Za sebou mám 1 vážny dlhoročný nepodarený vzťah a dve veľmi krátke. Takmer 2 roky som sama. Bolo zopár rande, ale vždy to išlo do stratena. Väčšinou sa tí muži nadchnú a ani ma poriadne nespoznajú a potom skutek-utek. Naozaj už neviem, kde robím chybu, moje city nedávam ľahko najavo a trvá mi aj 4-5 mesiacov, kým sa uvoľním a prejavím. Venujem sa aj sebe, aktívne plávam a snažím sa aj v živote, bývam sama, mám prácu, ktorá ma baví, kamarátky, nejaké záľuby, ale samozrejme akoby to mužov nenadchlo. Často sa stretnem s tým, že sa dozviem, že konkrétny záujemca mal ex o ktorých mi sám povie, že mala dlhy, podviedla ho alebo bola výbušná, alebo mala rada alkohol. Alebo musel dievčinu ťahať smerom hore aby niečo dosiahla v živote, že jej vybavil to, to a to. A potom im prídem do života ja, myslím si, že celkom fajn baba, aj keď s chybami ako sú napríklad, že som občas tvrdohlavá, alebo niekedy vzťahovačná, niekedy sa aj vzdám ak cítim, že to nie je ono, no skrátka každý máme nejakú povahovú črtu, ktorá je aj negatívna. No dlhy, alkohol, nevera a iné veci, to u mňa nie je. Aj napriek tomu tí muži postupne odídu v momente, kedy ja sa odhodlám a prejavím, že sa cítim pri ňom fajn. Rozmýšľam, čo potom chcú a prečo chcú ženy, ktoré mali vyššie uvedené veci, či je chyba vo mne alebo som natrafila na zlé typy, alebo to nie je dosť dobré pre dlhodobý vzťah.
Jednoducho si len nemala stastie🤷...nevzdavaj to
Netrap sa. Mozno je to len o tom, ze proste pocas spoznavania zistia, ze nie si ta, s ktorou by mali zaujem chodit a mat v buducnosti vazny vztah. A proste sa slusne rozlucia. Problem skor je, ze v tebe vzbudzuju urcitu nadej a ty sa zacnes namotavat, kym oni drzia emocie pod uzdou.
Na nič sa nehraj, bud sama sebou, bud uprimna, laskava, a ten pravy si ta najde a bude bojvoat o tvoje srdce.
"som občas tvrdohlavá, alebo niekedy vzťahovačná"
to je presne to, čo lezie mužom na nervy...
Ale za to že nemáš dlhy, nepiješ a nepodvádzaš sa do teba chlap nezamiluje.
Len to, ze nie si zadlzena, alkoholicka ci neverna predsa chlapa k tebe nepriputa... 4-5 mesiacov sa tvarit, ze nie si zamilovana nie je prave dobry napad, muzi citia distanc a nemaju to radi, aj tvoja samostatnost, priebojnost, sportove zapalenie im ukazuje hlavne - ja teba vlastne nepotrebujem...
Tiez si myslim, ze mozno skor potrebuju zenu, ktora bude poddajnejsia, necha si skakat po hlave.Ty mas pracu, byt asi si samostatna a vies si poradit aj bez chlapa.Niekedy muz potrebuje byt muzom a najdu si take zvlastne zeny, ktore maju potrebu zachranovata byt im oporou.
Vobec to neanalyzuj...aj tak na nic neprides
@luccija Byt muzom znamena, ze ja ako zena mu dovolim skakat po hlavne?
@luccija ono je sakra rozdiel medzi "poddajnejšou, ktorá si nechá skákať po hlave" a medzi ženou, ktorá je "tvrdohlavá a vzťahovačná". a potom existuje ešte tretia skupina, ktorú asi ty a ani autorka nepoznajú, a to je žena, ktorá vie komunikovať na úrovni, vie dať konštruktívnu kritiku, vie sa otvoriť a zároveň ostať sama sebou....
@zoro9836 Ona nepovedala ze neprejavi city, len na to, aby sa uplne otvorila potrebuje cas. Ale muz ak zenu ma rad, tak ju aj respektuje, netlaci na nu, spoznava ju.
@zoro9836 Ale ja to tak nemyslim. Proste ked dotycneho clvoeka nepoznas, a nie si extrovert, potrebujes cas. Nie je dobre sa hned do vsetkeho hrnut, teraz je to velmi moderne, ale neraz to konci strasne kruto a zranujuco pre obe strany.
