Dali ste sa po dlhom čase dokopy s ex?

30. dec 2023

Ahojte mna by len zaujímalo či sú tu nejaké baby, ktoré sa dali po dlhšom čase napr po roku,dvoch dokopy s bývalim napr, že sa stretli nečakane na nejakej akcii...
A samozrejme sa chcem spýtať aj to či vám to vydržalo, lebo ako sa hovorí 2x do tej istej rieky nevstúp...my sme boli spolu s bývalim 4r a 3x ak nie viac sme sa rozišli, pre úplne somariny...časom si človek uvedomí nejaké veci, nemali sme posledný rozchod vôbec dobrý, no keď si prišiel po veci sme sa objali a popriali si všetko dobré veľmi ma mrzí to, že máme spolu krstnú dcéru a niesme s byvalim vôbec v kontakte...no ale pointa tohto všetkého, idem na jednu akciu kde bude aj on + ďalších 100 ľudí cca a neviem ako sa zachovať či ho pozdraviť, mám obavy z toho, že to odignoruje...úplná dilema, no naopak sa možno dáme do reči ide o to, že mám úplne nervy a neviem či ísť na tú akciu skrz neho...skoro všetci nás tam poznajú vedeli, že sme spolu chodili a bojím sa nejakých zazeračiek a pod...nieje to nič príjemné s byvalim sme si od posledného stretnutia čo je skoro rok nenapísali vôbec, TAK NEVIEM ČI HO ZO SLUŠNOSTI POZDRAVIŤ, ALEBO IGNOROVAŤ A TVÁRIŤ SA, ŽE TAM NIEJE...

danielinda
30. dec 2023

Spravaj sa ku nemu normalne, ved vravis, ze ste sa nerozisli v zlom.
My sme boli 2 roky spolu, potom 2 roky od seba a teraz je uz 10 rokov od opatovneho dania sa dohromady a sme manzelia 😉

asdfka
30. dec 2023

3 roky sme boli spolu, podviedol ma, 3 roky odseba a potom dalsie 2 roky spolu. Uprimne je mi zo seba zle, nikdy viac by som to neurobila. Ale bola som sprosta. Co uz 🤣

domkakvet
30. dec 2023

Pozdravit by sa mal prvy muz.

ankare
30. dec 2023

Normálne sa mu pozdrav. A nahod sa riadne, usmievaj sa. 😜

deti95060810
30. dec 2023

ja by som tam ani len nešla... k čomu je to dobré

vanilkovazmrzka
30. dec 2023

Zo slusnosti ho mozes pozdravit a rozpravat sa s nim, ked bude mat zaujem.

pralinka25
30. dec 2023

zalezi aka je to akcia a ci by si tam sla keby on neexistoval. ak by mal byt on jediny dovod zrusit nieco kam ides tak to by som nerusila. vobec by som mu nedavaa moc ovplyvnovat moj zivot. na druhej strane by som ho normalne pozdravila ako cloveka ktoreho poznam. pre mna je nepochopitelne chodit okolo niekoho s kym som stravila 4 roky v posteli a tvarit sa ze ho nevidim a nepoznam. pravdepodobne pozdravis aj ostatnych ludi ktori tam budu. to neznamena ze sa s nim musis druzit ak nechces. proste sa venuj inym priatelom. bud prirodzena normalna zi si svoje. bav sa. prestan mu davat nad sebou moc.

zuzka565
30. dec 2023

My sme boli spolu 6rokov. Rozviedli sme sa a po roku sme sa dali späť do kopy. Ale mali sme už spolu syna. Teraz sme už spolu 7rokov a je to oveľa lepšie ako pred tým. A máme už druhého syna.

vorkola
30. dec 2023

Vsak hadam ,prvy by sa mal pozdravit on,.A ty len cakaj, ak ti na nom zalezi,Ale nezalezis mu asi ty ,asi ty unho, má ta asi v pazi, uz davno by nieco podnikol, zavolal by vopred, teda ,napr tesim sa na akciu prides, pokecame ,atd. Ja radim ,neprihovaraj sa mu prva.nechaj to volne plynut., a na tej akcii sa prilis nanho nezameriavaj,chlap ma byt ten prvy dobyvatel, Ak ste sa rozisli kvoli nevere ,ani si nezacinajte,ani len s pozdravom ,Daj mu najavo ,ze ho mas na haku,Neboj, este si najdes toho praveho

lucyluska
31. dec 2023

@zuzka565 teší ma, že vám to vyšlo ❤️

veroonr
31. dec 2023

Akoze aby som niekam isla/nesla podla toho kto tam ma byt, este riesila ako sa ku komu zachovat 🤦 Ved ked niekam chcem ist tak idem a spravam sa podla zakladnych pravidiel slusnosti, bavim sa s tym s kym mi je prijemne. Aky problem? Neviem co ste vsetky z tych byvalych a stretnuti s nimi take vyklepane...