Druhá šanca v manželstve

21. sep 2024

Ahojte, poznate manzelstva, kde boli manzelia rozideni alebo aj rozvedeni a dali sa po case znova dokopy ? Boli spokojni alebo to nevyslo?

deti95060810
21. sep 2024

poznám viacerých...
niekde vyšlo, niekde nie.

lienka.7
21. sep 2024

@autorka poznám, ale nevyšlo to. Pokial šlo o neveru, aj napriek sľubom sa nič nezmenilo a chlap behal za ženskými ďalej. Skôr poznám také, keď po rozvode sa vzťahy nejako "utriasli" a vychádzajú a komunikujú spolu teraz lepšie ako v manzelstve

anesim
21. sep 2024

Poznam 2 pary, kt sa rozviedli a do 2 -3 rokov sa znovu zobrali

doriiis
21. sep 2024

Poznám.Mna a môjho muža🤷🏻‍♀️

subartic
21. sep 2024

Aj ja poznám .Mňa a môjho muža .

mane01
21. sep 2024

Ja poznam jeden taky vztah. Nefunguje to, ona trpi, on ma milenky a inak pred svetom krasna tradicna rodina 🤦🏼😵‍💫

marianarem
21. sep 2024

Ja poznam jeden taky par, im to na druhy raz vyslo, mali potom aj dceru a su uz dlhe roky spokojni. Potom este viem o takom trochu kurioznejsom pare: kamarat mojich rodicov bol z rozvedenej rodiny, rodicia sa mu rozviedli, ked bol maly, no dali sa znova dokopy po 80ke 🙂

autor
21. sep 2024

@doriiis @subartic a ako ta druha sanca dopadla u vas?

subartic
21. sep 2024

zatiaľ dobre.

vorkola
21. sep 2024

Ano aj my,ale nie som s nim stastna, Povaha u neho sa trochu umiernila,,ale psychos jak vysity.ale zas ja si nedam po hlave skakat,Ale aspon som pri nom ziskala.takmer blahobyt,socialne nam je velmi dobre.o com sa mi ani nesnivalo

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
22. sep 2024

U nás dopadla veľmi dobre.Obaja sme sa zmenili a už nerobíme tie chyby,ktoré sme robili predtým.Bolo to kruté,ale stálo to zato.Odkedy sme sa k sebe vrátili,cítim naplnenie a som odvtedy najšťastnejšia.

ina2405
22. sep 2024

V rodine poznám, hneď po rozvode ju začal dobýjať späť, podarilo sa, spravili si druhé dieťa. Na tretie narodeniny toho dieťaťa sa sťahovala od neho v druhý sviatok vianočný, zistila mu milenku. Odvtedy ho strašne nenávidí, jeho milenka opustila a on je sám a ľutuje čo urobil. Ona býva u rodičov aj s deťmi.

h2
22. sep 2024

Poznám jeden taký pár, už sú to starší ľudia. On mal milenku, splodil s ňou dieťa, s manželkou sa rozviedli, oženil sa s milenkou, neskôr sa s ňou rozviedol, dali sa zase dokopy s bývalou manželkou, vzali sa a mali ešte jedno dieťa, dnes už dospelé. Sú šťastní a sami hovoria, že ak by sa vtedy nerozišli, už by to tretie dieťa nemali.

salamistka
22. sep 2024

Poznám tri také páry, všwtko so šťastným komcom (zatiaľ), v prvom manžel spôsobil z nepozornosti nehodu, bol istý čas zatvorený, keď sa dostal von, našiel si inú, s ktorou mal dieťa, po čase sa však vrátil k pôvodnej rodine...druhý pár žili oddelene, mali svoje vzťahy, ale tiež sa k sebe vrátili, lebo láska medzi nimi nevyhasla, tretí pár mal polročnú krízu, keď žili sami oddelene, potom asi vyriešili problém, ktorý ich rozdelil a fungujú odvtedy ďalej.

rorino
22. sep 2024

Poznala som dva páry,prvý pár sa rozviedol v zrelom veku,deti odrastené,opäť sa vzali a vydržali do smrti,druhý s pomerne malými deťmi,nevydržali ani dva roky po druhom sobáši..mm

vilma7
22. sep 2024

Zase sa vzali a zas rozviedli.