Táto otázka ma napadla pri príspevku tu, keď sa pán pýtal na upadajúcu vášeň partnerky. Preto by ma zaujímalo hlavne u mužov, čo by zranilo ich mužské ego, keby sa dozvedeli, že vášeň partnerky nevedia rozdúchať výkonmi a preto upadá. Mám takú teóriu, že niektoré ženy by mali aj vyššie libido, keby ho mal kto povzbudiť výkonmi. Aj v tom príspevku sa pán snažil experimentami vzbudiť vášeň a netrafil sa do vkusu partnerky. Takže ju akoby nepozná dobre po sexuálnej stránke a nevie jej ulahodiť natoľko, aby mala chuť častejšie. Čo všetko podľa vás zraňuje mužské ego pri úprimných intímnych rozhovoroch? Čo je už hranica, za ktorú by nemala žena zájsť, aby sa muža nedotkla a nemalo to negatívne dopady na jeho výkony?
Vyrovnaného človeka kritika nezraní. Pracuje na nej. Chlapovi treba povedať veci priamo. Vždy vravím, že základom každého vzťahu je komunikácia.
V intímnych rozhovoroch treba nejakú hranicu? Je úplne normálne, že každý má iné očakávania a keď sa o tom otvorene porozprávajú tak len tak vedia nájsť kompromis alebo zhodnotia, že jednoducho to v tej rovine medzi nimi nebude fungovať. Každý normálny muž aj žena o tom vedia komunikovať a nie tabutizovať a hádať, čo sa asi tomu druhému bude páčiť. Nevidím v tom jediný dôvod prečo by malo byť zranené ego, zranené ego môže byť len vtedy keď jeden skúša bez rozhovoru, čo druhý má asi rád a ako často a potom po X-tom pokuse už to začne vzdávať.
@minenkak a na kom je to, aby vzbudil vášeň, keď on má záujem o vyššiu frekvenciu ako ona v tom príspevku? Jej zjavne frekvencia vyhovuje a on to skúša experimentovaním, lebo si uvedomuje, že jej vášeň klesá. Ona motiváciu pre častejšie milovanie nemá, keď to chlapík rieši.
@mamamasama neviem ako sú na tom muži. Denne je tu kopec príspevkov žien, ktoré majú problémy so sebavedomím a nie sú vyrovnané. To, že to chlap menej potrebuje zdielať neznamená, že muži sú vyrovnanejší ako ženy a teda sebavedomejší.
@nynia vždy treba nejaké hranice vo vzťahu, keď Ti na tom človeku záleží. Ak Ti nezáleží, tak ideš za hranice a búraš vzťah.
Zasa @admin úradoval a mení si svojvoľne názov diskusie. Mala to byť hlavne otázka na mužov!!!!!!!!
@anketkarka v tomto prípade ak dobre myslím tú tému,nemajú byť už spolu
@anketkarka a aké hrajúce majú byť,ak treba hranice tak tí dvaja majú ísť od seba,inak bude jeden trpieť
Nehovorím chlapovi ze ma nevie uspokojiť ale skúšam ho viesť no nie vždy sa chytajú, keď už je toho na mňa moc vybuchnem a poviem to do očí. Už troch som tak úplne zrazila na kolená. Žiaľ... Keď poviem co sa mi páči a nesnažia sa nič
@anketkarka však hranice áno aj vzájomný rešpekt ale nie čo sa týka komunikácie. Neviem si predstaviť žiť s niekým kde by som mala nejaké hranice, že o tomto sa môžeme porozprávať ale tamtom už nie.
@princkrason
No daj ty, čo zraní tvoje ego? 😀
@earlgrey ja uz som velky na taketo veci
@anketkarka nepíšem muž. Píšem človek.To,že sú niektorí labilnejší nezávisí od pohlavia.
@princkrason Ej ha, takže aj tvoje "ego" je veľké? 😁
@earlgrey až také zase nie, skôr je spoľahlivé ☢️
@anketkarka porovnavanie s byvalymi. Nielen v sexe, ale v hocicom. Byvaly lepsie zarabal ako ty. Byvaly vedel opravit chladnicku. Byvali mal vacsi biceps atd atd... Myslim, ze tieto veci netreba hovorit chlapovi, dokial si to chlap sam nevyziada.
@anketkarka pozri sa od muža dostaneš len to čo mu na rovinu povieš oni nevedia keď niečo povieš obklukou jednoduché priame poveli hlavne netreba okolo toho chodiť obkecavaním muž stratí pojem už pri rozvitej vete o čom si povedala na.začiatku
@alexis617 Je super, že si to ženy začínajú pomaly uvedomovať 🙂 Je to vskutku tak. Koľkokrát žena mne dáva náznaky a potom je nasratá, lebo neviem čítať myšlienky. Ale to ešte neznamená, že by som ju nemiloval. Len mi nebola daná schopnosť pochopiť ženu. To je normálne a čím skorej sa s tým ženy (celosvetovo) zmieria, tým lepšie pre celú spoločnosť. 🙂
@thirstymonk heeej a ak si to vyžiadá a dozvie sa, že bývalý bol vo veľa veciach lepší, aj tak to zraní jeho ego 🤣🤣🤣 takže nie, že pokiaľ si to nevyžiadá...ale celkovo porovnávanie s bývalými nemá vo vzťahu miesto...
@earlgrey Pokiaľ je blbec, tak áno, aj tak to zradí jeho ego. Ale pokiaľ nie je blbec, bude rozmýšľať, ako sa môže zlepšiť, aby bol lepším partnerom.
@thirstymonk Ale nie, aby bol lepší ako bývalý...ale pokiaľ má chyby, na ktoré partnerka upozorní..a chce to zmeniť kvôli tomu, že si uvedomil, že má pravdu a zmení to hlavne kvôli sebe a partnerke, deťom...tak ok...ale nie zmena preto, aby bol lepší ako bývalý 😉
@earlgrey kde si moja?
@princkrason Doma 😄
@earlgrey esteze tak 🙂
Tak si to zhrňme. Zatiaľ sme sa dozvedeli, že mužov zraňuje porovnávanie s bývalými partnermi a očakávania žien, že budú dobrými milencami len pri náznakoch, kým nedostanú všetko napriamo povedané. Fakt každý muž znesie takéto ,,návody a inštrukcie"? Nemôže aj toto zraniť mužské ego, ktoré si myslí, že aký úžasný milenec je?
@earlgrey kde teraz v akej debate si? 😉🙂
@princkrason nájdi si ma 😁
sebeckost zeny, napr. chlap urobi oral, zena nie, alebo sa zena spravi totalne az ma krce a potom sa jej uz nechce sexovat :D to ma vie vytočit
@anketkarka ja trošku z inej strany,veľa žien nevie alebo sa hanbí povedať presne čo chcú v sexe a ten chlap to nevyčíta z jej oči,v sexe sme si všetci rovní a nie je to len i chlapovi čo má vzbudiť vášeň