Dali ste si vo vzťahu druhú šancu?

14. nov 2022

Dali ste si vo vzťahu 2 šancu a bolo to ešte krajšie? Či to zase skončilo?pýtam sa tých keď tam nie sú deti a iné záväzky! Či to zase skončilo?

banderaska29
14. nov 2022

bolo to krasne prvý týždeň a potom zasa všetko to isté odznova....
takže za mňa - nie nie už žiadna druhá šanca.

sandyan
14. nov 2022

Skusili sme to, no bolo este horsie podla mna. Nepatrime ku sebe a konecne sme si to potvrdili..obidvaja uz mame niekoho ineho, a veru som stastnejsia 🙂

zmrzlinka2021
14. nov 2022

Ja som nic take neabsolvovala ale myslim si, ze je to velmi, velmi individualne.

Co je dovodom rozchodu?

autor
14. nov 2022

@zmrzlinka2021 on je introvert ja opak a dosť som výbušná a on sa potom urazí a ešte aj verí na hlúposti 😂 ako iné civilizácie mimozemšťania a také bludy to mi vadí aj keď každý sme iny

h2
14. nov 2022

S bývalým sme sa rozišli a po pár mesiacoch sme sa zase dali dokopy. Boli sme potom spolu ešte dlhé roky, no ale, ako som už písala, aj tak je už bývalý, predsa len nám to nevydržalo. (Nemali sme deti, ani iné záväzky.)

autor
14. nov 2022

@h2 koľko? Dlhé roky? A prečo bol rozchod?

h2
14. nov 2022

Tuším 6-7 rokov sme ešte boli spolu. Celkovo sme boli spolu 10 rokov. Dôvod rozchodu by som si radšej nechala pre seba. Teda, obidvoch rozchodov. Ale v oboch prípadoch som sa ja rozišla s ním.

autor
14. nov 2022

@h2 a stále ten istý dôvod?

vilma7
14. nov 2022

Dali a dopadlo to ako predtým, rozchodom.

zmrzlinka2021
14. nov 2022

Pises, ze ste bez zavazkov, cize nie ste manzelia, nemate deti.

Za mna - kebyze priatel veri takym chujovinam, ja by som urcite sancu nedavala.

Neviem si predtavit vedla seba (sorry) magora, co veri bludom, konspiraciam, idiotinam. Nedokazala by som mat voci takemu muzovi respekt. Pre mna chlap musi mat nieco v hlave, a hlavne musi to mat upratane.

autor
14. nov 2022

@zmrzlinka2021 práveže je až veľmi múdry ale je o Tom presvedčený

h2
14. nov 2022

Nie, iný. Ak chceš, napíš mi a napíšem ti do súkromnej správy.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
animus
14. nov 2022

Rozišli sme sa po piatich rokoch chodenia a potom tomu dali ešte jednu šancu. Teraz sme spolu celkovo 12 rokov z toho 5 rokov manželia. Nemenila by som a keby sa malo čokoľvek stať, už by som ďalšieho chlapa nechcela 🙂

autor
14. nov 2022

@animus držím palce

veselo_neveselo
14. nov 2022

Kvoli niecomu vam to nefunguje, a teda to nebude fungovat ani druhy, ani tretikrat, a ani ked sa na hlavu postavis.
Za mna su druhe sance hlupost, but chcete byt spolu a ste, alebo sa rozidete a ste rozideni. Take vselijake spolu-nespolu neprospievaju nikomu, iba sa predlzuje ta vztahova agonia a nakoniec sa aj tak rozidete.

Ja to stale hovorim, dobry vztah (aspon na zaciatku) nie je tazky. Je vesely, radostny, stastny. Ak mate problemy uz pri randeni, ked sa vlastne az tak nic nedeje, tak nie ste dobrym partnerom pre toho druheho.

a1d4k3a
14. nov 2022

Dala som druhú šancu,je to niekedy ako na hojdačke,ale mám pocit že sa viac ľúbime.. je to iné,máme dve deti,sklamal má kedysi,ale, dôležité je,že si to uvedomil..

marca12
14. nov 2022

S byvalym sme si dali druhu sancu. Chodili sme potom spolu par rokov a bolo to rovnake,len sme sa naucili prijat toho druheho. Nas definitivny rozchod nijako nesuvisel s druhou sancou. Len sme zistili,ze najlepsi kamarati nemaju ist do vztahu 🤣

autor
14. nov 2022

@veselo_neveselo tak boli sme spolu rok

lucyluska
14. nov 2022

Kate Middleton a Princ William tiež boli rozijdení, aj Pink s manželom...niekomu to vijde niekomu nie.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
littlefiona
15. nov 2022

Áno dala najprv rok spolu, rok od seba a potom zase rok spolu a len ma to utvrdilo v tom, že druhá šanca je blbosť, že nič sa nezmení. Aspoň v našom prípade to tak bolo.

kamajka
15. nov 2022

aj podla mna je to hlupost. malokomu sa postasti ze to vyjde. som toho nazoru ze kde je raz vazny dovod na rozchod tak tam bude stale.
v tvojom pripade sa mi zda ze nie ste kompatibilni. hlupa fraza je protiklady sa pritahuju moze nadchynat akurat tak 15rocnych, dospely clovek vie, ze na to aby som s niekym tvoril par musime mat s partnerom jasno v dolezitych otazkach zivota, primerane podobne nazory a predstavy o buducnosti.

banderaska29
15. nov 2022

@marca12 inak to s tym najlepším kamarátom - to je jedna velka pravda.

kassandra25
15. nov 2022

Raz ano a to bolo uz pochovanie vztahu.

papulienka48
15. nov 2022

Podľa mňa zo začiatku to môže byť lepšie, ale skôr či neskôr sa to vráti do starých koľají.

sima338
16. nov 2022

pokiaľ sa niečo výrazne nezmení, nie ste vy iní osobnostne, nepríde tam k nejakému vývoju, tak nie, nemá to zmysel. Som za druhú šancu, ak to tak cítiš, miluješ toho človeka alebo sa ti v živote objaví po čase a stále tam niečo cítiš, možno ešte viac, ale to chce vždy dvoch. Ty sa ujasni, prečo ste sa rozišli, čo vás v živote čaká ďalej, čo pre tú druhú šancu robí on, ako sa k tomu stavia...

stanulienkat
16. nov 2022

Boli ste spolu iba rok, a uz to nefungovalo. Mali ste byt este zamilivani. On introvert, ty vybusna...cele zle. S vybusnym clovekom by som nebola ani ja a to nie som introvert. A ako moze byt vztah po zlepeni este krajsi, ked ste nevedeli fungovat ani ten prvy rok?

autor
29. nov 2022

@veselo_neveselo aj keď ho milujem a aj on mňa?

asocial
29. nov 2022

Ano. Odvtedy sme uz 10 rokov manzelia. 🙂. Rok sme boli od seba po 4 rokoch vztahu. Pricinou nasho rozxhodu vsak nebola tretia osoba.