@zmrzlinka2021 nemyslím si, že je to o povahe. ja som dosť tvrdý introvert, milujem samotu a je mi fajn, keď nie som v skupine ľudí... ALE, keď som sa dala dokopy s mužom, nemala som problém hneď na prvom stretnutí mu povedať o svojich tráviacich problémoch 😀 jednoducho mi "sadol" a chcela som, aby o mne čo najviac vedel čím skôr, aby sa rozhodol, či mu vyhovujem alebo nie. našťastie, on to cítil rovnako a tiež mi kadečo porozprával 😀 a tak sme obaja usúdili, že OK, bude ďalšie stretko 🙂 jednoducho ak si s niekým človek sadne, mal by hneď vyložiť karty na stôl a nie zdržiavať 4-5 mesiacov a tváriť sa ako nedostupná panenka 🙂
Skús si vyhľadať Michal Kopecký alebo dr.Lipova na FB alebo insta, ja som tiež nevedela,že je to takmer raketová veda......ti chlapi 🤣🤣🤣🤣
Ak ti trva 4-5 mesiacov kym prejavis city tak bud si nenasla toho praveho, alebo mas vazny psychicky problem. Takze bud cakaj na toho praveho, pri ktorom spadnes z noh po prvom rande a budes na neho mysliet intenzivne odkedy ho spoznas, alebo sa v klude nad sebou zamysli kde robis chybu a postupne ju odstran. Skus sa pozriet aku energiu vyzarujes a ak sama citis, ze nie dobru tak sa najskor daj doporiadku a spoznavaj novych ludi az potom.
@ada_alica byť ženou vôbec nevylučuje fakt, že môže ísť o ženu priamu, otvorenú, o človeka, ktorý už vie, čo od partnera vlastne očakáva a ak má intuíciu, že mu to partner dá, tak sa pohnúť ďalej a neťahať ho za nos pol roka 🙂
@panelacikova úplne súhlasím, tiež by ma nebavilo pol roka nevedieť na čom som....
Čo muži chcú? No veď len tú jednu vec...🤣
Nie je chyba v tebe. Netráp sa tým. Zachovaj čo si svoju hlavu. Ak ale sama o sebe vieš, že si tvrdohlavá, na tom môžeš popracovať a snažiť robiť ústupky, kompromisy. Ak ti trvá 4-5 mesiacov, kým prejavis city, nie je to ono, ty sa vlastne k tým citom len nútis. Keď príde ten pravý, aj city prídu hneď/ skôr. Koľko máš rokov?
Mozno su tie zeny normalne, pristupne, sympaticke, prirodzene, na nic sa nehraju...., Ked ty sa rozhodnes otvorit po 5 mesiacoch, oni uz stratia zaujem sa na nieco hrat a hladaju niekoho, co sa na nic netvari uz od zaciatku. Z toho, ako si sa opisala, to posobi, ze si myslis, ze si viac ako oni a toto nikto vo vztahu nema rad.
Ako a prejavuje tvoja vztahovacnost a tvrdohlavost? Obcas sme vsetci taki. Raz za cas je to normalne. Ale ak je niekto permanentne urazeny a presadzuje si iba svoju volu, tak zostane sam, lebo to s nim nikto nevydrzi.
@liljana tak tak. a hlavne vo fáze "spoznávania" sa nemá tvrdohlavosť čo robiť. nepoviem, keby boli manželmi už 15 rokov a žena/muž si konečne "dupne" a ostane tvrdohlavá/-ý, ale prvé mesiace? to je fáza, kde sa práve človek snaží odstrániť tie horšie veci. alebo ak je rozumný, tak na nich dokonca poukáže, aby mal prípadný budúci partner rovno na tanieri, čo ho čaká 😀 ale fakt je rozdiel otvorenosť, priamosť, prirodzenosť oproti tvrdohlavosti či vzťahovačnosti 🙂
To neviem ani ja. Myslím ze mam hodnoty ktoré môžem mužom ponúknut. Uznajú to vidia to a ocenia to ale aj tak napríklad vzťah nechcú len chcú sexuálny pomer a tým to padlo. Chvália ma až do nebies ale nie sú pripravení na vzťah. Nechápem ale už sa v tom nepitvem
Skryty narcizmus u muzov? Mozno hladaju zenu co sa im vo vsetkom podriadi