Neviete či existuje nejaký test /vysetrenie proste niečo čo odhali kedy mal muž vyvrcholenie ?😃 či sex alebo masturbacia to je jedno
Viem že napr gynekológ pri vyšetrení ženy vie či mala pohlavný styk ale je niečo takéto aj u mužov?
Nikde som sa nedočítala
To naco potrebujes vediet?
By ma zaujimalo, ako to vie gynekolog zistit u zeny 😅
@anjelicek26
nemusíš sa smiať, napr. pri trestnom čine sexuálneho zneužívania sa to tiež zisťuje, a nie nejedná sa len o znásilnenie.
Ak spí, tak cca 10 minút dozadu mal sex. Asi... Možno... Takmer určite... Alebo, ak je ochotný kúpiť ti nejakú blbinu, tiež mal sex. Asi... Možno... Takmer určite... 💪
Potazkaj mu🥚🥚 ci su prazdne... 😂
@anjelicek26 no vie to zistiť, nakoľko je všetko aj viac prekrvené.
@mondolina Ak ide o dobrovolny styk, kde zena nema ziadne zranenia a ide o chraneny styk, cize neostanu stopy ejakulatu, tak ako to zisti?
Pri zneuzivani, znasilneni su viditelne (aj ked male) vnutorne zranenia a pod., skuna sa pritomnost ejakulatu, ale inak to akoze kde/ako vidno?
No jednoducho to zistis aj sama. Zacni mu honit. Ak mu to dlho trva mal sex nedavno. Ak sa spravi to minuty nemal ho velmi dlho.
@popoluskaxy akoze mi vie povedat, ze som mala napr. minuly tyzden chraneny sex? To si fakt neviem predstavit...
@mondolina bavime sa o normalnom styku bez poraneni.
No a máš odpovede.
Pripadne množstvo eja.
Ono dosť komplikovane. Musíš poznať muža môj môže napríklad denne v rovnakej intenzite že rýchlo jasne že eja je menej. A to ma 45.
Ale tak jasne. Da sa zistiť.
@nafka0483 vzdy ostavaju male modrinky, trhlinky. A nemusia byt viditelne volnym okom. A podla toho ci su viac hore, alebo dole dokazu rozlisit ci bol sex dobrovolny a zena pomahala, alebo bol asi nedobrovolny. Asi nedobrovolny znamena ze nemuselo ist o znasilnelnie, moze ist aj o tvrdsi sex.
@nafka0483
zistí. muž s tým pracuje, mám sa spýtať na detaily? 🤔
lebo aj dievčatá pod 15 rokov už dobrovoľne sexujú, a áno vyšetruje sa.
@anjelicek26
ja viem o čom sa bavíme, preto píšem že sa nemusí jednať o znásilnenie.
Normalne si da chlap gulky na vahu a ked vazia menej ako v predchadzajucich dnoch, bol sex. Nie je odveci zaznamenavat si tieto veci aj v exceli. Pozries na graf a vidis - ked klesne vaha pod priemer, je to jasne. ;)
Moze sa toto niekto opytat?
Ty musíš byť dobrá stíhačka pane bože 😂😂😂😂😂😂🙏👎chudák tvoj chlap. Normálne mu napusti lavor vodou nech si čupne(sadne )a keď mu guľky vyplávajú hore tak sú prázdne a mal sex a už si s ním rob čo chces. lebo ty isto nemôžeš byť normálna keď máš také otázky a 100% si žiarlivka neskutočna. Bože môj 😂
@anjelicek26 to neviem, možno len pri prehliadke ak mala sex pred ňou alebo deň pred nehovorím že vie vypočítať presný dátum a čas. Rovnako aj zubár môže vidieť rôzne veci to nie je žiadne tajomstvo 😃
@zanka777 ani nevieš o čo ide a vytvoris tu scenár hodný sfilmovania😃 vyvodis závery z jednej vety a iným tu budeš hovoriť akí sú, s tebou doma asi o nič lepšie keď ti niekto dá pohár s vodou a premenis ho na svätenú vodu 😃
@galganka napísala som že u ženy sa to dá zistiť tak či aj u muža, normálna otázka keby si to viem dohľadať hneď na Google nepytam sa to tu😃 ženy potopia ženy aj bez dôvodu ako vidím za všetkým musí byt nejaký zámer?
u mňa sa to dá odhadnúť jednoducho... ak dýcham, tak som za posledných 24 hodín mal buď sex, alebo som masturboval
Gynekológ nevie, kedy mala žena sex. Jedine, že by ho mala krátko pred prehliadkou. Ak sa bavíme o normálnom sexe bez zranení.
Veď uznaj sama či je normálne sa niečo také pýtať a pre čo iné by to človeka zaujímalo ?
@diewcatqoo vy budete asi tiež z tých čo nevedia ani to že sa to dá zistiť u ženy. Lebo ak by áno nechápem rozhorčeniu z toho že niekoho zaujíma či aj u muža niečo take je. Rovnako ako testy plodnosti je to to iste ako keby sa spýtam že u muža sa dá plodnosť zistiť tak a tak a u ženy ako? Dostanem tu bitku že načo mi to je? Ach pana 😂
A nepremenim ho na vodu ale na víno dokonca. 😂
@diewcatqoo 😂😂😂👍
@mondolina čím menej informácii niekto ma tým viac vyskakuje to je klasika 😃 chcem si rozšíriť obzory nepotrebujem tu domáce recepty a návody zaujimalo ma odborne hľadisko či niečo take je aj u muža keď u ženy hej 😊 neplanujem kvôli tomu navštíviť sexuologa aby mi zodpovedal otázku zas take dolezite to pre mna nie je ale možno sa tu nájde naozaj odborníčka ktorá do toho vidí viac a nie len nahnevaná žena doma z gauca 😃
Naozaj neviem v akej situácii potrebuješ zisťovať či mal, alebo nemal chlap sex bez toho, aby si sa ho normálne spýtala. Teda, pár mi ich napadá, jedna lepšia, ako druhá. Ty si to ale dohnala ešte k väčšiemu bizáru a rovno to zisťuješ na stránke pre matky ... 🤷🏼♀️😂
@diewcatqoo môže, rovnako ako sa môže niekto opýtať akú muku ma použiť na recept a podobne veci. Opýtať sa môžeme čokoľvek. Pri otázke chceme odpoved a nečakáme protiotázku prečo sa to pýtame, nakoľko sú všetci len zvedaví 😊
Rozšíriť si obzory. 😂😂😂 Chudák partner. Čo bude ďalšie? Samoštúdium jeho prostaty?
No jedine pripojiť ho na detektor lži a opýtať sa. 🤷🏻♀️
🤦♀️