Do akého veku je v poriadku mať vysoké nároky na partnera?

16. apr 2024

Do akého veku je v poriadku mať vysoké nároky na partnera? Tak aby človek nakoniec nezostal sám?

macekovam
16. apr 2024

Tak sama zostaneš aj vtedy ak ty nebudeš vyhovovať mužovi s vysokými nárokmi....

zic
16. apr 2024

Naroky na partnera by sa mali zhruba rovnat levelu, co vies ponuknut ty...

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
16. apr 2024

Ak toho rovnako veľa ponúkaš, je to úplne v poriadku na celý život 🙂

autor
16. apr 2024

@taynee nie, no tiež nechcem zostať sama do konca života pretože muž nespĺňa nejakú z veci mojich kritérií 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. apr 2024

@taynee
@chodec15 od muza očakávam to, čo ponúkam ja 🙂 som dlhsi čas sama, no nehladala som nejak aktívne partnera.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. apr 2024

@taynee aby nefajčil, nedrogoval, pil príležitostne a aj to s mierou. Aby bol normálny a úctivy čo sa správania týka ci už voči mne alebo cudzím ľuďom, snazil sa riešiť problémy a neutekal hneď, aby bol oporou, aby ma vedel rozosmiat 🙂 samozrejme sa mi musí fyzicky páčiť a aby bol finančné zabezpečený čo sa týka platu tak ako ja 🙂

stanulienkat
16. apr 2024

Len ci si objektivna. Ja som mala kamosku, ktora mala o sebe vysokuuuuuu mienku. Mala podmienky na chlapa ako kralovna, ale sama nemala velmi co ponuknut. Sice si neskor nasla partnera-nie zleho, ale trochu vzdialeneho od jej byvalych narokov.
Musis ratat s tym, ze nikto nebude splnat vsetky tvoje naroky.

autor
16. apr 2024

A ešte aby akceptoval moje hranice a netlacil.

sissy27
16. apr 2024

Pre mna nie je v poriadku znizovat naroky, a na partnera uz vobec nie. Neviem si predstavit zivot s niekym, kto mi vlastne nevyhovuje a som s nim len z nudze…

janai1
16. apr 2024

mhm a toto sú vysoké nároky? 🫣 Veď to je len minimum kde začínam uvažovať o vzťahu 🫢

autor
16. apr 2024

@janai1 na to akých mužov stretávam, tak sú až až vysoké popravde 😀

janai1
16. apr 2024

tak potom sa pridávam k tebe a evidentne mam tiež vysoké nároky 😂

autor
16. apr 2024

@janai1 snažím sa byť objektívna a očakávať od partnera to, čo mu viem ponúknuť aj ja 😀

milanemila
16. apr 2024

Ak ma clovek vysoke naroky na partnera mal by mat vysoke naroky aj na seba. Ked tu ale citam diskusie s akymi zufalcami, ignorantmi a niekedy aj nasilnikmi si zeny robia deti, tak radsej by som bola sama so svojimi “vysokymi narokmi” ako s takymi debilmi.

lakebabe
16. apr 2024

Samozrejme radšej byt sama ako s chlapom, pri ktorom treba znižovať kritériá, len aby si s niekym bola. Nemusíš silou mocou s niekym byt mam kamarátky co sú par rokov same a žijú ozaj super život. Chlapa nepotrebuješ k tomu byť šťastná. Toľko nanič vzťahov je okolo mňa a sú to ľudia čo sú radšej s hocikym len aby neboli sami.

tykat
16. apr 2024

Mozno je lepsie nemat vysoke naroky ale mat ujasnene co naozaj nikdy neakceptujes a sledovat kontrolky ktore ti pri chlapovi blikaju.
Lebo moze mat vsetko co si vymenovala a je napr.mamickar alebo rasista pripadne flirtuje s kazdou alebo zarobi ale je drzgros...

autor
16. apr 2024

@milanemila to nechcem, ale zasa nechcem byť sama a žiť s tým ze keby som z nejakého nároku ustúpila tak by som bola šťastná a nie sama .. nie som na tom tak, že mi je zle samej no na druhu stranu chcem mať rodinu, deti a vhodného partnera..

thirstymonk
16. apr 2024

Bože moj... to je zas debata :D Akože plno starých dievok ešte dodnes čaká na princa na bielom koni, hoci už majú 30 rokov po menopauze :D Takže si na najlepšej ceste...

