Dilema nad chlapom

naja1985
18. jan 2021

Nezvyknem vypisovat svoje problemy na internete, ale nemam sa s kym o tom porozpravat, a nejak potrebujem dalsie nazory,aby som neurrovila nejaku blbost.
Som dlhodobo v zahranici a uz asi rok ma priserne sexualne pritahuje moj kolega a zaroven sused🤦‍♀️. Z jeho strany si nie som ale absolutne nicim ista, a nie je ani Europan🤦‍♀️. Raz mam pocit, ze aj z jeho strany je to podobne a potom zas nic. Ale aj ja som navinne, lebo som introvert a nedokazem to dat najavo. A je este k tomu odomna o 5 rokov mladsi. Si pripadam ako pubertiacka.
Minuly tyzden sme maly taku malu party s kolegami a kolegynami z prace, kedze sme vsetci na kurzarbeit a vacsina z nas len sedi na izbe a nepracuje. Obidvaja sme boli opiti, a nejak mi povedal, ze ma ma rad, ale ze to nedokaze povedat a ze pride ku mne neskor. Neviem, ci neskor prisiel alebo nie, lebo mi bolo zle a zamkla som za sebou dvere. Ale na konci sa so mnou tak nezne rozlucil, ked sme sa vsetci porozchadzali.
Idem teraz na cas na Slovensko a mam dilemu, ci to nechat tak alebo sa ozrat a munapisat, nech pride🙈. Ale ked mi napise, ze nie, sa prepadnem od hanby, stretavame sa dost casto. Proste mam dalsiu pubertu🤣.

malva123
18. jan 2021

Ach jaj,..len do toho..a po case bude zase co vesat na MK...ako ma vyuzil a nechal tak...

siska53
18. jan 2021

@naja1985 no..urcite sa neozer a nepis mu.. 😁 nechaj to tak a uvidis

hipuska
18. jan 2021

Ja by som sa neopila a napísala.... Tak sa spolu vyspíte a buď to bude pokračovať abo nie. No a čo?

lija22
18. jan 2021

ja som za. ozrat a pozvat do kutice.nech sa to urychli. ak bude hanba vyhovor sa na alkohol 😃 btw takto som, uprimne, riesila veci ked som bola volna slobodna, vacsinou to nedopadlo dobre ale aspon bola sranda

pribinak
18. jan 2021

Ožrata sa nechať pretiahnut, skvelý životný plán 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

naja1985
autor
18. jan 2021

@malva123 ja ho chcem zneuzit😆

naja1985
autor
18. jan 2021

@pribinak nechcem sa ozrat uplne, len pripit, aby som nabrala odvahu, lebo inak som mumak. Inzroverti to maju v zivote tazke🤷‍♀️

zirafienka
18. jan 2021

Takéto veci rozumný človek rieši s triezvym rozumom...

miro1360
18. jan 2021

@naja1985 menej ožierať, viac sa úprimne rozprávať :D

adka176
18. jan 2021

Nie je Európan☹️☹️☹️... nič proti....ale pozor na takých... zvlášť ak je viac z východu, ako zo západu... veľmi ťažko chápu našu kultúru... česť výnimkám...ak si chceš užiť... užívaj...ale do budúcna to môže byť zložité.... poznáš tie príbehy žien, ktoré celé roky bojujú so svojími"manželmi", ktorí uniesli ich spoločné deti a celé roky ich matky nevidia a pomaly celé storočie bojujú o to, aby ich získali späť... konkrétne moja kamarátka je v
" zajatí " svojho muža v Afrike kde len čaká na 18 rok svojej dcéry, aby spolu mohli konečne prísť domov na Slovensko...a takýchto príbehov je strašne, ale strašne veľa... veď ak potrebuješ sex takých nájdeš aj na Slovensku....

miadi
18. jan 2021

@naja1985 ked ti nevadi potom sa snim vzdy vidiet v robote a okolo domu ked uz budete sexualne vybureni... tak sa mu neozyvaj teraz ked budes mimo. Ale ked sa vratiš. S dobrou zasobou antikoncepcie a kondomov. Lebo on zaujem mà len ty si taka introvertka ze sa ti nevie približit a teraz ked sa pokusil no ty si bola moc opita a zamkla si sa ( co je dobre) tak zas nevie na čom je. Uplne jednoducho ho nabuduce chyt za ruku a odved k sebe na izbu.

simona6660
18. jan 2021

Prepáč ale mám pocit ako keby som čítala príspevok od 15 ročného dievčaťa. Žena veď keď nemáš na to odvahu tak načo sa tu pýtaš čo by kto spravil...... veď ty musíš vedieť čo je vhodné a čo nie veď si dospelá žena pre boha.🤦‍♀️

sapetka
18. jan 2021

Ak mu chces dat najavo ze si dobra ako matrac vypi si a vyspi sa s nim. Je to tvoj zivot.. odhadujem vek 18? Ak si vazis samu seba aspon trosku nechaj to tak chod na svk a nechaj prvy krok na nom. Uvidis co prinesie cas.

