máš dôkaz?Nachytala si ho pri tom? Či si len myslíš?

madeincssr
16. okt 2024

@1ryba 😁 pri dnesnom (obojstrannom) individualizme (materializme, karierizme, prehnanom sebavedomi, nedostatku pokory) k tomu pomaly spejeme.

grof_monte_christo
16. okt 2024

@madeincssr K comu spejeme? Ze nam budu partnerov pridelovat na obecnom urade? 🙂

madeincssr
16. okt 2024
1ryba
16. okt 2024

@grof_monte_christo ja si myslím, že už aj začali, viď príspevky na koníku.😃

barborachors
16. okt 2024

Toto nie je o egu, ale o tom, ze si ta neváži.

margotka17
18. okt 2024

Klamal ťa? V čom? V podvádzaní? Veď ti povedal, že ťa nepodviedol a nemá sa za čo ospravedlňovať. Toto asi nebude o jeho EGU, ale o niečom inom. A ak ťa predsa len podviedol, je už len na tebe, či ostaneš s takým človekom. Ja za seba vravím, že by som neostala.

autor
18. okt 2024

@margotka17 klamal mi ze nikoho nema ani si z nikym nepise a ze chce aby to bolo ako predtym.ja som sa snazila ale on uz zacal riesit druhu a nahovaral ju aby boli spolu aj ked ona mu stale hovorila ze nie lebo je pre nu stary.

autor
18. okt 2024

Sice este neboli spolu takze co by mi povedal ze ano dobra vyhovorka rozoberam jednu? Ale mne tvrdil zs ochladol a nevie preco ze som ho sklamala lebo som.sa vonku zdržala ale pravda bola inde

earlgrey
18. okt 2024

Hm?

autor
18. okt 2024

On je velmi tvrdohlavy aj si to priznal a sebestacny a nikdy d nikomu neprosil a ani nebude poved.od20r je na vsetko sam praca o mamu sa stara dom preraba kde byva zvierata chatka tam zahrada aby nemusela vsetko kupovat

stanulienkat
18. okt 2024

Takze ked povie prepac, tak je to zabudnute a budete sa milovat ako kone???😁 To fakt?😂 Ked riesil druhu, uz mal byt byvaly, zablokovany a zabudnuty. A nie sa dozadovat slovka prepac. A mlady psychos ma pocit, ze nic zle vlastne nespravil. A ty mas zrejme ten isty pocit, nie? Lebo hlava mi neberie, co riesis. Kopni ho do riti.