Ahoj žienky, mám priateľa. Sme spolu dlhšie. Ale ublížil mi. Klamal mi. Toto sa udialo nie teraz. A teraz premýšľam. A vravím si ako ho neznášam za to všetko ale naopak poviem si neskôr aj že ho ľúbim. Čo si mám o tom mysliet?
Ze treba popracovat na svojom sebavedomi.
Prečo byť s niekým, kto ti ublížil - za mňa nepochopiteľné a nie je to cesta ku šťastiu...ak teda klamal v závažnej veci
je kopa chlapov, ktorí by neklamali, neubližovali a ktorých by si ľúbila tak isto aj keď si myslíš, že to nejde 🙂
Kolko mate rokov?
Neľúbiš, len si to myslíš.
Najviac viem neznasat v urcitych momentoch toho, koho lubim😃
Je normálne citíť sa občas zmätený a zmiešané pocity sú v týchto situáciách úplne prirodzené. Ak niekoho máme radi a ubliží nám, neznamená to hneď že ho človek prestane mať rád, ale spracúva rôzne emócie a emócia lásky, potreby alebo príťažlivosti pretrváva dlhšie, kým sa s tým vyrovnáme.
Je dôležité brať do úvahy svoje vlastné potreby a pocity a premýšľať o tom, čo je pre teba najlepšie. Ak sa cítiš že váš vzťah nie je zdravý a že tvoje potreby nie sú rešpektované, možno by si mala zvážiť ukončenie vzťahu. Alebo ak cítiš, že vzťah má potenciál na to, aby sa zlepšil, že prekonáš svoje súčasné pocity (s pomocou partnera) a že partner je ochotný pracovať na problémoch, môžeš sa rozhodnúť pre komunikáciu a hľadanie spôsobov, ako vzťah zlepšiť.
Držím palce.
Da sa zaroven aj milovat, aj nenavidiet. Ale tu je potom dobre pouzit rozum a nie srdce a nenechat so sebou zametat. A radsej v takom vztahu nebyt.
musíš si ty sama vyložiť karty na stôl. v čom Ťa klamal ? čo si ty, ako žena, od muža praješ a čo si zaslúžiš ?
ja ti poviem - nič menej iba to, čo Ti patrí. správne zaobchádzanie, šťastie, pokoj, úprimnosť a toleranciu. A to platí aj naopak - žena mužovi.
všetko sa odvíja od toho, či si vážiš samu seba. znie to už ako klišé, lebo to počúvame odvšadiaľ. ale to je jedna nemenná pravda, od ktorej sa všetko odvíja buď tak, že sa chrániš, alebo necháš so sebou manipulovať.
To, že je niekto v tvojom srdci, ešte neznamená, že ma byť aj v tvojom živote. Fakt je, že do našich sŕdc sa niekedy dostanú ľudia, ktorí by tam nemali byť.
čo na nom miluješ a čo neznašaš? Sex mate?
ze netusis o com je laska.