Dojčím a nemám chuť na sex

10. jún 2024

Dobry deň
Ma s týmto niekto skúsenosti? Odkedy dojcim syna nemám vôbec libido. Samozrejme som aj unavená, je to moje tretie dieťa, máme školáka aj skolkara aj 8. Mesačného syna. Som unavená vycerpana no nikdy som takéto stavy nemala, manžela ľúbim no chuť na sex nemám absolútne. Dojcim aj v noci na požiadanie. Stretli ste sa s tým- môže do byt dojčením alebo hľadať dôvod inde? Da sa to nejako podporit? Na mamile som našla že dojcenie ma libido podporovať.

sissy27
10. jún 2024

je to viac únavou a spánkovým deficitom ako samotným dojčením, aj keď v tvojom prípade to úzko súvisí...

karolina2121
10. jún 2024

Ano je to samozrejme dojcenim. Zvlast ak nemas este nabehnuty cyklus tak nemas hormony na to aby si mala chut na sex to ti povie kazdy gynekolog. Nie je to nic nezvycajne. A samozrejme aj unava a vycerpanie hra svoju rolu. Len na koniku zas budu vsetky tvrdit ze maju 8 malych deti nespia ani hodinu ale sex maju 5x do dna 😂🙄 a potom aby sa ostatbe citili zle ze su divne.

jarnajar
10. jún 2024

Áno, je to tým. Mne keď nabehol konečne cyklus, tak sa zo mňa stala vždy úplne iná žena, akoby som sa prebrala a nadýchla a aj chuť zrazu bola.

lusyc
10. jún 2024

Mne sa libido nevrátilo. Dojčím tak 2x-3x denne, cyklus obnovený už rok a pol. Tretie dieťa, má 2,5 roka.

beata_k
10. jún 2024

Dojcenie + unava. Kazde dalsie dieta zvysuje unavu a vycerpanost. To, co si zvladala pri 2, uz pri tretom nemusi byt.

greywolf
11. jún 2024

Ved sa mu mozes aj inac venovat. Nemusim to byt hned sex. Len ho nezanedbavaj.