Čo si o tom myslieť?

jana182929
2. nov 2022

Strašne mi vrta v hlave jedna vec.. či som sa rozhodla správne.. pri sexe sa nám s partnerom stala taká vec niesme spolu dlho ešte, ale nikdy sa toto nestalo...robil mi to rukou a takto to moc nevie a mne bolo blbe povedať, že boli ma to a necítim nič.. tak som mu povedala počkaj niečo ti ukážem..zvyknem pri tom striekať a on to nikdy nedosiahol tak ja ,že ukážem mu možno sa mu to bude páčiť..povedala som mu, že ak dá tak a tak ruku tak to dosiahne aj on chcela som ,že to obzvlasnim trochu a plus nebude ma to od neho bolieť ,Lebo fakt bolelo to keď mi to robil..a neviem či som mu jejo ego urazila, ale on zrazu ,že nemôže mať sex a ja že čo? A on že myslí na bývalu, že tak to na nho prišlo..niesme spolu dlho ,ale pre mňa to bolo hrozne mám pocit ako keby to povedal nárokom..a tak začal, že či chcem všetko zahodiť pre taku blbosť ktoru povedal a že on mi nedá pokoj tak sme sa odobrili ale čo ja viem je mi z toho strašne.

mandzula
2. nov 2022

Chlap, ktory by mi povedal, ze nemoze mat so mnou sex, lebo mysli na byvalu, by uz bol byvaly.

jana182929
autor
2. nov 2022

@mandzula ach hej že ja som mala chuť odísť, ale keď začal že keď pre taku blbosť chcem ukončiť všetko, že to bol skrat a tak no ostala som sedieť ticho lebo slov som veru nemala .

veronikaszabova
2. nov 2022

@jana182929 ty mas teda fakt zly vkus na chlapov...

mandzula
2. nov 2022

@jana182929 jasne, zvalil zodpovednost za svoju hlupost na teba. Este by som brala, keby ste to potom rozobrali na drobne, ale ak ty mas byt za blbu a on za chudacika, ktory nic neurobil, len ty si to zle pochopila, to teda nie.

veronika66
2. nov 2022

@jana182929 tak toto by som ďalej neriešila nakoľko teraz to povedal nahlas a ty si bola v šoku nabudúce to nepovie ale tebe to bude vŕtať v hlave či opäť na ňu nemyslí ale radšej to nepovie. Všetko krásne zahodiť keď mieste manželia a nemáte deti poslala by som ho k vode. .