Ahojte, poznate manzelstva, kde boli manzelia rozideni alebo aj rozvedeni a dali sa po case znova dokopy ? Boli spokojni alebo to nevyslo?
Poznam 2 pary, kt sa rozviedli a do 2 -3 rokov sa znovu zobrali
Poznám.Mna a môjho muža🤷🏻♀️
Aj ja poznám .Mňa a môjho muža .
Ja poznam jeden taky vztah. Nefunguje to, ona trpi, on ma milenky a inak pred svetom krasna tradicna rodina 🤦🏼😵💫
Ja poznam jeden taky par, im to na druhy raz vyslo, mali potom aj dceru a su uz dlhe roky spokojni. Potom este viem o takom trochu kurioznejsom pare: kamarat mojich rodicov bol z rozvedenej rodiny, rodicia sa mu rozviedli, ked bol maly, no dali sa znova dokopy po 80ke 🙂
zatiaľ dobre.
Ano aj my,ale nie som s nim stastna, Povaha u neho sa trochu umiernila,,ale psychos jak vysity.ale zas ja si nedam po hlave skakat,Ale aspon som pri nom ziskala.takmer blahobyt,socialne nam je velmi dobre.o com sa mi ani nesnivalo
U nás dopadla veľmi dobre.Obaja sme sa zmenili a už nerobíme tie chyby,ktoré sme robili predtým.Bolo to kruté,ale stálo to zato.Odkedy sme sa k sebe vrátili,cítim naplnenie a som odvtedy najšťastnejšia.
V rodine poznám, hneď po rozvode ju začal dobýjať späť, podarilo sa, spravili si druhé dieťa. Na tretie narodeniny toho dieťaťa sa sťahovala od neho v druhý sviatok vianočný, zistila mu milenku. Odvtedy ho strašne nenávidí, jeho milenka opustila a on je sám a ľutuje čo urobil. Ona býva u rodičov aj s deťmi.
Poznám jeden taký pár, už sú to starší ľudia. On mal milenku, splodil s ňou dieťa, s manželkou sa rozviedli, oženil sa s milenkou, neskôr sa s ňou rozviedol, dali sa zase dokopy s bývalou manželkou, vzali sa a mali ešte jedno dieťa, dnes už dospelé. Sú šťastní a sami hovoria, že ak by sa vtedy nerozišli, už by to tretie dieťa nemali.
Poznám tri také páry, všwtko so šťastným komcom (zatiaľ), v prvom manžel spôsobil z nepozornosti nehodu, bol istý čas zatvorený, keď sa dostal von, našiel si inú, s ktorou mal dieťa, po čase sa však vrátil k pôvodnej rodine...druhý pár žili oddelene, mali svoje vzťahy, ale tiež sa k sebe vrátili, lebo láska medzi nimi nevyhasla, tretí pár mal polročnú krízu, keď žili sami oddelene, potom asi vyriešili problém, ktorý ich rozdelil a fungujú odvtedy ďalej.
Poznala som dva páry,prvý pár sa rozviedol v zrelom veku,deti odrastené,opäť sa vzali a vydržali do smrti,druhý s pomerne malými deťmi,nevydržali ani dva roky po druhom sobáši..mm
Zase sa vzali a zas rozviedli.
poznám viacerých...
niekde vyšlo, niekde nie.