Dlhodobý vzťah

12. feb 2023

Žienky tie čo máte dlhodobé vzťahy, predstavujete si niekedy aký by bol sex s iným mužom? 😅 Ja sa priznám že občas áno. S mužom sme dokopy spolu 11r ľúbim ho, som spokojná, ale občas si pri sexe predstavím iného muža. Snáď je to úplne normálne 🙈😄

bessie12
12. feb 2023

je to normalne, hoci niektore budu tvrdit, ze nie. Tiez si predstavujem ineho muza obcas ( vytvoreneho v mojej hlave, takze nie je ani realny ) a priatel tak isto s inou zenou. Mala som debatu s priatelom na tuto temu a zhodli sme sa v tom, ze na tom nie je nic zle.

lesana25
12. feb 2023

Je to asi také normálne, ako že si aj ten tvoj pri tom predstavuje inú ženu.
Len v tomto prípade už by si vyťahovala dvojitý meter.

20erika07
12. feb 2023

Ja som to skusala ale nefunguje to, nevnimala som potom manzela a danu chvilu, nejak som si to nevedela spojiť, necitila som sa tak ako som ocakavala 🙂

divokykonik
12. feb 2023

Hiiiiiii, ale to sa nepatrí! Musíš byť verná aj v myšlienkach, inak je to už nevera! Ale nie, je to úplne normálne.

akiana
12. feb 2023

Je to uplne normalne. Zdravy vutah sa vyznacuje nie tym tym, ze oslepneme voci velej populacii, ale tym, ze ani jeden z partnerov neprekroci hranicu nadviazania kontaktu s tym muzom/zenou.

ivangeline
12. feb 2023

Mozno to normalne je ale mne sa to nedeje. XD

reanda
12. feb 2023

bohuzial, ano.. ale radsej by som bola, keby som si nemusela.. nemyslim, ze je to 'normalne'.. mne to pride smutne

kellypiu
13. feb 2023

@reanda je to smutne, ale myslim, ze skor ci neskor to tak je v kazdom vztahu, najma ked uz su spolu ludia dlho.

reanda
13. feb 2023

@kellypiu ja som presvedcena, ze to tak byt nema a nemusi, takze to netreba prijimat ako fakt, ze je to normalne a skor ci neskor to caka kazdeho a nic s tym neurobi.. urobi, ked chce.. ale iste su aj ludia, co im pride jednoduchsie uverit tomu, ze je to normalne a nechat to tak.. a nadalej si pri milovani s muzom predstavovat nieco ine, alebo niekoho ineho.. a ochudobnovat sa pri tom o ten najkrajsi rozmer milovania a degradovat ho len na telesne uspokojenie.. hej, v dnesnej dobe mnohi ludia ani netusia, co je to ozajstne milovanie.. poznaju len sex.. co je nieco podobne, ako vzajomna masturbacia.. proste bieda 😀 .. a dlhodobost vztahu s tym moc nema spolocne.. aj dlhodoby vztah moze byt/zostat kvalitny.. bohuzial, nekvalitny "sex" je bezny aj v uplne cerstvych vztahoch

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marseillefan
13. feb 2023

Je to úplne normálne... fantázia a realita sú dve odlišné veci.