Len taká otázka zo zvedavosti ....dokedy sú muži neverní, do akého veku podvádzajú svoje manželky? 🙂)
Myslíš, že to funguje tak, že muž dovŕši 50 a prestane byť neverník? Ak je neverný, tak žiaden vek ho neobmedzuje.
Veď rozmýšľaj 🙂
Ak to má raz v povahe, tak kľudne dokým mu to tam funguje tak ako má 😅 mali sme takého záletníka vo vzdialenej rodine, dokonca, aj keď už fyzicky nemohol a bol už odkázaný na pomoc (vek 75+), minimálne chlípne reči si na opatrovateľku neodpustil...
Ked ma rovnych 100.
Do nekonečna a ešte ďalej. 😂
Dokiaľ sa milenka na nich nevykašle 😂
Pokým mu ešte stojí a je do čoho pichnúť 😅
byt vernym je otazka rozhodnutia, nie veku! ci si myslis, ze ak si najdes 55 rocneho, tak mas nejaku istotu? urcite nie. dcerina spoluziacka ma noveho otcima- jej 45 rocna slobodna matka si nasla 59 rocneho zenateho. rozviedol sa kvoli nej, ziju spolu. nas sused toho pana pozna, smial sa, ze sa ona ulakomila na jeho dochodky- on pobera vysoky vysluhovy dochodok a k tomu o par rokov bude poberat zo sucasnej prace aj starobny dochodok.
Ja, aktuálne poznám jedného čerstvého šesťdesiatnika doma manželka, dospelé deti už aj vnúčatá a milý pán si odbieha trtošit jedna radosť. Navonok vzorný manžel a slušná usporiadaná rodinka. Kto to má v sebe, tak to nie je ovplyvnené vekom. A hlavne týto obstarožny páni si zrejme zvyšujú svoje ego a dokazujú si, že ešte stéle sú výkonní chlapi
Je tu jedna aktivna tema zpred par tyzdnov, kde 40-nicka spava 2 roky so svojim sefom, obaja su v manzelstvach. o nom pisala ako o ovela starsom, takze tiez to zrejme bude pan okolo 60-ky. chlap, pokial ma erekciu, vzdy moze byt nevernym.
Moja zlatá, toto je ako "chronická choroba",nie je stanovený vek na vyliečenie 😀
Koľko rokov má Felix Slováček 😂 ?
dovtedy, kým majú s kým byť neverní...
Dokedy vládzu čiže aj do 90tky
Aj Stephen Hawking bol neverný 🤔😀
do smrti predsa
kým nevystrú kopytá...ak ma raz také vlohy, tak sa z toho ani vekom nevyliečí
@ do smrti
Neverník mám suseda 93 ročného a odjakživa ho pamätám behal za ženami a nič sa nezmenilo ani teraz behá ako vrtuľa zdraví ako buk tak behá. A doma žena ťažko chorá na srdce tak čo. To nie je o veku ale o tom že je to určitý návyk a nevie s tým prestať. Povedal mi sused že vieš čo dokiaľ budem žiť vždy budem chodiť za ženami.
kym dychaju 😀 😀
Do 96 a trištvrte presne. 🙃
Kym neskapu.
Kým majú do čoho pichnúť 🙂
Absolutne v tom nie je vekova hranica 😂 poznam vsetky vekove kategorie… stari mladi atd…
Zapínam upozornenia, som fakt zvedavý či som už za vodou 😁
Toto je veľmi individuálne…. Určite neexistuje že keď chlap dovŕši 30,40 rokov tak bum a už nepodvádza😂tak to neexistuje
Normálny to proste nerobia….