Dá sa zamilovať bez fyzickej príťažlivosti?

12. sep 2022

Dá sa zamilovať do človeka keď vás fyzicky nepriťahuje? Spoznala som jedneho muža, sme v kontakte skoro rok s prestávkami. Je veľmi milý, vtipný, vždy ma vie rozosmiať keď to potrebujem, viem že je dobrý človek a má úžasne srdce. Často cez deň nanho myslim, rozmyslam že by bol “husband material” a vravím si že presne niekoho takého hľadám. Ale ide o to že fyzicky ma nepriťahuje. Nie je škaredý ale jednoducho sa mi nepaci. Myslite že by taky vzťah mohol fungovať? Poznate niekoho v takej situacii?

anjelicek26
12. sep 2022

Nie nemohol... potrebujes "husband material", ktory ti bude vyhovovat vo vsetkych smeroch... a sex a chemia medzi vami je velmi podstatny bod. Lebo prijdu zivotne krizy, deti, unava, znizene libido a potom tu budes pisat ako niektore zeny, ze "sex s manzelom sa mi hnusi" alebo zufaly chlap "zena so mnou cele mesiace odmieta spavat"... a ty do takehoto vztahu ides od zaciatku a nie, ze situacia po rokoch...

sunshine_18
12. sep 2022

Nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melany4
12. sep 2022

Áno mohol by fungovať podľa mňa určite.😉

pribinak
12. sep 2022

Ak on v tebe vidí len wife material tak by to fungovať mohlo

hilda08
12. sep 2022

Ked je dobry clovek treba mu dopriať lásku “se vsim vsudy”, ktorú mu očividne ty nedáš..nemyslim to vobec v zlom ale po čase by si mozno stretla niekoho kto vy ta hrozne priťahoval a tomuto by si zbytocne ublížila…chcela by si zit s chlapom, ktorému sa nepacis?

glorikarebeka
12. sep 2022

Keď som prijmala môjho manžela do zamestnania ani ma nenapadlo,že s ním budem čo i len niečo mať
Spolu sme 21 rokov a manželmi 15
Absolútne ma nepritahoval

bolarazjedna
12. sep 2022

Bola som v takej situácii, a nie. Teda, vzťah môžte mat, aj tvoja platonicka láska môže byť, ale skutočný, dlhotrvajúci, harmonický vzťah, ktorý oboch vás napĺňa, to nikdy nebude. Samozrejme, môže ti byt dobrým manželom aj ty mu dobrou manželkou, však aj pred 100rokmi sa konali sobáše bez lásky ale celý život si uctili a pomáhali jeden druhého, deti slušne vychovali. Len či naozaj boli šťastný v manželstve....
Samotná fyzická príťažlivosť na žiadny vzťah nestačí, ale bez toho bude ten vzťah veľmi ochudobnený.

slovakboy
12. sep 2022

Nefixuj sa na to ako vyzerá a Nerozmyslaj o tom. Keby si s ním bola na pustom ostrove neriešila by si ako vyzerá. Teoreticky stačí ak je muž a ma mužské pohlavne znaky na to aby sex fungoval. Skús na to nemyslieť pár mesiacov a prestaneš to pokladať za dôležité. Momentálne možno je to ako škrabance na inak dobrom aute. Veľmi ťa trápi. Chémia sexuálna je super, je to take to primitívne prvé lepidlo. No ja si po rokoch už myslím, že to lepidlo vzťahu a aj sexu si robíme hlavne sami svojim konaním a budovaním vzťahu. A ak to chemické nie je, neskôr môže prísť. Netreba na tom zakladať svoje šťastie.

syslik81
12. sep 2022

ano... mne sa moj vobec nepacil ... ale postupne som si na nom zacala vsimat veci kt som predtym nevidela...

janinah
12. sep 2022

Chlap môže byť škaredý ako čert.ale musí ti " voňať".bez toho to bude o ničom.

sissy27
12. sep 2022

Asi ako kto, ja osobne by som tak fungovať nevedela. Ak ma niekto nepriťahuje, tak sex proste nebude a vzťah bez sexu alebo s niečím takým "ok, tak raz za tri mesiace to prežijem, len ma pritom nebuď" podľa mňa fungovať nebude. Ale ak si lepšia herečka ako ja a nerobilo by ti problém zahrať dobrý sex aspoň 1-2x do týždňa, tak by to šlo.

liljana
12. sep 2022

Vsetko mas vo svojej hlave. Bez toho sa nepohnes dalej. Zalezi, ci chces, alebo nechces. Tak ako sa dokazes casom "odmilovat" od pekneho partnera, ktory sa k tebe neustale sprava neskutocne zle. Tak sa vies zamilovat do niekoho, kto sa bude k tebe spravat ako k niekomu vynimocnemu. Ale bavime sa o beznom priemernom cloveku, ktory nie je ani extra pekny, ani extra skaredy. Nie ze je niekto tak vynimocne nepritazlivy (nadmierne obezny,...), ze to proste nejde.

