ahojte.. som 3 roky po porode, slobodna matka..
od porodu nemam chut na sex, aj ked som mala prilezitost, ktoru som vyuzila tak som chut nemala (teda mala minimalnu) a nebola som ani vlhka. proste neviem, preco som s niekym liezla do postele ked som ani nebola nadrzana... no to je fuc, ide o to ze nemam chut ani na masturbaciu.. myslim, ze to nie je idealny stav mladej zeny.. naviac, pri tej jednej prilezitosti mi bolo velmi, velmi trapne ak som nezvlhla.. chut som mala minimalnu.. beriem HAK. avsak tento problem som mala, aj ked som ju nebrala.. myslite, ze to mam riesit s odbornikom?
dakujem vam😊 aj ked myslim, ze s malym nie je ziaden problem.. za tie 3 roky som si zvykla, ze som sama🙂 snad sa to coskoro zmeni, dufam
Môže to byť aj tou HAK, ja som vtedy mala chuť na minime.
Ja som prve 4 roky bola sama, bez partnera, tiez som zila bez sexu,co uz teraz nechapem🤣. Vobec mi to nechybalo, ani som sa nad tym nezamyslala. Celu energiu som vkladala do dcerky a uzivala som si ten cas. Potom prisiel ON....a sme spolu stastni vsetci traja uz cez dva roky a vsetko funguje ako ma 🙂😉
pride spravny cas a pride spravny partner a chut bude
si slobodna matka, dieta ma len 3r, tvoja energia teraz ide inam nez na mecheche, na tvojom mieste by som sa neznepokojovala