Som muž a zaujímalo by ma, čo dokáže ženy na mužoch vzrušovať? Môže to byť čokoľvek - fyzické - výzorové veci, správanie, vôňa, prístup.
Nemám teraz na mysli niečo, čo vás dlhodobo k človeku priťahuje, ale niečo, čo spôsobí rýchle vzplanutie, búšenie srdca, proste túžbu po danom človeku (aj sexuálnu).
Ďakujem za pomoc.
Dobrá postava a vôňa 😃 ale zas musím povedať, že keď otvorí ústa a je to primitív, tak môže byť najkrajší na svete a vzrušenie úplne opadne
Žiaľ nič z toho, co si spomenul. Príťažlivosť je niekde úplne inde.
Charizma… ťažko popísateľné slovo… asi ani neviem vypichnúť jednu vec, je to celok, chlap mi musí proste “zavoňať” a nebavíme sa o parféme 😅
@lindous bavime sa o feromonoch 😍
Však tu sa pýtaš na chémiu a tá je u každého iná. Všeobecne asi udržiavaný model no a individuálna chémia. Pre mňa úsmev, oči a inteligencia a potom tie neopísateľné sympatie, ktoré robia chémiu a sú individuálne.
Výška (190cm a viac), mužské telo - žiadny six pack, žiadny tuk, ale to také pravé mužské telíčko “ z práce na stavbe”😍
Ja ti poviem co sa mi nepaci: vygelovany,vysolarkovany,nastajlovany chlap ktoreho citit po parfeme uz na 10 metrov,toto ma ako prve odradi.
Vôňa
Tak na prvu: štíhla postava (nie posilková), úsmev, zmysel pre humor. Na druhú: keď je chlap šikovný, cháp manuálne zručný, zodpovedný.
Čo úplne neznášam, keď sú chlapi doterní a nerozumejú výrazom typu, nemám záujem.
ked sa bavime cisto o fyzickej pritazlivosti, u mna je to proste chlap ako hora, vysoky, vysportovana postava, jemne strnisko , kludne aj so sedinami :D proste taky typ ako Janko Kolenik :D ale je to na prvy pohlad, ze ked takeho vidim, tak si poviem ze hm, ten je sexi, ten by stal za to :D
Výška, široké ramená, pekné ruky, ochlpenie, úsmev, strnisko. Samozrejme musí voňať.
Výška, vôňa a neviem či to dobre opíšem ale proste keď cúva v aute dozadu tak že pravú ruku si položí na sedadlo spolujazdca, natočí sa dozadu a jednou rukou točí volant a zacúva 😀 viem, veľmi špecifické ale niečo na tom je 😆
To, ako sa na mňa díva.
vysoky. charizma. zmysel pre humor. iskra v oku. pekny usmev a zuby. akurat sebavedomie. chemia
Čo ja viem to ako celkovo pôsobí.. keď je to taky ten rozhodný dobrák, fyzicky pôsobiaci mužne a hlboký hlas..
Veľmi asexuálne na mňa pôsobí keď ma muž tenší hlas, hoci nemôže za to a ani to nezmení...
Hrubší hlas, charizma, slušnosť, výška, mohutné ramená, zuby, IQ, EQ, oblečenie a niečo z výzoru viem upraviť ja 🙂
Vyglancovana kuchyña....
Mne sa strašne nepáči zakrytý žaluď
Za mna vona - jemny sexi parfum na upravenom chlapovi. Ale nie cely vyprany vo vonnom oleji,ze z toho nadrapuje.
@simona92101 😃
Paci sa mi ked je muz cisty, upraveny, ked vonia. Slusny, galantny gentleman, so zmyslom pre inteligentny humor, so zdravym sebavedomim. Co ma najviac odpudzuje su arogantni sebestedni muzi, pani doleziti a topmanageri, ale aj primitivni dezolati a nezreli chlapci (v kazdom veku).
To sa neda povedat,chlap musi nieco vyzarovat,co ma pritahuje. A to,co pritahuje mna,nemusi pritahovat inu. Ale tak celkovo ma zaujmu pekne oci,dobra vona,zdrave sebavedomie a taka pokora alebo ako to nazvat. Ze nie je pan sveta,ale zaroven je sebavedomy.
Gentleman... Slušné prívetivé vystupovanie... Nevtieravost... Charizma= vie čo chce a aj ako to dosiahne... A pre mňa je úplne najviac sexi uniforma - pilot dopravného lietadla
Nieco😀 neviem to popisat. Vysoky, nizsi, stihly, svalnaty, s vlasmi, holohlavy, s bradou,oholeny...😃 kazdy ma nieco ine. Ale co sa mi ozaj paci su tmave oci. Tmavo hnede,az vyzeraju ako cierne, alebo tmavo modre 🙂
@yvanielka zlate 🙂
Je to kombinacia - vyzor samotny prevazi primerane sebavedomie, priamy pohlad do oci, prijemne vystupovanie, humor, intelekt, iskra v oku, upraveny zovnajsok, vona a zdravy usmev, ale napriklad posobi dost aj uniforma 😅... Co z toho zavazi najviac? Netusim. 😅 Ale pacia sa mi rozni muzi, aj plesati, s vlasmi, aj sedivy, s okuliarmi, s bradou i bez. Nepritahuju ma samolubi namysleni jedinci, potom zjavne intelektovo deficitni...