Ahojte, žienky…. mam len taku otazku chlap to má celkom rád odzadu pokiaľ hrá hlavnú scénu on 😀 no mňa to občas bolí akoby niekde v podbrušku v pravo či v lavo… z coho by to mohlo byt? Ja by som si to celkom aj užila s touto polohou ale nechcem prechadzat cez bolesť ďakujem
Presne tento problém mám odjakživa aj ja 😀 Nedokážem si to užiť, pretože mi to vôbec nie je príjemné. Tlačí, bolí, no neviem to ani opísať. Nech sa uložím akokoľvek, je jedno, koľko vankúšov dám pod seba, proste ma to bolí 😀
Asi ti naraza na krcok, treba zjemnit, a nie tak hlboko
Ja tiež tu polohu nemusím je bolestivá a nepríjemná
Keď ide pomaly tak pohode ale kto si to pomaly užije ani ja ani on 🤣 aj by som chcela ale fakt sa to neda normalne užiť vyskusam ten vankúš no neviem či to pomože
@zuzks5 som rada že aspoň niesom sama
Veľkého vtáka nemá náhodou?
@laurita285 nie máme len mačku. Pokiaľ myslíte penis podľa mňa taky priemer ale ja to uplne povedať neviem nakoľko som nemala veľa sexualnych partnerov. Pri inej polohe ma to nebolí vobec len ma zaujimalo preco pri tejto hej ale pisu viacery že to maju podobme
@laurita285 majú len mačku 👍😂😂
Vďaka toto pobavilo 😂🙈
@stellarstar 🤣🤣
Skús dať nohy spolu a partner obkročmo 😉
@mojemenonikto 😅 nielen odbornik na technologie ale aj na sex
@karolinakr To je dlhoročnou praxou 😁
@mojemenonikto už si skúšal ťahanie za vlasy pritom? alebo teda už si počul o tom?
@mojemenonikto
to je ten mužsky dominanty element pritom
@karolinakr Hehe, tak toto mi teda vôbec nenapadlo 😁 Ja som celkom jemný a pozorný, vieš 😉 Ale zase, keby si to partnerka vyslovene želala, tak prečo nie 😎
@karolinakr Pre istotu, myslela si vlasy ženy, áno? Lebo u mňa by to bolo celkom problematické. Jedine tak na hrudi 😝
Mala som jedného sexuálneho partnera ktorý mal väčší penis. Miloval doggy style, preňho to tak bolo najlepšie. Obaja sme mali radšej tvrdší sex, ale táto poloha bola pre mňa bolestivá... Nech som robila čokoľvek... Meriam 160 cm, som menšia= menej miesta. On mal 19 cm penis. Po jednej noci som mala na ďalší deň také bolesti maternice že som musela odísť z práce a dať si flektor. Hovorila som mu že ma to tak bolí, ale keď on to tak potreboval... Vždy som mu vyhovela, bol odzadu a nevidel mi v tvári ako ma to extrémne bolí a nebolo mi to ani príjemné...
Teraz mam partnera, ma priemerný penis, menší a tiež to takto robíme, ale mňa nič nebolí. Čiže záleží od veľkosti penisu. Ak je veľký, bolesť nikdy neprejde... A za mňa ak to robí chlap s vedomím že vás to bolí, tak je sebec
@patricia255 okay tak má asi trochu väčšií po tomto komente rozhodne som to pochopila 20+cm neviem presne ale je to o pár cm viac, tiež sme na tom obaja podobne že máme radšej tvrdší a túto polohu má rád ale chápe že má to bolí a hneď ako mu poviem že takto to asi zas nepôjde tak polohu hneď meníme cez bolesť rozhodne nejdeme on je v tomto dosť chápaví a dôležitá je presne kôli tomuto komunikácia aj pri sexe 🙂
20+ ?! To čo máte doma černochov? Začínam si tu pripadať nejako menejcenne 😁😁😁
@mojemenonikto ospravedlňujeme sa “dostali sme” dar od boha ktorý sa neodmieta 🤣🤣
Skôr prekliatie 😅
Skús si tam dať veľký vankúš