pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...
Nie, neodpustila by som.
Ja by som neodpustila. Ja potrebujem mať medzi nami dôveru a úctu. Akú úctu má voči tebe človek, ktorý sa rozhodne ťa podviesť? Za mňa žiadnu. Za mňa na neveru neexistuje žiadne ospravedlnenie. S takým človekom by som nežila už ani deň.
@zmrzlinka2021 nie, deti nemáme, našťastie
No... Za 5 rokov 2x nevera? Veď prvé roky sú tie najkrajšie vo vzťahu, nie ešte myslieť na neveru. Pre mňa by to bol jasný koniec manželstva. Ale aspoň že sa priznal.
@elizabet173 obe mi povedal až teraz, o tej prvej som nevedela
A ty rozmyslal, ze mu odpustis?
Nevtusim aky mate vztah, ale ak mne by sa muz s niecim takym priznal, a chcel.to napravit, tak by som ho zrejme vypocula, a mozno by sme skusili terapiu. Hlavne, ak to boli jednorazovky a nie paralelne vztahy.
@divokykonik ja som odišla od neho preč, lebo neviem byť v jeho byte, a som u rodičov ale neviem prečo to urobil, nikdy sa nesťažoval, ani som si nič nevšimla
ooo a vraj pri tej prvej bol opitý
@veronikaszabova neviem, asi...
je len na tebe ci a za akych podmienok mu budes verit aj nadalej, ci chces pokracovat vo vztahu alebo nie. otazka znie preco bol neverny, ci to bol atak z druhej strany a on zlyhal a podlahol alebo to bolo na jeho podnet a predpoklada sa aj dalsie zlyhanie, ci to bola ta ista osoba, popr. si kompenzoval nieco co nedostal doma (a nemyslim tym len sex) mozno porozumenie...
@kacena4 boli to vraj dve odlišné ženy
@queen_mary tak bolo to vraj raz, s tou prvou raz aj s druhou tiež raz
Ja by som mu už neverila....veď uznaj sama, urobil ti to už 2x a bude v tom pokračovať. Takéto povahy sa nemenia. Píšeš, že nemáte deti, tak to zober z tej kratšej cesty a rozveď sa s ním. Mne by sa po pravde takýto chlap hnusil čo i len dotknúť a nieto s nim zdieľať ešte spoločnú posteľ.
Asi by som odpustila, ale musela by som vidieť ze to veľmi,ale ze naozaj velmi lutuje....a chcela by som vedieť čoho k tomu viedlo... záleží aký máte vzťah.
@michaela16 to mám aj ja, hnusí sa mi, že by ma ešte nakazil, alebo čo, lebo viem, že on nemá rad prezervatívy
Za mna - ja by som mu uz neverila. Predstav si situaciu, ze mate uz male deticky, padas na hubu a on "podvedie". Proste pre mna je takyto typ chlapa nedoveryhodny.
Odpustila by som mu (kvoli sebe), ale asi by som nechcela v tom vztahu pokracovat.
@autorka otázka je prečo ti to povedal teraz? to len tak na teba spustil, keď ste večer ležali spolu v posteli? Nechápem ten jeho dôvod ☹ Lebo svedomie to nemohlo byť...
Nedá sa odpustiť a ani zabudnúť, kto tvrdí že áno, tak klame sám seba
Nie. Ani jednorazovú by som nevedela odpustit, nie ze opakovane. Po 2 rokoch vzťahu ta podviedol? Veď to ešte mal byť po uši zaľúbený, a nie s inou skočiť do postele? A ze bol opitý? To je ako vysvetlenie? 🙈🙈
Chceš žiť v neistote už navždy, či to neurobí znovu? A na 99,9 %to urobí, proste ak niekto nedokáže byť verný, tak bohužiaľ...
Sama píšeš, že aa ti hnusí, neveríš mu, načo v tom pokračovať? Deti nemáte, to je našťastie pre vás, tak ma tvojom mieste by som volila rozchod.
@zmrzlinka2021 tiež mi to napadlo, že odpustiť, aby som sa nezožierala, lebo odpustenie nemá nič s tým, že sa vrátim k nemu
@jaskolka ❤ chápem, ale vkuse ma otravuje...kvety,správy...blbosti
@pribinak a pritom tolko parov tak existuje. A kolkokrat prekonanie niecoho takehoto vztah posilni, upevni, a posunie na trosku iny level. 😊 ale zalezi teda od toho, aky mate vztah, dovera, porozumenie, atd atd. 🙂
@gejb tak všetko bolo pekné, rozumeli sme si, nemali sme tajnosti, ani neviem o tom, že by mi klamal v dačom aj v posteli sa nesťažoval, aj kvety nosil aj darčeky, parfémy všetko možné, dovolenky sme pochodili a zrazu toto
Presne tak.
Odpustas kvoli sebe, aby si si to nedrzala v sebe a mala to v sebe poriesene. Nie kvoli nemu. A uz vobec nie kvoli zachrane vztahu.
Posli ho urcite na testy...a možno aj ja by som si vyžiadala a nech to on zaplatí... nech pochopí ze ohrozil nielen vzťah ale aj zdravie vas oboch..
@queen_mary tak tak, nič nie je krajšie ako Nevera a jej blahodárne vplyvy na posilnenie , upevnenie a posunutie vzťahu na inú úroveň 👏 (sarkazmus)
Vsetko sa da odpustit, otazna je ta dovera, pretoze ak dvakrat vedome ta podviedol, nebude mat problem ani tretikrat.
Mate deti?