Čo si všimnete ako prvé na chalanovi?

18. aug 2022

Ahojte, viem že je toto najmä fórum pre mamičky ale tak zasa toto sa prakticky týka každého , je to najmä otázka na ženy , dievčatá. V podstate je to zložená otázka , jedna sa týka váš názor : čo si na chalanovi všimnete ako prvé? Telo či tvár? ( Teraz to berme v zmysle čisto fyzickej príťažlivosti) , druhá mávate niekedy obdobia že ste viac otvorené čomukoľvek, myslím tak že keby vás niekto osloví tak že začnete komunikovať a tak , proste že ho neodbijete .

deti95060810
18. aug 2022

na chalanovi? toho prehliadnem... všímam si len mužov...

777januska777
18. aug 2022

Tvar a vždy s akýmkoľvek človekom slusne komunikujem a nikdy nikoho neodbijam.

kiwi3
18. aug 2022

a ty si zena alebo muz, co zistuje, co sa zenam paci? kazdej nieco ine. ja si v zasade vsimam tvar, ale ked to telo bije do oci, tak sa ho asi neda nevsimnut, kedze je to vacsie ako hlava. 🙂 a co sa tyka toho oslovovania, zalezi kde. na ulici ma to napriklad velmi netesi...

lucka_ke
18. aug 2022

telo - ako prvé si všimnem ploché brucho a vypracované svaly na rukách + rovný chrbát, to ma vždy upúta 🙂 až potom pozerám tvár (svaly nie ako Rambo, ale také akurátne)
a ešte či má upravené vlasy+bradu, neupravené dlhé sa mi absolútne nepáčia

andrea78
18. aug 2022

Vysku. Potom celkovy vzhlad. A potom detaily - uprava vlasov, zuby, tvare, ciste ruky a nechty, stav obuvi.

mandzula
18. aug 2022

Robis si prieskum, ci daco porobit so svojim ksichtom alebo radsej telom?😀

nikoletta1712
18. aug 2022

Výšku a potom ruky…

autor
18. aug 2022

@mandzula Ee mám vrodenú deformáciu čeľusti , konkrétne podsunutá sánka , tam asi veľa so ksichtom neporobíš 😀.

autor
18. aug 2022

Viete baby ako sa pýtam najmä preto, lebo ako som spomenul mám výrazne komplikácie čo sa týka tej sánky a okrem toho niekedy mám pocit že škúlim na jedno oko ale v zmysel že jedno viečko viac spadnuté ako druhé .

valeria_h
18. aug 2022

Všímam si ruky, neznášam ohrozené nechty, je to fuj

jjanulienka
18. aug 2022

Tak keď už sa na neho pozriem lebo ma upútal celkovo tak potom ruky, zuby, oci

autor
18. aug 2022

@valeria_h Tak to už svedčí aj o osobnosti ak si niekto v dospelosti obhrýza nechty 😄.

autor
18. aug 2022

@jjanulienka zuby v zmysle rovné či alebo nemá kazy?

mandzula
18. aug 2022

@autor Mozno by ti pomohol ortodont alebo esteticka chirurgia.

mandzula
18. aug 2022

@autor pre mna su dolezite jednak zuby zdrave, resp. sanovane a tiez to, ci su rovne (na krivych sa mimochodom skor robia kazy, usadza kamen).

autor
18. aug 2022

@mandzula no ja mám tak zuby spravené že už zbežne odborne mi povedala zubárka že by museli vyberať komplet aj a kosťami jeden pár malých stoličiek (jej pripadajú ako detské, že sú malé, ajkeď každý má iné zuby), no keď mi povedala že musia komplet rezať aj kosti tam, to sa mi do toho veľmi nechce a nieje to ani zákrok na týždeň.

autor
18. aug 2022

@mandzula krivé nemám ale proste, blbo mi vyzerá tvár keď to tak mám povedať kedže kvôli tomu hlúpemu chrupu to mám tak posunuté.

mandzula
18. aug 2022

@autor dcera mala zdeformovanu tvar prave pre krive zuby a teraz ma krasne sumernu, stacil strojcek. Aha, teraz citam tvoju skorsiu odpoved - takze uz vies, ake su tvoje moznosti.

henka123123
18. aug 2022

Ramena

autor
18. aug 2022

@mandzula No teraz to ani v tomto nieje možné, preto som dúfal že aspoň pre niejakú tá tvárová oblasť nieje top . Ajkeď nevravím že hľadám niečo vážne.

autor
18. aug 2022

@henka123123 Ako keď robí veľké ramená?😄

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
henka123123
18. aug 2022

Nie...ale ci ma siroke ramena 🤣

autor
18. aug 2022

@henka123123 Jáj taaak 😄

bashee
18. aug 2022

vacsinou auto v ktorom sedi

undercoverko
18. aug 2022

@bashee 😂😂😂

domca1408
18. aug 2022

ako prvé určite ruky a oči....ale celkovo ide o vyžarovanie a sebavedomie...poznám chalana ktorý má nos cez pol tváre ale sebavedomia má za 100 chalanov a s babami veru nemá problém😀 takže hlavne si nič nepripúšťať a za nič sa nehanbiť. každý sa nejako narodil.

petricka22
18. aug 2022

Vzdy sa predsa divas na cloveka ako na celok… chapem vsak tvoje komplexy, nedalo by sa to zakryt nabr bradou? A krive zuby mne az tak nevadia, dolezite je, aby boli zdrave.

autor
18. aug 2022

@domca1408 Ďakujem si super a vážim si to , no nie všetky baby sú také . Niektoré idú priamo po tom výzore . Inak ja som tiež mával problémy so sebavedomím , neviem niejako zahrať sebavedomého, to sa asi nedá. Človek sa s tým zrejme rodí.

petricka22
18. aug 2022

Na sebavedomi sa da pracovat a ano, to predava muzov, aj zeny 😉