Čo vám príde sexi na chlapovi?

20. sep 2023

Ahojte babizne 🙃 čo také vám príde na chlapovi sexi? Resp je podľa vás sexi aj to keď si vie chlap presadiť svoj nazor ? Vnímate chlapa ako celok, alebo len jednotlivé veci na ňom

lindous
20. sep 2023

určite ako celok, neviem si predstaviť vybrať si len to čo sa mi páči a zvyšok sa tváriť, že nevidím… pre mňa je dôležitý rovnaký humor ako mám ja a inteligencia (v zmysle všeobecný prehľad, schopnosť viesť rozhovor o rôznych témach) ako to prvé, čo mi príde sexy mimo fyzickej príťažlivosti… presadzovanie názoru, to záleží od spôsobu, ak to má byť formou vyvolávania strachu napr., tak to určite nie… ale inak áno, mať vlastný názor a primeraná asertivita je určite dôležitá

janinque
20. sep 2023

Z fyzickej stranky siroke ramena, pekny usmev, jeho vyska.
Z vlastnosti je pre mna sexi prehlad, mudrost.

terry658
20. sep 2023

Múdrosť,empatickosť a hlavne stály charakter. Nemám rada chlapov, čo majú plné ústa zlatých slov a skutek utek. Pre mňa to musí byť človek morálne zrelý, zodpovedný a so zmyslom pre humor. Obal nie je až tak dôležitý

bajka16
20. sep 2023

Nadhľad, sila, inteligencia, psychická stabilita, zodpovednosť
Brada, hlboký pohľad, veľké ruky, výška

tykat
20. sep 2023

Sexi? Z "prizemnych" jednoznacne zadok a musi byt vysoky 😊 ...z "vnutra" zmysel pre humor a musi z neho vyzarovat dobro.

Ale vacsinou mi staci jeden pohlad na neho, to ako sa pohybuje, gesta, mimika. A bud to tam je alebo nie. Musi vyzarovat nieco co ma zaujme.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
21. sep 2023

Hlboky hlas, dlhe vlasy.
Presadzovanie svojho nazoru je pre mna antisexi, kedze ja som rada vo vztahu vodca a taky clovek by ma o to oberal.

monika2012
21. sep 2023

Sexi mi príde jeho bystrosť, spontánna vtipnosť, priebojnosť, nežnosť, jeho pozornosť. Z fyzična sú to hlavne oči, pekné zuby, široké ramená a hruď.

dorothee
21. sep 2023

Fyzicky-ruky 😀 mam rada ked ma chlap take muzne predlaktia a ruky
Inak mam rada ked je chlap vtipny,ale tak inteligentne vtipny,nie vulgarne a oplzlo..

lauriik
21. sep 2023

Vnimam chlapa ako celok a sexi mi pride ked je sebavodomy, vtipny, inteligentny a ked je pekne obleceny.

marca12
21. sep 2023

Ako celok,musi to z neho vyzarovat. Nestaci,ze ma pekne oci a ked otvori usta,tak ta aj chut prejde....

wayway
21. sep 2023

Múdrosť,empatickosť a hlavne stály charakter (som si prepozicala od komentujucej terry),
emocionalne zrely, rozhodny, so sebareflexiou
A vzhladom? Ramena, trochu vypracovany, pekna tvar. Strnisko alebo brada. Na vyske, ktora tu bola spominana, mi az tak nezalezi, poznam viacero atraktivnych chlapov, ktori nie su vysoki.

dankabetka
21. sep 2023

Ahoj, jednoznacne pre mna upravene fuzy a brada....mam jedneho takého doma uz 18 rokov 😉... uz len pridam na zasmiatie ...iba raz sa skusil za tu dobu dat do " hladka" a musel cakat kym " zarastie" aby som mu vobec pusu dala... lebo mne pripadal ako dieta a proste som mala blok 😂😅

mooonika1975
21. sep 2023

Skoro všetky píšete výška - že má byť vysoký - priemerná výška Slováka je 174 cm 😂, tak neviem , kde ich hľadáte 😂 iba ak máte 153cm, čo zas nie je vôbec ojedinelé, ako tu sem tam vidím fotky .

mooonika1975
21. sep 2023

@dorothee som si myslela, že som jediná, tiež predlaktia , to je, čo sa mi páči a pekné oči.