Musíš si v prvom rade uvedomiť, že tak, ako ty nie si a nikdy nebudeš dokonalá (zmier sa s tým), tak ani muž dokonalý neexistuje. Potom keď po mesiaci vzťahu zhodíš ružové okuliare, tak pochopíš, že všetci máme chyby. Otázne je, že aké máš teda tie "nároky"... pokiaľ to je, že "aby bol sexy, mlady a zarabal 6000€ mesačne", tak ti môžem s určitosťou garantovať, že to bude debil, chlipnik, drzaň...

Ja som takisto mal nejaké "požiadavky" na manželku a našiel som si takú, čo ich ešte prevyšovala. Ale to boli požiadavky v štýle "aby nebola pretrtkana skrz na skrz, nebola úplna krepa a vedela uvariť aspoň čaj - by ste sa divili, jaka to je požiadavka v dnešnej dobe... a pod.). Moja manželka je navyše veľmi múdra, šikovná, krásna, stará sa o seba a má veľke kozy. :D Ale to už nebolo v mojich nárokoch hehe. S mojim ksichtom beztak nejaké fyzické nároky nemôžem mať :D

autor
16. apr 2024

@thirstymonk myslím si, že ja tiež nemám nejaké extra nároky na partnera 😀 tiež chcem vzdelaného a pre mňa fyzický pritazliveho muza tak ako som ja príťažlivá a rovnako nie takého, ktorý s kadejakou vlezie do postele, keďže aj ja mam svoju hrdosť ako žena. No tiež ho nechcem živiť, takže aj plat nech ma primeraný tomu môjmu a o ľudskom správaní, pokore a o tom aby si ma vážil ani nevravím 🙂

anketkarka
16. apr 2024

Najprv musíš dostatočne poznať samého seba, lebo akokoľvek nájdeš niekoho podľa svojich nárokov ak Ty nie si kompatibilná s takým človekom, tak spolu nebudete tvoriť spokojné partnerstvo.
Nároky, ktoré si napísala sú len základ. Nemyslím, že vekom sa nároky znižujú. Ak človek na sebe vekom pracuje, tak by som povedala, že nároky rastú a aj keď sa ponúka znižuje a konkurencia rastie, tak je vyššia pravdepodobnosť najsť partnera splnajuceho nároky a nie len robiť kompromis pre strach zo samoty. Však čo je na tom zlé byť sám. Radšej samota ako trápenie s nesprávnym partnerom. Vekom by mali ľudia dozrievať. By mali...

autor
16. apr 2024

@anketkarka čo znamená dostatocne poznať samého seba? 😀

thirstymonk
16. apr 2024

Vzdelanie samo o sebe nič neznamená. Ja som obyčajný dilino s osemročným gymnáziom a zarobím viac jak moji obidvaja vysokoškolskí vzdelaní rodičia dohromady. A to nejdem po peniazoch, inak by som stovkami utieral riť (na úkor rodiny, samozrejme)... Manželka má dve stredné, ale nemá VŠ. Teraz chce ísť od nového roka na VŠ, tak ju v tom podporujem, ale absolútne inak ju brať nebudem bezohľadu na vzdelanie. Vzdelanie dnes nič neznamená...

thirstymonk
16. apr 2024

Ešte dodám, že otec má dva doktoráty, učil aj na VŠ... Ale si zober, že profesor, čo je niečo ako najvyšší achievment v SK, má v hrubom 1800€, čo je podľa mňa nič moc, na to, ake obete kvoli tomu musíš podstupiť.

milanemila
16. apr 2024

Ked citam tvoj komentar, ake mas naroky, tak to podla mna teda vobec nie je prehnane. Opisujes jednoducha slusneho cloveka, kt ma pracu a vie sa spravat. Podla mna z tohto naozaj nepolavuj 🤷🏼‍♀️ niekedy je mozno problem, ze clovek hlada hlada trosku nasilu a tak nejak to je na nom “vidno”.
Minule sme sa bavili s kamoskami, ze kebyze nemame nasich muzov, tek kde by sme sa vobec zoznamili s niekym :D a teda vyslo nam ze asi iba v praci alebo treba proste zacat robit nieco nove, rozsirit si okruh ludi.

babulkomale
16. apr 2024

Za mňa - do smrti. Nemohla by som byť s nikým, kto mi nevyhovuje.

autor
16. apr 2024

@thirstymonk nemyslela som to tak že musí mať vš, ale nech sa jeho plat rovná s tým mojim aby som nemala pocit, že ja som ten ťahúň rodiny 😀