Druhá šanca

30. dec 2023

Ahojte, tie, co ste prezili neveru, oplatilo sa vam dat muzovi druhu sancu (vo vztahu su deti) a obnovili ste vas vztah alebo druhu sancu hodnotite ako chybu a zopakoval to?

domkakvet
30. dec 2023

Dala som druhu sancu a zopakovalo sa to, uz by som druhu sancu nedavala, co sa tyka vztahu kde su deti to bude mozno ine s tym skusenost nemam, ale je tu vela doskusii na tuto temu, tak skus popozerat.

silvia2909
30. dec 2023

Ahoj a išlo o dlhodobú neveru alebo o jednorazové posmyknutie?

alickapusinka
30. dec 2023

Ja by som nedala ani prvú šancu nie to druhu. U mňa nevera je konečna aj keby som mala obrazne povedané 10 deti nikdy by som neveru neopustia.

kubkovamama
30. dec 2023

Prvýkrát dlhodobá nevera,neodpustila som a on sa ani nesnažil s ňou prerušiť kontakt.Druhy krát to boli jednorazovky raz za čas s jednou osobou.My sme ale mali aj iné zle veci vo vzťahu,pre mňa to bol mix všetkého,že proste ukončiť to.Iba som bola sprostá,že som to nespravila okamžite a hneď,ale sa v tom plácala a hľadala nejaké možnosti ako si čo najmenej ublížiť.Nema.to význam.Nikdy v živote už nebude dôvera,intimita,nedokázala som s tým chlapom ísť ani vedľa po ulici,nie ešte zdieľať domácnosť

grof_monte_christo
30. dec 2023

Ak sa nechceš zapojiť do diskusie, pozri dole: Podobné diskusie, je tam dosť komentárov. Je to v poslednej dobe casto opakujuca sa téma bez zapojenia sa autora do diskusie.

autor
30. dec 2023

@silvia2909 Bol to zial par mesacny vztah.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mestanka
30. dec 2023

@stanulienkat Asi ta nevera trvala par mesiacov, nie manzelstvo ☝️🤣

h2
30. dec 2023

@stanulienkat 🤦‍♀️ Ako sa dá mať deti v pármesačnom vzťahu? Ten pármesačný vzťah bola tá nevera. 😁

stanulienkat
30. dec 2023

@mestanka
@h2 som blondyna

h2
30. dec 2023

@stanulienkat Ahá, čiže potrebuješ vysvetliť ešte raz? 😂

stanulienkat
30. dec 2023

@h2 uz som pochopila😁. Tak som myslela, že po pár mesačnom vzťahu si urobili deti...🙄

vilma7
30. dec 2023

Ak to bol vzťah, žiadnu šancu by som nedávala.

ruzovykvet
31. dec 2023

Islo o fyzicku alebo citovu neveru?

autor
31. dec 2023

@ruzovykvet Zalubil sa.

silvia2909
31. dec 2023

To ma mrzí.. určite by som v takom prípade druhú šancu nedávala. Viem že je to osobne ale ja som to nezažila ..priznal sa alebo si na to prišla sama? :((

dm2
31. dec 2023

@autorka je mi veľmi ľúto co zažívas... Napíš mi kľudne správu... Prežívam toto ako tretia osoba s blízkou kamoškou... Môžem ta vypočuť, pokecat... Aj ten jej sa zamiloval a trvalo/trvá to už dlho

autor
1. jan 2024

@silvia2909 ja som na to prisla.

dm2
2. jan 2024

@autorka koľko to všetko trvalo? Vieš, nik ti nepovie ci je správne dat druhu šancu alebo nie... Veľa závisí od toho ci to bola jednorázová nevera alebo tam bola/je láska.

dm2
2. jan 2024

@autorka Ako som vyššie písala, prežívam toto s naj kamaratkou.. Boli s manželom v situácii kedy pred takmer 3 rokmi si našiel milenku, mladšiu slobodnú babu... Rok to úspešne tajil, až na to prišla lebo večne na mobile, v "práci" ostával do rána atď.A videla správu na mobile a nakoniec všetko priznal.Naoko oľutoval, teda aj naozaj vyzeral ze to ľutuje.Zacal sa venovať rodine viac, sekal dobrotu, šli na dovolenku, všetko vyzeralo byt v poriadku, ale bohužiaľ sa ukázalo ze to je len na oko. Dával si len väčší pozor aby sa na to neprišlo. Nedokázal sa tej ženy vzdať lebo už bol dávno zamilovaný. A viackrát sa už ukázalo ze ostali v kontakte. Dokonca to tam bolo tak vyostrene, že plánoval rodinu s tou milenkou. Momentálne fungujú naoko v pohode, ale vidím ze obaja sú ako klbko nervov a ja by som takto veru žiť nechcela. Niekedy je asi lepšie to ukončiť so sebauctou a dohodnúť sa na výchove detí, ako hrať sa na niečo co už nie je