janinque
21. sep 2023

@mooonika1975 ja mam 167 a mala som vzdy frajera nad 185cm, moj partner ma 192 a ex 194cm :D

obleckodogymu
21. sep 2023

Sexi je jeho samostatnosť, rozhodnosť, vernosť, jeho názor, inteligencia, keď to nie je lenivý domased ale aktívny chlap s ktorým život je životom, nie len prezivanim. Pre mňa je aj zmysel pre humor fakt dôležitý v tomto ohľade napríklad 😊
A z fyz.hladiska mám rada veľkých svalnatých chlapov, žiadne tintitka 60kilove. Veľké ramená, riadna stavba kde mám pocit že ozaj ma aj chráni. A musí mi voňať. ..nemyslím parfém, myslím prirodzenú vôňu ktorú každý ma, tá mi musí sedieť 🥰

danielittar
21. sep 2023

Z fyzického hľadiska výška, ruky, široké ramená a iskra v očiach. A keď je vtipný a inteligentný, je to výhra 🙂 Presne takého mám. A ešte dodám, že mi musí voňať, ako píše žienka vyššie 🙂

mooonika1975
21. sep 2023

@janinque tak ja idem z toho , čo vidim, jasné, že sú aj vysokí ... len beriem takí stred

marcellka32
21. sep 2023

@mooonika1975 môj má 190, ja 182, so 174 mužom by som nemohla byť 🙂

mooonika1975
21. sep 2023

@marcellka32 nemohla, ale to je priemer, takže iné sú 😝 ale pri tvojej výške je to logické, ale to je tiež teda riadny napriemer

1ryba
21. sep 2023

Normálnosť. Žiadne sprosté sexistické akože vtipné poznámky. Neznášam frajerov a takých, čo chcú byť vtipní za každú cenu. Primerané sebavedomie. Žiadny macho. Gentleman. Keď vie čo sa patrí. Podrží dvere, kabát. Z výzoru výška, aby nebol obézny, mal pekné zuby a čisté nechty, šaty, nebol ušmudlaný, spotený. Mal by mať rád ľudí a deti. Šíriaci pozitívnu energiu.

svokrinjazykmonika
21. sep 2023

Ako celok samozrejme, ale z tej telesnej stránky sú to ruky a chrbát.

rhodesian
21. sep 2023

Chlapa vnímam ako celok, musí mi proste sadnúť.
Ale také veci čo ma zaujmú na prvú:
Jeho vôňa, ruky, hlas, vystupovanie, humor. Keď sa mi prihovorí chlap ktorý mi pekne vonia, mám záujem pokračovať v rozhovore a začať ho spoznávať.
Ak mi niekto smrdí, nebudem pokračovať v rozhovore.

drakvak
21. sep 2023

@marcellka32 To je môj, ja mám 158 😉 Kedysi dávno som mala dvojmetrového frajera a vyzerali sme spolu ako táto dopravná značka 😁

thoughtfulweirdo
21. sep 2023

Z fyzického ohľadu sú pre mňa sexi také pevné, mužné dlane, neviem ani opísať, aké to vlastne sú, ale nie všetci muži také majú 😅 a jemné vrásky okolo očí. Z vnútorného hľadiska je veľmi sexi priama racionálna komunikácia a schopnosť vyjadrovať pocity. A nie každého vnímam ako celok, potenciálny partner mi samozrejme musí sadnúť ako celok, ale na ostatných si bežne poviem, že hmm, fyzicky super, ale keď otvorí ústa, hnus. Alebo zas naopak, sexi mozog, ale absolútne absentuje akákoľvek charizma 😅

stanka562
21. sep 2023

Jednoznačne vnímam muža ako celok, pekné oči a správanie 15rocneho nejde k sebe 🤦 jednoducho musí byť chlap, mať svoj názor a stáť si za ním (nie nasilu presadzovať to svoje) musí sa vedieť rozhodnúť, urobiť kompromis, mať charakter a šarm (to hovorí môj, že na to ma zbalil 🤣) samozrejme musí sa o seba starať. Čo sa týka vzhľadu vysoký, hnedé oči, brada, tmavé vlasy 😊

jana_eyre_2
21. sep 2023

Mne príde fyzicky sexi, keď je zarastený, má veľký nos, výraznú tvár a úzke pery.. vysoký a plecnaty.. psychicky mam zase strašne rada keď je chlap dobrák, ktorý nemá sprosté reči..

thekacicaa
21. sep 2023

Charakter, hodnoty, zmysel pre humor, musi byt gentleman a pekne vonat. Idealne nad 185cm a nad 40 rokov. Poslat prvou triedou prosim 😁