Dá sa znížiť chuť na sex?

18. júl 2022

Ahojte, prosím Vás dá sa nejak znížiť chuť na sex? Lezie mi to už na nervy, stále mať chuť a väčšiu ako manžel... sme spolu 15r a jedine po druhom pôrode som to mala kus lepšie na 2roky asi, inak katastrofa. Manžel samozrejme už toľko chuti alebo teda takto často chuť nemá. Sex máme 1,2,3x do týždňa, ako kedy. Ja to ale potrebujem denne, takže si pomáham sama tie dni keď nemáme sex a niekedy aj po sexe, alebo aj 3x cez deň . Prerastá mi to cez hlavu, musím aj v práci niekedy.
Pripadam si ako chorá, alebo závislá? Máme 2 deti, pracujeme obaja, ja na 12tky, mam dva koníčky aby som zamestnala hlavu, domácnosť, ale ja furt proste myslím len nato. Ľutujem aj manžela už, lebo keď niekedy už na tretí deň od posledného sexu nič tak som dosť podráždená ☹
Dá sa to prosim nejak riesit? Vdaka.

sara07
18. júl 2022

čo by niekto za taku manželku dal ach jooooo
no čo bud budeš fungovat ako funguješ alebo si nájdeš bokovku
tam nemáš ako chut znižit proste , je to v tebe,

autor
18. júl 2022

@sara07 bokovku nie, akoze vela vela prilezitosti som mala, aj vela vela chuti, predstavivosti s potencionalnymi milencami, ale to by som sa asi manzelovi nedokazala pozriet do oci, ze on moj milovany ma caka doma a ja sa niekde mam pelešiť s druhym ☹
Fungujem no roky takto, je to na hlavu už, sama sebe leziem na nervy.
Hm, takze len dúfať, ze sa to raz ukludni? U manzela uz cakat castejsiu pravidelnost nemozem, nikdy sme nemali denne sex, a teraz uz po jeho 40tke tobôž nie...
Mna uz asi porazi ☹

nurielka
18. júl 2022

Škoda no, nie ste v tom kompatibilný. Zamestnanu hlavu máš, pomáhať si pomáhaš. Skús meditovať. 🙂 🤷

marseillefan
18. júl 2022

Ja to mám bohužiaľ podobne a nič s tým nemôžem urobiť... našťastie mám ústretovú manželku, ale aj to je málo, takže si pomáham aj sám. Tiež sa zlostím, že kedy to už konečne skončí, veď mám po 40-ke a chuť by predsa mala klesať, no akosi sa to nedeje 🙂

autor
18. júl 2022

@nurielka rada by som meditovala, ale da sa to naucit ? Ja som typ co nevie len tak kludne sediet 🙈 a rada by som vedela, tak nejak vypnut tu hlavu

autor
18. júl 2022

@marseillefan celkom by ma zaujimalo,ako ziju partneri po rokoch ,ktorí sú obaja taki sexuchtiví (denne sex) , uvažujem či si ten sex vedia užiť alebo je to len pre naplnenie potreby ... máš šťastie, že mas ustretovu manželku, myslím, ze zenam je sa lepsie napisem , ze prisposobit alebo vyhoviet druhej strane, ale napr taky muz co nema taky apetit a nedosiahne erekciu bohuzial nevyhovie zene aj ked by jej rad urobil radost ☹

slovenka753
18. júl 2022

Och som na tom podobne. Holt no zvykla som si. Musela som si nejako uvedomiť ze hoci v tom si nevyhovuje mé, v ostatnom je to výborné. Toho co ma chuť menej neprinuti, jediná česť je si zvyknúť. A skus cvičiť

sara07
18. júl 2022

no škoda že si si nenašla manžela čo je tiež viac na sex, lebo su čo teda aj 3x denne je malo

autor
18. júl 2022

@slovenka753 cvicit co ? Ci vseobecne?

autor
18. júl 2022

@sara07 no zato som chcela seba "skrotit" ,aby som si nemusela hovorit, ze škoda 🙂

kate211
18. júl 2022

Kamaratka to mala tiez tak. U nej to zaslo tak daleko, ze to robila aj v praci. Je to skutocny problem. Sexuolog pomoze.

kittykat22
18. júl 2022

A skusala si aktivne muza naladit na sex napriklad role play, oblecenim, milovanim v inych miestnostiach. Vies odkial ide jeho nezaujem? Ci je to vekom, ak ma problemy s erekciou - mozno zdravie?, nemoze to byt stereotyp, co praca - nie je unaveny?

