Dilema ohľadom vzťahu

24. mar 2022

Ahojte.. som momentálne v rozvodovom konaní, čaká sa na ďalšie pojednávanie vzhľadom na to že manžel odmieta súhlasiť, i napriek tomu že somnou nechce byť - rozvod nechce, aby som nemohla byť s iným mužom..

Žijeme pár mesiacov už od seba. Otázka znie, spoznala som muža, a veľmi si rozumieme.. avšak neviem ako mu povedať o svojej situácii.. mám strach; že ma odmietne ..

lavinis
24. mar 2022

no a ak zistí, že si mu klamala, tak čo si myslíš, že spraví? Ako môžete budovať vzťah na klamstve, ja toto nikdy nepochopím.

kate211
24. mar 2022

Poznala som taky pripad. Zenu poslali do prdele obaja. Skoncila v obecnom byte.

moonlight1210
24. mar 2022

Povedz mu pravdu. Miesto vymyslania, zahmlievania a neviem coho, budes hned vediet, ci je vobec ochotny ta podporit.
Co ziskas, ak mu budes klamat? Akurat tym zistis to, co kazda - ze ked su vsetko duhy a poniky, vie byt k tebe mily.
A potom budes druhy raz fnukat, ze ako ta oklamal falosnou milotou, lebo ked prislo na prve problemy, tak ta nepodrzal.

Navyse si moze buduci byvaly stavat hlavu kolko chce. Rozvod je dnes o tom, ze ked jeden z partnerov nejavi zaujem zotrvat, tak vas nakoniec rozvedu. Aj keby ten druhy bol vsetkymi desiatimi proti. Doby, kedy museli obaja suhlasit (a odtial je ta oblubena fraza - Ja ti to nepodpisem) su davno prec.

Tak tomu novemu normalne na rovinu povedz, co sa deje. Ak je aspon trochu rozhladeny, tak vie, ze toto nebude takto navzdy.

pinkgirl
24. mar 2022

Čím skôr mu to povedz. Buď úprimná hneď na začiatku vzťahu, nemaj tajomstvá.

beata_k
24. mar 2022

No ved vyborna prilezitost. Bud ta podpori alebo ta kopne. Hned budes vediet jeho charakter.

h2
24. mar 2022

Ako mu to povedať? Skús toto: "Som v rozvodovom konaní. So svojím ešte stále manželom nežijeme spolu. Dúfam, že nás čím skôr rozvedú."

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
24. mar 2022

tiež som za úprimnosť, povedz mu to čo najskôr. A bavím sa na tvojom ešte stále manželovi, to už čo je za vola, ktorý nesúhlasí s rozvodom preto, aby si nemohla byť s iným mužom? Veď s ním môžeš byť ešte pred rozvodom. Netvrdím, že je úplne naj skákať zo vzťahu do vzťahu, ale jeden nikdy nevie, moja spolužiačka spoznala svojho terajšieho manžela v deň rozvodu s bývalým. Išla ten rozvod s kamarátkami zapiť 😎

miadi
24. mar 2022

Uz tu par x riesili zeny este nestihli rozvod a uz stihli byt v tretom trimestri teho s novym chlapom tak riesili ze ofcialne bude otec ten buduci ex manzel atd . Tvoj muz je blb. Tomu novemu si mala hnet vyklopit ako sa veci maju. Mne by sa tiez nepozdaval frajer ktory by mi zatajil ze je vlastne zenaty rozvadza sa atd. Pravda ta oslobodi. Ak ta mà rad tak ho to neodradi. Ak ho to odradi tak co ? Chlapov su milioni .

karolinakr
25. mar 2022

Pozri sa muž ťa nechce, nebyvate spolu, na čo by mal asi tak žiarliť, ak je všetko pravda, čo hovoriš..Ty ho nechceš a čoho sa ma buduci muž bať? že si to rozmyslíš, lebo ste v rozvodovom konani? tymto by som sa vôbec netrápila

kassandra25
27. mar 2022

Ja si myslim, ze nemas problem. Ani v jednom, ani v druhom. Ak niekto o teba stoji, nie je problem pockat na rozvod a este aky aj, ked uz ani nezijete spolu . A manzel sa aj na hlavu postavit mozte, ked mas argumenty, ze uz nezijete spolu, mozes povedat , ze mas vazny vztah s inym, rozvedu vas hned. Mozes povedat, ze pracujete na dietati.