Ahojte, ide o trosku divnú situáciu. S priateľom nám to neklape a všimla som si, že po mne ako po žene netúži a od začiatku vzťahu sa "bál" vagíny - nechytil ma, orálny sex bol veľký problém. Brala som to, že je vyčerpaný z práce, alebo dočasne stratil chuť. Akceptujem. Ale posledne týždne si píše s jedným gayom. Tvrdí, že on gay nie je. Lenže ak by nebol písal by si s ním také veci a zabávali by sa? Myslíte, že ho láka toto skúsiť? Inak si neviem vysvetliť, je to mladý chalan trošku po 20tke, aby hneď nemal chuť na sex. Nehnevám sa, aj to chápem, len neviem, či tomu rozumiem správne.
@fion22 Sam mi povedal ze si s ním píše, že jeho kamarát je gay, ale ze on (môj priateľ) gay nie je a ani nebude. Myslím si, že tou komunikáciou dáva tomu gayovi signály, že sa mu to písanie páči. Koľkokrát s nim hovorím a neodpovie, lebo práve píše.
ak sa smiem spýtať, ako dlho trvá váš vzťah, a tvoj priateľ- mal niekoho aj pred tebou, niekoho o kom skutočne vieš, nie len že ti povedal že mal 3 kratšie vzťahy atď. Ak máš pochybnosti, by som ho rovno konfrontovala.
No osobne si neviem predstaviť svojho muža, ako si píše s nejakým gayom 😀 ... ten Tvoj nebude normálne orientovaný ... a keď od začiatku cítiš, že ho sexuálne nepriťahuješ, že sa Ťa "tam dole" ani nedotkne, myslím, že je to jasné, či? ... neviem, mňa ako ženu by to kus ponižovalo ...
Mozno si len pise s inou babou a ulozil si ju ako kamarata gaya, aby si ho nepodozrievala :D
@fion22 vieš čo sme spolu rok a pol a tvrdil, že nejaké vzťahy mal, ale všetky mu krachli, údajne nevera zo strany ženy. Keď ich zanedbával tak ako mňa, tak nečudo. Neospravedlňujem to, ale rozumiem tomu, prečo z ich strany k tomu došlo.
@darijja niee ved aj jeho fotky mi ukazoval 🤣
Fotky su nic. V nasej rodine sa to stalo. Mal postahovane foto akoze to bol on. Doma zena a on s chlapmi. Este chudak ze ma hemeroidy, zena mu nakupila masticky a az potom ked si prečítala vsetky správy, zistila ze to neboli hemeroidy 🙈
Je zvláštne, že povedal, že gayom nie je A ANI NIKDY NEBUDE. Možno tým myslel, že hoci cíti, že ho priťahujú muži, vedome v myšlienkach to odmieta, nechce taký byť a rozhodol sa, že on bude normálny, bude na ženy a našiel si priateľku, teba. Sám seba sa snaží presvedčiť, že je hetero a všetko pre to robí. No ale, ako to už býva, je to silnejšie, než on. Len si to nechce priznať ani len sám pred sebou.
Načo v 20ke marniš ças s buzikom,ço sa štíti vagíny.Ini v ponuke neboli? Kde na tých chlapov chodíte Ja som mala v 20ke starších chalanov a teda, keď tak nad tým rozmýšľam,boli super milenci,bez toho,žeby som ich musela prosiť alebo niečo ukazovať
Kratko po 20tke a niekolko vztahov...fuha.. co zacal v 13? Je to mozne ze je to nejaka zena alebo je ozaj gej. Su len tieto moznosti...
@miskamicha ja toho chalana poznám. 😢 Taky typický metrosexual. Veľakrát som po ňom pozerala kým som nevedela ze je gay 😃
@karolinakr ľúbila som ho aj napriek tomu. Neprikladala som tomu veľkú váhu ale asi som mala
Hm a odkiaľ vieš ze si píše s nim? Ako hetero chlap sa homa boji ako čert svätenej vody, pokiaľ to nie nie je jeho brat, bratranec, kamoš z detstva, kolega... by som si pozrela je telefón, históriu atď.ale asi tušíš správne.