Divný počin môjho chlapa

30. jún 2023

Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Riesis blbosti.
Jasne, ze sa nepouziva po cudzom uterak, ale denne robis ukony, ktore tiez nie su extra hygienicke - uz len sadnut s v buse na sedacku, beres v obchode nakupny vozik atd...
Zas netreba vsetko prezivat.

la_dolce_vita
30. jún 2023

no to sú ale problémy... veď je to chlap. Osušku po kamarátke hodím do prania a vybavené, divný počin by sa nestal 🙂

kika147
30. jún 2023

😄😄chlapovi to je u prdele😄 proste vzal ktoru videl 😅

athena27
30. jún 2023

je to chlap, ja keď niečo svojmu poviem často doslova do minúty vypustí z hlavy.. z tohto by som si nerobila ťažkú hlavu.. a ak ťa to zaujíma prečo sa ho na to neopýtaš prečo si nezobral čistý uterák?

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
30. jún 2023
petamich
30. jún 2023

ze je to chlap a zobral prvu, co nasiel 🤷‍♀️

autor
30. jún 2023

@mandzula neperiem po jednom mokré osusky. Ani ich mokré nedávam do kosa na prádlo myslím že je normálne po sorche mokrú zavesiť na miesto na to určené a keď tak potom do kosa na prádlo.

autor
30. jún 2023

@athena27 to je pravda môj tiež ale asi 5 min predtým sa ešte pýtal kto to tam tak dal čiže neviem prečo si nezobral druhý, mal ho doslova na vytiahnutie ruky zo sprchy hneď ciste uteraky. Keď je takto zavesený môj použitý po ňom ešte nesiahol 😃

simsalabim
30. jún 2023

@ckocka perfektne a vystizne. Uplne dokonale to vystihuje chlapske a zenske hygienicke nastavenie.

autor
30. jún 2023

@zmrzlinka2021 tak mna to len zaujimalo z toho dôvodu že môj uterák takto nepoužije ale spi tu kamarátka a zrazu náhodou použije uterák ktorý pred tým ona 😃a naozaj neviem vy ženy všetky mokrú vec hádžete do kosa na prádlo a nechávate ju tam kým nejdete prať trebárs deň ?😃lebo ja teda periem hádam každý deň ale teda osusky periem zvlášť a neperiem ich po jednom že použijem a idem hneď vyprať čiže neprehanajte s vecami ktoré určite bežne nerobíte 😊 a teda za mna nie je moc prijemne mokré veci dávať do nejakej zatvorenej nadoby normálne mokrú osusku zavesim na rebriny v kúpeľni a keď uschne potom ide do kosa

autor
30. jún 2023

@la_dolce_vita hneď ako sa použije osuška ju idete oprat ? 😊 alebo ide mokrá do kosa a tam tuchne kým sa operie ?

samimami777
30. jún 2023

Ale prosím ťa , zobral prvú ktorú schmatol, väčšina mužov absolútne nad takýmito vecami nerozmýšľa. 😒 Čo si myslíš že je dáky úchyl čo o nej fantazíruje , čuchá k tej osuške a nadržano si ňou trie gule ?? Nebuď paranoidná...
A tiež nechápem prečo keď odišla návšteva si nedala osušku medzi špinavé prádlo a nechala ju tam visieť keď ti to až tak vadí . Keď sa u nás niekto osprchuje dám im čistú osušku a poviem nech ju potom hodia do prádelného koša alebo ja ju po návšteve tam dám. Nenechám ju tam visieť medzi čistými uterákmi. My tiež po sprche /vane používame vždy čistý a použitý automaticky dávame do špinavého.

viestta
30. jún 2023

Podrobne prestuduj tu osusku ci si do nej aj nevyhonil. 🙄 potom mu sprav scenu, ze ti bol neverny s osuskou
Jezkovi oci!!!! Ked ma niekto energiu a cas na riesenie takejto c.h-ujady, tak ten musi mat prenadherny zivot, len on o tom este netusi.

la_dolce_vita
30. jún 2023

@viestta normálne si ma rozosmiala, dakujem 🙂

rumba01
30. jún 2023

na toto sa fakt kasli. on ako sa ta opytal, tak za sekundu isto zabudol, co si mu povedala. ono vies, ak by si osusku proste dala do spinaveho, nemusela si teraz riesit toto. no trapis sa hlupostami

mandzula
30. jún 2023

@autor po jednom ani ja, no hodim ich po vysuseni do kosa na bielizen. Mimochodom, pises, ze kamoska sa utrela "den predtym", takze mas doma asi sakra vlhko, ked osuska nestihla uschnut.