vazky_a_motyle
18. júl 2022

Znizit chut na sex ti pomoze ked budes veelmi unavena a znechutena. Znechutena uz asi pomaly si tak skus mat este vela fyzickej aktivity cez den tak aby si vecer padala na hubu a uvidis ze pomoze 😀

jerrz
18. júl 2022

Ja ti pošlem mojho, ten chce denne sex. Čo by som ja dala za to, keby mám každý deň chuť na sex , možno aj každý týždeň 😄 A to nemám ešte 40.

maranta_leuconeura
18. júl 2022

Ak si myslis, ze ti to naozaj obtazuje bezny zivot, su lieky aj na znizenie libida. Skor v tom co pises vidim ale to, ze sa mozno hanbis, mas pocity viny, ked sa spravis sama? Preco? Ja sa robim sama, moj muz tiez, ani jeden v tom nevidime nic zle, respektujeme kazdy toho druheho ,,cas osamote" a spolocny sex tym rozhodne netrpi. Zbytocne budes hladat ine aktivity a potlacat to, ked ti chyba sex. To akoby si bola hladna a miesto toho isla upratovat, no stale budes hladna 🙄
Naozaj skus konzultaciu u sexuologa, moze ti pomoct aj po psychickej stranke.

autor
19. júl 2022

@kittykat22 takéto áno, ked ma manzel lahsi den a fakt chut sa hrat, tak sa pohrame, mam rozne oblecka, aj pomocky s ktorymi mi rad robi dobre , ja viac menej vidim problem v sebe, myslim, ze u neho je to normal mat sex 2x max 3x do tyzdna, on dost pracuje na svojich veciach aj mimo práce , preto chcem brzdit seba a nie nahanat jeho :-/

autor
19. júl 2022

@vazky_a_motyle keby to tak vzdy islo, aj teraz padam na hubu, som po nočnej ale vydrzim a pockam kym odvezieme deti kde mame , aby som bud mala sex alebo sa sama uspokojila :-/

autor
19. júl 2022

@maranta_leuconeura nemam vycitky ,ze sa sama uspokojim, mam vycitky, ze som neprijemna ked to nemam a neviem ,tak podvedome to zvalujem na muža aj ked on zato vobec nemoze, to len ja neviem co so sebou uz . Lieky nie, ja som nikdy ziadne poriadne neuzivala, je mi to proti srsti. Skor mozno inak zaujat tu hlavu ale uz neviem ako , zato sem pisem az ma niekto dobry tip . Ten sexuolog ma teda nenapadol, myslela som , ze riesi len opačné stavy, ked sa nechce a nedá, ďakujem

pininka1
19. júl 2022

@vazky_a_motyle nie, nepomoze ani toto. Ja mam tri deti, narocnu pracu, som unavena niekedy tak ze nevladzem vyst do izby, ale chut mam stale. Je to o hormonoch, nie o unave. Ja mam na zenu vysoky testosteron a autorka zrejme tiez. S tym unava nic nema.

pininka1
19. júl 2022

Autorka: poznam, cely zivot, aj na endokrinologii aj na gynde mi povedali lekari, ze moj muz musi byt statny clovek, lebo kvoli testosteronu mam urcite vacsiu chut na sex. Nevravim ze ho mame malo, ale ja by som brala aj viac. Proste je to tak, ze muz si mysli ze ma rad sex pokial nestretne zenu ktora ma rada sex.

autor
19. júl 2022

@pininka1 kks, na dôchodku to už hadam bude lepšie 😄

vazky_a_motyle
19. júl 2022

@pininka1 Ok, radila som podla svojich skusenosti😉

marseillefan
19. júl 2022

@pininka1 takže u teba je to kvôli zvýšenej hladine testosterónu?

pininka1
19. júl 2022

@marseillefan vraj ano, ale ja mam celkovo velmi pozitívny vztah k sexu, nebude to asi len tym hormonom.

mareri
24. júl 2022

ono je to dost individualne. Ked maš chut a nejde mat sex, skus hračku, ale inak by som to tak nechala. vela ludi to ma prave opačne

jerrz
24. júl 2022

@pininka1 a prečo si si nenašla muža čo chce každý deň, aj viac krát za deň? Ja som mala tiež rada a každý deň , no ako prišlo dieťa, koniec. Tiež ma muz ohuril aj výkonom aj pozitívnym vzťahom k sexu každý deň...okrem iného...Teraz mám problém ale opačný. Mužovi to chcenie ostalo...

pininka1
24. júl 2022

@jerrz no lebo aj ked povazujem sex za velmi podstatni, dolezity je ten clovek ako komplex a ked tu citam niektore temy a problemy, som stastna ze mam doma svojho muza.