karelova
18. jan 2021

@sapetka vek tipujem na 35,tento rok 36 😏

sapetka
18. jan 2021

@karelova neevsimla som si tie cisla za nickom... o to smutnejsie

pivonka6
18. jan 2021

Musis byt velmi nadrzana, ak ho chces zneuzit este pred odchodom na Slovensko😃. Zrejme ho nechces na vztah, len na sex. Tak kludne do toho.

naja1985
autor
18. jan 2021

Neviem, co ma moj vek s tymto. Boze, som uz tri mesiace na jednej blbej izbe, s minimom kontaktov s dalsimi ludmi, a to uz aj mne ako introvertovi vadi, takze hej, uz mi drbe z toho vsetkeho. Nemam zavazky k nikomu, deti neplanujem, som volna a po dlhom case, naozaj velmi dlhom case k niekomu nieco silne citim, je mi v jeho pritomnosti fajn. A ci z toho by nieco bolo aj vaznejsie, je mi vlastne jedno. Nie, nespavam s kazdym, boze sex som nemala uz ani nepamatam.
Proste som sa len potrebovala nejak vypisat a nie citat moralizovanie nad vekom a o sexe. Ked je clovek starsi(ja sa citim ale ovela mladsie) , nemoze robit hluposti, niekedy aj prijemne?

naja1985
autor
18. jan 2021

@simona6660 vsak pisem, ze ma postihla druha puberta🤣. Sibe mi z neho, to je cele.

kitycat
18. jan 2021

Ide o to, ze ci by si si ho vsimla aj v normalnom zivote... Ak si nejaka chyzna alebo take daco v uzavretom kolektive tak latka ide prudko dole.... Skor ti ide o sex nie na lasku do konca zivota si myslim... Domov ho netahaj... A mysli na to, ze sa casom mozete pohadat, on si moze najst inu alebo stratit zaujem... Mozes chytit chorobu a ine srandy 😆

naja1985
autor
18. jan 2021

@kitycat zie tvoje dve posledne vety platia v kazdom vztahu🤷‍♀️. Hej ide mi aj o sex, vsak pisem, ze ma sexualne pritahuje. A to som nanho predtym mala averziu a on zrejme na mna🙈.

karpina
18. jan 2021

Ved si s ním vrzni, aj tak speješ len k tomu a v podstate si už rozhodnutá, nepotrebuješ požehnanie od anonymných žien na MK. Hlavne nezabudni na ochranu, aby si sa nevracala domov s takým, či onakým suvenirom.

fiafia
18. jan 2021

Aký sú tu všetci puritani. Nikto sa nikdy neodviazal, neopil a isto nikto nemal nezáväzný sex. Pohár vína.na smelši jazyk ešte nikoho nezabil. Ak ťa to k nemu ťahá za pokus to stojí.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lintu
18. jan 2021

Nad čím konkrétne dilemuješ? Veď, ak sa s ním chceš vyspať, tak sa s ním vyspi. Ak tvoje pozvanie odmietne alebo bude to len jednorázová záležitosť, bude ti ho stretávať pravdepodobne trochu trápne, ale tak...
A to, že ťa má údajne rád.... hej hej, tiež mi raz podobné rozprával kamoškin zahraničný priateľ priamo za jej chrbtom 😅

naja1985
autor
18. jan 2021

@lintu naivna uz davno nie som, a viem, co som tam s nim stvarala na party, takze asi sa mu zatemnilo😆. No uvidim, flasu vina mam a nejak mi zavadzia🙈🤣.

lusyc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mladena
19. jan 2021

@naja1985 jasnačka, že si chceš užiť, keď už musíš žiť pomaly ako mníška 😀 a on to má zrejme rovnako 🙂 na tvojom mieste by som to ale takto nasilu neunáhlila a nepozývala ho. Je dosť možné, že budeš mať pocit, že si sa iba strápnila. Takže zatiaľ by som tomu ešte dala čas a uvidíš ako sa situácia vyvinie 🙂

naja85
28. apr 2021

Napisem aj pokracovanie. Mala som vino, trochu som sama popila s mobilom v ruke, ze mu napisem(januar) . Nakoniec som si spravila len selfie😂.
Ale aj tak k tomu doslo. Obidvaja za triezva. O pol druhej v noci mi taku somarinu napisal, ze som mu o tretej v noci bola klopat, ci mu nesibe🙆‍♀️, samozrejme nalezito upravena🙊. Nebolo to az take super, ale vcera to uz bolo lepsie😁🙈. Vyzera to na take vzajomne susedske vypomahanie si v tazkych casoch. On chodi spat k sebe, ja tiez u seba, sme susedia, nema to daleko😀.
Vztah asi ani nechcem, a nie je to nim, proste teraz s nikym. Takze neriesim, co bude.