oli18
12. sep 2022

Daj tomu cas. Da sa zamilovat aj do takeho chlapa. Pisem zo skusenosti.

liljana
12. sep 2022

Predstav si, ze po porode ti zostanu strie, kila navyse, jazva po cisarskom,...tiez budes starnut. Vtedy priemerne vyzerajuci chlap s dobrou povahou bude ako dar z neba, ked nebude dookola riesit tvoj vzhlad.

lelluska
12. sep 2022

Mala som takeho priateľa. Keď sme sa spoznali, ani vo sne by ma nenapadlo, že by som s nim niečo mala. Podanie ruky bol asi strop fyzického kontaktu. Nebol nejaký škaredý, ale nebol to absolútne moj typ. Nič z toho čo sa mi na mužoch paci nemal (po fyzickej stránke). Bol mnou nejako očarený a ja keďže ma to celkom bavilo ostala som s nim v kontakte so zvedavosti kam toto zájde. Lenze po case som ho spoznala a zistila som, že je to uzasny zaujímavý človek s ostala som sama prekvapená ako som začala jeho krásu vnimat inak. Ta fyzická príťažlivosť sa rozvinula a začala som po ňom túžiť aj po tejto stránke. Pritom ja som do istej miery povrchna pretože na si zakladám na výzore svojom aj iných. Ale vidis, aj toto sa môže stať. Neskor nas rozdelila diaľka, ale nebyť toho viem si predstaviť že toho muza by som si aj vzala.

nikky6
12. sep 2022

myslim, ze to proste nebude ono. clovek by mal byt podla mna s niekym, kto ho pritahuje po vsetkch strankach, lebo tak su niektore veci potom jednoduchsie a myslim, ze by ta to, ze sa ti teda nepaci po fyzickej stranke proste casom prenasledovalo

nurielka
12. sep 2022

Otázka či sa dá zamilovať do človeka, keď tam nie je fyzická príťažlivosť? Dá sa. Ale musíš mať nastavené iné hodnoty v sebe.
Po rokoch sa môže stať aj ten fyzicky najpritazlivejsi chlap chlapom s pivnym pupkom a dvojitou bradou.
Dôležité je to vnútorné vyžarovanie, čo môže druhého človeka priťahovať.

xena0
12. sep 2022

Podľa mňa nie, fyzická príťažlivosť proste je nevyhnutná podľa mňa

54tinka54
12. sep 2022

Možno by si sa časom do neho zamilovala, ale ja osobne by som do toho nešla, je to veľmi veľký risk.. lebo ak by to zamilovanie neprišlo, tak čo potom? Buď sa budeš musieť pretvarovať alebo sa rozvedieš.
Na začiatku by ťa mal aspoň trochu fyzicky priťahovať. Alebo skúste spolu vzťah a daj tomu čas, možno sa to vykryštalizuje k tvojej spokojnosti, ak nie, tak sa s ním rozídeš. Nemáš čo stratiť.

konikkon
12. sep 2022

Podľa mňa nie. Kto tvrdí opak, nikdy nezažil mať po svojom boku muža, ktorý je nielen dobrý manžel, ale zároveň manželku aj priťahuje fyzicky.

janickacrazy
12. sep 2022

No pokiaľ si sa za rok doňho nezamilovala, tak asi to fungovať nebude.

domca1408
12. sep 2022

z vlastnej skúsenosti....nebude to fungovať....ked to aj skúsiš tak po čase ti začne liezť na nervy...hlavne ked po tebe bude chcieť sex a pravidelne...a plus navyše ak stretneš niekoho kto ti vyrazí dych a rozvlní žalúdok tak v tej chvíli ti bude tento ukradnutý aj jeho city k tebe a skrátka budeš mať myšlienku len na toho dotyčného a tomuto jedine ak kvalitne ublížiš.. rozmýšlaš takto teraz lebo si sama, možno ti začínajú odbíjať biologické (čo chápem mne buchocú veľmi hlasno, ale kedže som túto chybu o ktorej rozmýšlaš ja už spravila v 30-tke tak viem že už určite nie)

stanulienkat
12. sep 2022

Urcite by to mohlo fungovat. Chemia sa po case vytrati aj z najzamilovanejsieho vztahu a k tomu aj bonus blbec muz zadarmo.

h2
12. sep 2022

Podľa mňa nie, nechcela a nemohla by som fungovať s mužom, ako brat a sestra.

siska53
12. sep 2022

Nie

bennn
13. sep 2022

Takému sa hovorí kamarát.

mareri
25. sep 2022

nie, potom je to iba kamarat, nie partner. Sex do vztahu patri, bez toho to bohužial nejde