Ďalšie deti s druhým mužom

5. okt 2022

Ak by ste mali dieťa z prvého vzťahu, šli by ste do toho znova s druhým mužom? Vždy som chcela 3 deti, ale je tu obava, že by vzťah skoncil a mala by som deti od dvoch rôznych mužov. Avšak viem, že život nedáva žiadne záruky.

humajnicek
5. okt 2022

Tak ono tu bude zakaždým taká možnosť, že sa to môže stať. Ale nemať dieťa len kvôli strachu, tak to je podľa mňa nedobré rozhodnutie.

maciatkolulu
5. okt 2022

Ja mam tri deti, dve s jedným a tretie s druhým. Je to úplne ôk. Prečo by nemalo? Ak si ale nie si istá, tak rozhodne do vzťahu, svadby a dieťaťa nechoď. Neviem aký rozdiel by si mala medzi staršími a tým novým, všetko treba zvážiť

janickacrazy
5. okt 2022

Ja to tak mám. S bývalým mám jedno dieťa, s novým dve a je to úplne v pohode. Zatiaľ všetko klape ako hodinky a aj keby sme sa náhodou niekedy v budúcnosti nedajbože rozviedli, tak nevidím v tom problém. Veď deti odrastú a nikto to nerieši, či majú jedného otca alebo dvoch. My sme sa presťahovali a všetci okrem rodiny si myslia, že moj muž je otcom všetkých detí, nikomu to nevešiam na nos, že nie je, lebo v podstate je to aj pravda, vychováva ich on.

deti95060810
5. okt 2022

s ex mám jedno a s ďalším mm 3...
tak u nás už chlapi spolu rozoberajú politiku, pozerajú hokej a pijú pivo... dievčatá svojho ocinka milujú ....

sissy27
5. okt 2022

nemala by som s tým problém. Ale ak už teraz cítiš neistotu vo vzťahu a hlavným dôvodom je "vždy som chcela mať 3 deti" tak to nie je dobrý základ.
Pokiaľ ste si svojim vzťahom istí, je dobrý vzťah aj medzi prvým dieťaťom a otčimom (teda majú vzťah "Otec&dieťa" a nie ako "mamin partner & frajerkine dieťa" ) a deti chcete obaja, tak prečo nie.

elizabet173
5. okt 2022

je rozdiel, či ten muž už dieťa má, alebo nie. Ak dieťa má, ja by som mala tiež, ani náhodou by som do spoločného dieťaťa nešla. A vlastne ja by som si hľadala len muža s dieťaťom, nešla by som už do ďalších detí s iným mužom. Bola som v takej situácii, ja som mala dieťa, partner mal dieťa, ale o spoločnom sme neuvažovali, deti sme mali už síce odrastené, ale rovnako by som uvažovala, aj keby boli malé. Nie len z finančného hľadiska, strachu, že by som ostala s dvomi, tromi deťmi sama, ale aj preto, že sa často stáva, že muž začne uprednostňovať spoločné dieťa pred ženiným, deti sa seba žiarliť a pod.

kellypiu
5. okt 2022

neriesila by som toto, zalezalo by mi na tom aky je ten moj vztah s tym druhym muzom, ci to ma buducnost, ci mu doverujem. Mam kamosku, co ma svoje jedno dieta, jej muz ma svoje dve a teraz maju dalsie dve spolu a teda funguju v pohodke.

konikkon
5. okt 2022

Ak by mi to nevyšlo s mojim manželom, ten ďalší by musel byť sám princ na bielom koni, aby som bola ochotná mať s ním deti.

stanulienkat
5. okt 2022

Nie. Nešla by som do toho. Keď pozerám tuna príbehy mamičiek,ktoré majú tri štyri deti každé s iným mužom, za mňa hrôza. Do toho má manžel tiež predchádzajúce deti z predchádzajúcich vzťahov. Nemám rada takéto patchworkové rodiny. Ľudia si bezhlavo robia s kdekým deti,zostanú tehotné s hocijakým debilom po pár mesačnej známosti. Myslíte si, že tie deti nestradajú, že sa cítia dobre v kope cudzích ľudí?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. okt 2022

@athom mňa len zaujímajú názory, ale riadim sa sebou.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. okt 2022

@athom tak ja mám dieťa jedno, a nie som na neho sama, ex sa vzorne stará. Určite som si ho neurobila bezhlavo, boli sme pár niekolko rokov.

autor
5. okt 2022

@athom názormi tu sa neriadim, ale rada si píšem na mk a pýtam sa tu každý detail, som taký analytický hlbavy typ 😀 ale tieto veci sú vysoko individuálne.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
5. okt 2022

Ja by som s dalsim muzom deti uz nechcela mat.

karolinakr
5. okt 2022

@athom volas @viestta na pomoc? 🤣

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
5. okt 2022

@athom nie, nepridám sa. Čítala som, nepovažovala som za nutné čokoľvek sem písať. Stačí?

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
5. okt 2022

@athom a ty si co o mne písal?

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
5. okt 2022

@viestta už zas to zmazal.Koťuha ( @athom )

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
5. okt 2022

@athom nie, žeby som bola zvedava, ale ked v 1 texte 3x zmazeš odpoved, už to budí zvedavost

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz