Čo si myslíte o tomto vzťahu?

19. apr 2022

Ahojte zienky, trapi ma jedna vec a rada by som pocula nestranny nazor. Stretavam sa s chlapom 4-ty mesiac. stretame sa cez vikendy prve stretnutie druhe bolo fajn, na tretom uz prislo k mensiemu nedorozumeniu v noci a rano sme sa rozlucili tak zvlastne, vlastne nijako, len ahoj a povedal mi, ze ci to necham len tak a odidem, ci mi to nie je luto. ja som len tak mykla plecom a odisla. stroskotalo to na komunikacii ale nechcelo sa mi vtedy s nim o tom rozpravat, vlastne on sa na mna akoby nahneval kvoli sexu nieco... potom sme si to cez telefon neskor vykomunikovali a stretavali sme sa aj nadalej. povedal mi ze chce aby sme si vsetko hned vykomunikovali a rozpravali sa o uplne vsetkom, vsetko co sa mi nepaci mam mu povedat atd, ze komunikacia je dolezita. este napisem ze ja mam 30 rokov a on nieco kusok po styridsiatke. na dalsich stretnutiach mi prislo ze mu stale na mne nieco vadi za hocico ma napominal, ako keby som male dieta, ked som mu nieco povedala a nesuhlasil s tym, celkom obycajna tema nejaka, tak tak zvysil hlas, to mi bolo neprijemne. ako keby tak povysene sa so mnou rozpraval. alebo ked som mu povedala ze ma boli brucho, tak mi zacal vysvetlovat ze preco a tiez s takym zvysenym tonom. mne bolo hned do placu ale snazila som sa ovladat nechcela som posobit slabo ze len na mna troska zle pozrie a uz sa zosypem. on mi povedal ze on je taky, on to nemysli zle. este ked sme spolu lezali v posteli tak sme ako keby zartovali a on zo zartu zacal napriahovat ruku ze mi ide jednu strelit, teda to tak uz viackrat spravil ale akoze zo zartu len. mna to troska ponizilo vtedy a tiez mi to prislo luto neviem preco ja som asi naozaj prilis precitlivena. este mi aj za take malickosti stale nieco kritizuje ze som si zobrala von jedny topanky a nie tie druhe a tiez mi to povie zvysenym tonom a mne je vtedy uplne do placu a neviem ako reagovat. alebo radsej ked on nieco chce robit tak poviem ze dobre mozeme to a to lebo ked poviem ze sa mi nechce alebo nechcem nieco zjest tak zase zacne byt uplne neprijemny. ako keby mu vadi vsetko na mne neviem. takisto ked mu nieco poviem ze chcem robit ale o chvilu si to rozmyslim a uz sa mi nechce tak je neprijemny a ze mi nerozumie ze som velmi premenliva a vidno na nom ze mu to lezie dost na nervy.
inak buducnost so mnou stale planuje a ja neviem co mam vlastne robit. mne sa to uz stalo aj pri jednom len kamaratovimal potrebu ma stale akoby dirigovat alebo o niecom poucat asi som taka povaha ze to tych ludi tak nuti sa ku mne spravat. neviem co mam dalej robit

janka_23
19. apr 2022

Manipulátor, ruky preč. S takym mužom by som nebola ani za nič.
Komanduje ta, rozhoduje za teba, správa sa k tebe ako k malému decku. Toto vážne chceš? Aby sa z teba časom stala zakriknuta žena bez vlastného názoru? Vzťah je o niečom inom ako o presadzovaní sa jedného a útla ani druhého.

zojazoja
19. apr 2022

za mna: toto by som v zivote nedala ja ani pol roka s takym. maximalne 2 tyzdne. poznam sa. neznasam, ked si niekto na mne ,masti svoje ego a silu. a zo skusenosti viem, ze ked toto robi chlap na zaciatku vztahu....co bude nasledovat dalej? nie si jeho majetok, ani decko, aby ta furt okrikoval. rozmysli si to dobre. na zaciatku vztahu sa ma clovek citit ako v oblakoch, vsetko ma byt krasne, milé, prijemne....ak sa tak necitis, nieco je špatne.

elizabet173
19. apr 2022

potrebuješ takýto vzťah? Keď ti ten muž nesedí po štyroch mesiacoch, kedy by ste sa mali ľúbiť ako kone a mať klapky na očiach, nič dobré to neveští. Ukonči to, nemá to zmysel, nech ide zvyšovať hlas na nejakú inú.

falbala132
19. apr 2022

a teraz si poloz otazku, ze preco je asi po 40-ke sam? v jeho spravani vidis odpoved 🙂

melanta
19. apr 2022

Myslím si, že by som kvôli takémuto chlapovi nevynaložila energiu ani len na polovičný príspevok, nieto vynaložiť energiu sa s ním stretávať. Ozaj nerozumiem, prečo si toto niektoré ženy robia, že sa trýznia tým, že sa stretávajú s psychošom.

danyelia
19. apr 2022

Ahoj, no ja by som určite s takým mužom, s ktorým sa necítim dobre nebola, jednoducho si vaše povahy nesadli navzájom...