zmrzlinka2021
30. jún 2023

Autorka,
uprimne - proste neriesil a schmatol co videl.
Nehladaj za tym ziadny pribeh 🙂

jaskolka
30. jún 2023

Myslíš, že ju bral preto, aby "cítil kamoškinu vôňu?" A nebodaj žiarlis na osušku?😮😮🙈🙈
Aj ja dám uschnúť mokré uteráky po návšteve, ale v živote som nezisťovala, či sa do nich muž náhodou neutrel. A je to kľudne možné on schmatne to, čo je poruke. A stalo sa aj to, že šiel kúpať malého, vie dobre, že má takú modrú osušku Paw Patrol. A predstav si, vzal zo stojana úplne inú, tmavozelenu,ktorú som tam dala sušiť po kúpaní v bazéne, ešte aj mokrá bola.
Chlap toto nerieši, ani často akoby nevníma. Pre neho je to "uterák ako uterák".
Keď ta to tak trápi, spýtaj sa ho, tipujem, že vôbec nebude tušiť o čom hovorís

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jún 2023

@samimami777 každý má doma nejaké nastavenie alebo tie nepísané pravidla ktoré sú v každej domacnosti iné. Neviem prečo tu ženy tak strašne chytajú za slovíčka niekedy mi to príde že si ani situáciu nepredstavia a už sa vyvodzuje závery, prečo nešla osuška do špinavého no asi preto ako som písala že mokré veci do kosa nehadzem keď nejdem rovno prať, prečo by tam mala tuchnut veď aj pouzite plavky keď nejdete hneď v momente prať najskôr vyvesite niekde na radiátor a nenechate ich v taške mokré kým sa pôjde prať ?? Proste sa ona osprchovala zavesila mokrú v kúpeľni ja by som ju neskôr keď preschne zvesila a dala do kosa na prádlo. To je celé. A ja riešim veci len keď je niečo inak ako zvyčajne. Keby tu spal trebárs otec a stalo by sa toto iste viem že uecite by si tu osusku nezobral. Moju si tiež nevezme keď napr idem do sprchy prvá a nechám ju tam. Ciste osusky mame hneď poruke vždy si v pohode vezme a nikdy nepoužije moju. Nerobte zo mna blázna asi viem čo ako u mna doma Funguje a neriešim tu nejaké papuče hosťovske ktoré si obúva viac ľudí. Pohár použitý tiež nepoužije keby bol na stole. Ale použije osusku na ktorú sa asi 5 min predtým pýtal vedel že ju mala ona a použil ju.

kristie571
30. jún 2023

anoooo podvádza ta s nou cez osusku.. jemine mat tvoje problémy.. či to je tak že, máme doma moc kľud, nemám problém, spravim si problém ? :D
Mala si tu osušku prevesiť inam, ked si ju nedávala hneď prať, lebo bola ešte mokrá. Zbytočne v takej blbosti niečo hľadáš..

samimami777
30. jún 2023

Ty vyvodzuješ závery na muža za to že použil osušku. Ostatné by to ani nenapadlo. A áno, nechám ak je moc mokrá hodinku dve preschnúť na radiátore a každý večer operiem osušky zo dňa a povlečenie z postelí. Nemusíš hneď prskať. Každý ti tu len píše že enormne preháňaš a ak ti také veci vadia mohla si v pohode ráno zobrať uterák a dať medzi špinavé . Celý deň isto neschol

autor
30. jún 2023

Ľutujem že som niečo napísala, normálny myšlienkový pochod kde som len chcela aby si iná žena predstavila tuto situáciu a povedala názor a nie hneď trapne ironické reči, možno nabudúce budete mat vy nejakú otázku ktorú budete chcieť objektívne zhodnotiť a dočkáte sa podobného 😃 veľký problém niekomu len odpísať ja by som to neriešila alebo opačne že tiež by ste sa nad tým chvíľku pozastavili. Trapne reči o podvádzaní a táto irónia kde som sa o niečom takom zmienila? Podľa mna som dala obyčajnú otázku ktorú kľudne na káve s kamoškami by som prebrala keď je tema o mužoch nemyslím že to stojí za take rozhorčenie ale dobre vedieť 😃

beronsche
30. jún 2023

Toto by malo byt zaradene v kategorii: Fabulacie manzeliek alebo "nemam problem, vyrobim problem...."

Coho sa bojis? Ze sa mu kamoska paci, tak si cielene utrel intimne partie tym istym uterakom? To ako vazne?

mandzula
30. jún 2023

@autor tak nam teda povedz ty, aky zaver si z toho vyvodila...
A fakt sa pytas na taku hlupost, ze neviem, aku hlboku filozoficku debatu o "pouzitej osuske a muzovi" si tu cakala.

la_dolce_vita
30. jún 2023

no keď sa už pýtaš, tak samozrejme mokrú osušku najskôr nechám vyschnúť, ale ty si písala, že kámoška ju použila včera, čiže už by mala byť ráno suchá. Ale keby aj náhodou niečo také spáchal môj muž, tak to určite neriešim 🙂... veď je to somarina preboha.

viestta
30. jún 2023

Moj normalny myslienkovy pochod by bol, ze by som asi ani nezistila do akej osusky sa utrel moj chlap. A ten moj by sa utrel do prvej, ktoru by schmatol.

autor
30. jún 2023

@rumba01 viem že áno ale na druhu stranu vždy musíme veci urobiť tak že keby to urobíme my inak nestalo by sa niečo ?trosku preženiem ale bolo by to ako niečo typu že keby si nedam minisaty tak nebudú chlapi vonku zazerať a to nie je pravda 😊 môj názor

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz