Ahoj, jedna sa o voľnú diskusiu. Boli by ste v poriadku s tým keby vás budúci manžel oznámil alebo by ste sa hocijakým iným spôsobom dozvedeli, že bude mať rozlúčku kde bude stript*z? A aj či vnímate rozdiel medzi tým keby idú do baru, kde je milión ľudí alebo keby sú niekde na dome a tam súkromné strip... Iz
Moj bol, bolo na rozlucke so slobodou a bolo mi to jedno 🤷🏼♀️ Viem, ze chlapi takto chodievaju na tych rozluckach. Pokial je to len striptyz tak tam ides len pozerat. Ja som tiez bola na panskom striptyze a nebolo to ziadne terno 🤣🤣
Dovolila. Lebo buď mu dovoerujem alebo si ho nezoberiem
Dôvera vo vzťahu je jeden z najdôležitejších pilierov
Ocenila by som že mi to povedal
Aj keď majú ženy rozlúčku chodí sa na pansky striptíz, co je na tom?
Vieš o tom že striptíz nie je neslušné slovo? 🙈 Pozri sa na to tak, že celkom čestne priznal. Je dospelý, svojprávny🤷🏻♀️ nemáš mu čo dovoľovať, alebo nie. Ale chápem že ti to môže byť nepríjemné asi každej bolo. Možno by som mu povedala zo srandy, že pozerať ale nechytať a správať sa tak ako by som bola v miestnosti aj ja 😂😂 A veď povedz kamoškám nech zorganizujú párty so striptérom a tiež mu to oznám.
@klarolinne no tu sa nejedná ani tak o mňa 😂 ale ja by som na strip nešla
a on o tom vie??
Tak zakázať mu to nemôžeš, je dospelý 😉 inak som rada, že môjho muža nezaujimajú takéto blbosti, neviem ani čo je na tom zábavné, alebo vtipné, alebo aké ...
@tiezjedna čo vie?
@jesenzima zakazovať nikto nemôže, ale tak zase môžeme vysvetliť, že sa nám to nepáči
@klarolinne tiez ma to zaujalo ze striptiz je neslusne slovo 😂
@autorka ja nemam muzovi co dovolovat. Prave naopak. Ja by som si nedovolila kontrolovat mu zivot a hovorit co moze a co nie. Je svojpravny. Ak k nemu nemas doveru tak je problem v tebe a nie v panskej rozlucke.
@gejb otázka je jasne položená. Ale sú ľudia ktorým to nevadí a taky ktorým to vadí aj muži aj ženy
tiez som bola na rozlucke s panskym striptizom a co je na tom? :D nebola to moja rozlucka, ale kamaratkina. ved sa s nim nevyspala, preboha :D doveruj muzovi, je to normalne, chlapi sa takto bavia bezne. a ako vidis, tak nie len chlapi. je to uplne prirodzena vec :D ci coho sa akoze bojis, ze by sa tam mohlo udiat?
Ja by som s tým v poriadku nebola. Vzrušovať sa nad nahou krásnou babou vo svojom lone je cez čiaru. Je to somár, keď nad niečím takým vôbec premýšľa, zvaz ešte svadbu. Držím palce!
Pozerat sa pokojne moze, sctym fskt problem nemam. Ale oblapavat ho a viac, tak to teda nie! S tym by som problem mala. Muzi sa nepožičiavajú! Ani striptizove oblapavanie!
@selena_luna áno. Asi preto aj tá dilema autorky. Však keď ju chlap chce podviesť príležitosť si nájde aj pri vynášaní smetí.
Oukej, nevadilo by mi to vôbec. Svojho muža poznám a verim mu. Aj teraz keď ide na nejakú rozlúčku a majú striptérku tak som skôr zvedavá aké to bolo ako vypadala, ale v dobrom.
@ankare ak máš chlapa, ktorý by rád pretiahol mladú peknú ženu, to je tvoj problém. Mala si si vybrať chlapa, ktorý chce preťahovať len teba, lebo aj s pribúdajúcim vekom po 40 či 50 si krásna a sexy. Alebo urob niečo so svojou sebaláskou, ak si myslíš, že každý chlap by podviedol ak by mal príležitosť. Pretože to nie je pravda a tvrdí to len niekto, kto ma problém sám so sebou a preto neverí iným.
@ankare nie vsetky su mlade a krasne 😂 moj muz parkrat bol takto v ramci rozlucok, a tusim raz bola taka že pekná, normalna, ale inak ze nic moc... V "lone" mu netancovala ziadna, ale raz jednemu jeho kamaratovi a sam povedal ze ho celkom lutoval 😂 ze bola hrozná..
dovolila. akurát by som si ho už nevzala za muža. nepriťahoval by ma chlap, o ktorom viem, že dobrovoľne a rád ide na takúto akciu, pričom tvrdí, že ma miluje a že vedome mi nechce ubližovať. pretože mne by takáto vec na duši ublížila. ja tiež necítim potrebu pozerať naživo na holých chlapov a takisto viem, žeby sa ho takáto vec hlboko dotkla a už by sa vzťah naštrbil. sme v tomto proste rovnakí.
takže ako všade, i tu platí: ak sa na tom zhodnú obaja a ani jeden s tým nemá problém a skrátka sú dohodnutí, tak je všetko v poriadku.
@river_song nechcem rýpať, ale myslíš si, že keby takú babu oblapal tvoj chlap alebo tvojmu chlapovi by sedela v lone, žeby sa ti s tým priznal? žeby ti chcel takto ublížiť? nerýpem, len ma zaujal tvoj príspevok. nehovoriac o tom, že ja som kedysi dávno zažila na rôznych firemných akciách (bohužiaľ) ženský striptíz. asi zo 3-krát. a teda, boli to mladé šupy, žiadne vykopávky. predpokladám, že aj v súčasnosti to takto je. bolo by to možno aj pre teba zaujímavé zistenie, keby si sa raz na takúto akciu s ním vybrala. nechce sa mi veriť, že nie sú pekné (mám na mysli telá... a o to predsa chlapom v takýchto akciách ide...)
No pockaj si, ze k comu dospejú chlapci. Sikovný neni, keby bol, toto by ho ani nenapadlo. Istotne " je pracovity, múdry, inteligentný a úplne švacnutý do teba, skromný a primárne zmýšľajúci iba o vaše spoločné dobro." Ináč, v 80 % prípadov musí každá žena ponadávat, zatvárat oči a povedať si, že ani pre jedného sa plakať neoplatí. Rovnaký debil sa môže vykluť z nedebila, ako sa raz stať z debila nedebil alebo moze chlap ostať aj vzdy konštantným debilom. Čo môže byť tvoj prípad. Prajem ti co najmenšieho rozčulovania a keď nemáš pri ňom nejaké výhody, ani si ho neber.
@panelacikova ano, viem to. Moj muz nieje typ ktorý by vyhľadával takyto typ zabavy. Ak bol na rozlucke so slobodou a ostatní mladenci chceli striptiz, on sa neotocil na päte a neodisiel.. ale to neznamena ze tam oblapal nejake šupy.. neviem ci niektore niesu pekne, ale na tych par striptizoch co bol sa mu tie zeny nezdali az také skvelé. A som si stopercentne ista ze to myslel naozaj, pretoze ho poznam, viem aky je.. ci sa ti tomu chce verit alebo nie, nie kazdy chlap automaticky pri pohlade ma stripterku zahodu zabrany a je schopný hocicoho, bez ohladu na to ci je ta stripterka mega supa alebo nie..
chces si vziat chlapa, o ktorom si myslis, ze by pretiahol stripterku ?
Gratulujem 😀