Dať mu šancu?

jana182929
30. jún 2022

Časté baby píšem za kamarátku.. ona nemá účet tu na .. Tak spoznala takého chlapa 28 ročného je po rozchode po 7 ročnom vzťahu..ona je tiež po rozchode 4 ročného vzťahu a ma jedneho chlapčeka ročného.. pozval ju na rande kde bolo super veľmi si rozumeli nasmiali sa veľa..a tak po dlhšom čase mladý pán začal s tým, že sa bojí ,že sa zamiluje písal jej aka je skvelá🙂 a tak zrazu hop, ale ,ze jej nemôže nič viac ponúknuť, lebo je uboleny po rozchode .. Tak sa stretávali on stále sladké reči dlhokanske slohovky jej písal až.. komplimenty neviem čo všetko proste tie také typické namotavačky.. po mesiaci sa spolu vyspali dávali si pozor všetko ochrana bola no stála sa taká vec ,že kamarátka nedostala krámy.. Tak už stres tak následne dostala, ale na teste duch tak mu o tom povedala a on hneď o potrat vykrical sa na ňu ona hotová a tak šla k lekárovi a on ,že ma cystu na vaječníku, že možno aj preto ten test ,ale ,ze tehotná neni ona si vydýchla povedala mu o tom..ale zhnusil sa jej čo myslíte.. neviem ja osobne jej radim dať ruky preč.. boh vie koľko takto ma s ktorými si chce zalepiť svoje ubolene srdce a ona skončí zničená uplakana aky mate názor vy ?

dadis
30. jún 2022

@jana182929 Ved jej povedal ferovo, ze sa do nej nezalubi, tak co cakala, ze po sexe s nou zmeni nazor? Kde maju dnesne zeny svoju hodnotu

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
30. jún 2022

@jana182929 mala byt zodpovedna a chranit sa.Tento x na stastie neotehotnela....sa vzi do koze chalana ved ju ani nepozna a uz by mal byt otcom?je po dlhom vztahu nic jej nesluboval.Rozisla by som sa s nim a dala si s chlapmi pokoj

danica2711
30. jún 2022

@jana182929 najradšej mám také, že píšem za kamarátku, no ale nič, každý sme nejaký... čo teda "kamarátka" čakala od muža, ktorý jej na rovinu hneď na začiatku povie, že nechce vzťah? Že sa pri podozrení na tehotenstvo zblázni od radosti? No a hádam sa po takej krátkej dobe nezamilovala tak, že teraz "skončila zničená a uplakaná"?! Lebo ak áno, mala by niečo so sebou robiť v zmysle zapojenia rozumu do akcie

vifoncitta
30. jún 2022

Akože ups jak môžu byť dospelé ženy tak naivné 😃 nepochopím...typas ju po mesiaci namotal do postele sladkými rečami ale upozornil že nechce nič viac len kefovačku to už je jej problém že sa namotala...dospelé ženy a správate sa jak pubertiačky venujte sa radšej deťom,tie vás potrebujú 👍

lintu
30. jún 2022

Aký je vlastne problém? To akože s ním ešte niečo plánuje? Prejavil sa už myslím dosť. Na zábavu je preňho možno ok, ale niečo vážne sa s ňou rozhodne mať nechystá. Je to len na kamoške, čo si od neho ešte nechá...

dievcacitajucelist
30. jún 2022

@jana182929 Myslím si, že tým, že si už mamina, mala by si byť pri voľbe partnera opatrná, alebo chceš byť slobodná mama dvoch detí? Používaj rozum a nenaleť opäť na sladké reči, nemáš predsa 15-násť....

balaskovae
30. jún 2022

jasne, chlapovi ktory ti povie ze ta chce v principe len na jedno s takym sa streba vyspat...ach..

petamich
30. jún 2022

nuz aj taketo zeny treba, kto by potom pisal prispevky na MK - chlap ju ukazkovo namotal, lebo ju chcel len na sex (este nie je pripraveny na vztah bla bla), ona napriek tomu, ze je po nevydarenom vztahu s malym dietatom si s nim vrzla (ved akoze dobre, kazdy ma nejake potreby), ked si myslela, ze je tehotna, tak ju posielal na potrat (ved chcel len sex) a ona akoze este zvazuje, ze ci mu dat sancu? jasne ja by som isto dala 😵‍💫🙈

alexka89
30. jún 2022

Nechápem niekoho a robia to chlapi....že viazať a láska a vzťahy sa ani za ten svet to vie vytiahnuť 7rocny vzťah ...ale keď ma byť pichacka už mu nevadí že má ubolené srdce ....tak to potom by vedel aj vo vzťahu podviesť....to nech kamoška ide het od takého zablokovanca

tomas115
30. jún 2022

A naco sa s nim stretavala, ked jej nemohol uz nic viac ponuknut 🙂 Uz tam mal dostat stopku. A po tomto ani nevravim.

jana182929
autor
30. jún 2022

@tomas115 ano máš pravdu len ona chuderka si myslela, že časom rozhodnutie zmení 😏

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lintu
30. jún 2022

Ak by mal o ňu naozaj záujem, názor by zmenil už dávno.