Mám dilemu, rád by som keby ste sa mi skúsili tak na úrovni a slušne vyjadriť. Ďakujem
Pravdepodobne bude chyba vo mne. Že som až moc zvláštny by som povedal. Začal by som tým, že všetky moje vzťahy skončili asi tak do pol roka. Jediné čo vydržalo dlhšie bolo manželstvo,ktoré aj tak skončilo fiaskom. To ale tá dilema nieje. Jedná sa o to že mám problém veriť ludom. Keď som po dlhej dobe plus coronovej, spoznal niekoho. Tak znova prišlo to obdobie zase do toho polroka ktorému som sa snažil vyvarovať. Správal sa tak ako vy sa priateľ mal správať, dával si pozor na chyby. Samozrejme že aj tak sa podarilo ich urobiť nikto nieje dokonalý. Ale chcem tým povedať nieže to skončilo hneď koncom ale tak hlavne z druhej strany bola navrhnutá pauza aby sme si obaja urovnali osobné aj pracovné záležitosti. Je to už daka doba ,nieje to týždeň ani mesiac ale viac, a ja ku danej osobe stále cítim to isté a ešte hlbšie. Ale neviem či je ideálne aby som sa ja ozval alebo mám čakať kým sa druhá strana ozve. Ale hlavne neviem či je to aj z druhej strany rovnaké tie city. Keďže určité veci s odstupom času keď som si pospájal majú nevídaný výsledok ktorý ale nechcem prijať. A to preto že stále verím v nádej. Že nádej umiera posledná. Pre niektoré budem.asi hlupák alebo sa budete smiať na mne. No stále sa nájdu chlapi ktorý milujú iba jednu ženu a v živote by neurobili nič čo by jej alebo jej blízkym mohlo ublížiť.
Pauza znamená rozchod, poslala ťa k vode. Načo jej chceš písať? Stratila o teba záujem. Ona už na teba aj zabudla za tie mesiace počítam. Nepchaj sa tam kde ťa nechcú, ona by sa už dávno sama ozvala, keby chcela. Daj sa dokopy a zabudni na ňu.
Ked nevies, ci sa mas ozvat, tak popros mamu, nech to spravi za teba.🙂 Ak nieco chces vediet, tak otvor usta ... Aspon sa budes moct pohnut dalej. Jeden caka na druheho, ci sa ozve, az casom zistite, ze po takom case to uze nema vyznam vobec.
@liljana no dúfal som že nebudú takéto kruté reakcie. Ale ďakujem aj za ňu
To su triezve reakcie, nemaju v umysle urazit. Len postavit nohami na zem. Uz si velky, nebudeme ti tu fukat bo. Vela stastia. 🙂
@liljana ďakujem. Človek to potrebuje niekedy zo seba dostať čo ho ťaží
Ja by som mozno skusila. Ved za to nic nedas. Skusis - uvidis. Ked nic, tak aspon sa posunies dalej. Ale tiez si myslim, ze to bol z jej strany skor zbabely rozchod. Ale niekedy aj my zeny sa zlakneme, ak su muzi hrr-brrr do vztahu a lasky. Mozno ked videla, ze si jej dal ozaj pokoj, nijako ju nekontaktoval, tak mozno ten nazor poopravila. Ale davam tomu odhadom sancu tak 3 %..
Hneď teraz,namiesto písania sem, jej napíš. Aspoň sa zbavíš dilemy a posunieš sa ďalej. Možno motyka vystrelí a ona na to čaká.
Lebo takto zbytočne investuješ svoje nádeje ku predstave,že budete spolu.
@joesvk no motyka vystrelila ale opačne 😁
🤪
A nestrácaj nádej.
Tak skúsiť síce môžeš, ale podľa mňa to bude márna snaha... Dáma ak by chcela, tak už dávno sa ozve sama. A ako už bolo napísané vyššie, pauza = rozchod. Posuň sa ďalej...
pauza je podla mna len take jemnejsie povedanie, ze je tomu vsetkemu koniec, inak si to vysvetlit neviem, takze nadej by som tomu uz nedavala, je dobre sa na to pozriet triezvo, mozno by bolo dobre vyhladat niekoho kto by ti pomohol sa na tie predchadzajuce vztahy sa pozriet a zhodnotit, ze asi v com robis chybu a jak s tym skoncovat 😉
pauza je podla mna len take jemnejsie povedanie, ze je tomu vsetkemu koniec, inak si to vysvetlit neviem, takze nadej by som tomu uz nedavala, je dobre sa na to pozriet triezvo, mozno by bolo dobre vyhladat niekoho kto by ti pomohol sa na tie predchadzajuce vztahy sa pozriet a zhodnotit, ze asi v com robis chybu a jak s tym skoncovat 😉
Nemám sa moc komu vyrozprávať tam prosím berte aj to na vedomie a komentáre tak ku veci. Ďakujem