martinka13
19. apr 2022

Myslím, ze presne vieš, že s tým chlapom nechceš byt. Dosť jasne Ti "bliká kontrolka". Zbav sa ho čím skôr.

komplikovana
19. apr 2022

Ak ti je pri nom neprijemne iba po 4 mesiacoch chodenia, tak to nema vyznam. A ano zavana to manipulovanim. Nepozeraj na to ci planuje buducnost, pozeraj skor na seba a svoje pocity. Neakceptuje teba ako cloveka a ma potrebu ta komandovat. Take spravanie do vztahu nepatri.

solange7
19. apr 2022

To je nejaky dement. Posli ho do prdele skor nez to skonci tak, ze este budes plakat.

sissy27
19. apr 2022

nechce sa mi pitvať v detailoch - ale nie si s ním šťastná, tak odchod. Načo sa trápiť? Je úplne jedno, ktorý z vás dvoch má "väčšiu pravdu", či on je magor alebo ty precitlivelá (lebo pozrieť sa dá na to všelijako), podstatné je, že sa k sebe absolútne nehodíte. A je lepšie zistiť to po 4 mesiacoch ako po 4 rokoch.

stanulienkat
19. apr 2022

Utekaaaaajjjjjj

acrobaleno
19. apr 2022

Koľko ste spolu? 4 mesiace? A necháš so sebou toto robiť? Prečo? Je bohatý?

elizabet173
19. apr 2022

a zapamätaj si, že keď máš vo vzťahu pochybnosti, VŽDY ti tvoje podvedomie našepkáva správne

diewcatqoo
19. apr 2022

Ste spolu 4 mesiace. Toto by malo byt pre oboch obdobie najvacsej zalubenosti, mal by ta na rukach nosit a nie davat ti dovody, aby si sa citila nekomfortne a zadrziavala slzy. Odid z kratsej cesty, ak je to teraz zle, lepsie to uz nebude.
My sme spolu vyse 15 rokov a nikdy, nikdy, na mna nezdvihol ruku ani akoze. Toto by som netolerovala za ziadnych okolnosti.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nerya
19. apr 2022

Podľa mňa je zbytočné byt s niekým s kým sa necítis.dobre a musíš to tak skoro riešiť s nami... 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
acrobaleno
19. apr 2022

@autorka tak potom z toho vzťahu nič nemáš. Riaď sa mottom: Radšej sama ako s debilom.

melanta
19. apr 2022

Dievča zlaté, ešte aj na začiatku randenia si zoberie od teba peniaze. Zvyšuje na teba hlas, kritizuje ťa, akože zo srandy naznačuje, že ti dá facku... to až tak veľmi si zúfalá, že potrebuješ takéhoto trpáka? Maj sa trošku rada. Toto lepšie nebude, negatívne vlastnosti sa časom iba zvýrazňujú. Ukončiť a hneď, bez vyjednávania. Alebo potom trpieť, blbky to tak robia, sorry.

falbala132
19. apr 2022

Prosim ta odkiaľ je ten chlap? Poznam jedneho co žil s jednou zenou 8 rokov, ma po 40 a presne takéto manipulatívne sklony 😄

falbala132
19. apr 2022

od Nitry? 😀 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
19. apr 2022

Tak ale je ti snáď jasné, že toto nie je normálne. Ukonči to. Ak sa bojíš, urob to niekde vonku, alebo si niekoho so sebou zober. Nebuď hlúpa a nevenuj mu už jediný deň.

zero_hero
19. apr 2022

Prečítaj si svoj príspevok ešte raz na pár riadkoch je to len o tom, že ti bolo niečo nepríjemne, bolo ti do plaču, ponížilo ta to, úplne ti bolo do plaču… toto sú emócie, ktoré v stvormesacnom vzťahu nemajú co hľadať. Vieš dobre co máš robiť, netrápit samu seba a čakať na lepšieho, ale sama a nezdeptana blbcom.

zuzpap
19. apr 2022

ani som nedočítala...načo ti je taký chlap preboha? nemáte medzi sebou žiadne záväzky, ani by som mu neoznamovala, že s ním končím...

moonlight1210
19. apr 2022

Je jedno, kto z vas dvoch je aky. Vy dvaja, vase povahy, nie su kompatibilne.

On ta berie scasti ako decko, ktore treba viest a navigovat. Ty zase nemas moralnu odvahu sa vzopriet a stat za svojim (ukazat mu hranice) bez vnutorneho pocitu nepohodlia.
Skor ti je do placu. A bojis sa, ze sa to zhorsi (ze to ty zhorsis)

Mali by ste ist od seba. Z tohto nic dobre nepozera.

A vies co? Ak po tebe pri rozchode nakrici, tym lepsie. Aspon ti to otvori oci a stratis chut s nim nieco skusat davat dokopy.

Lebo vy dvaja ste spolu najskor preto, ze on hlada submisivnu zienku a ty nemas daleko sa dat postupne vychovat k poslusnosti. Co bude behat po spickach okolo neho, vo vsetkom nakoniec cakat na jeho pokyny a suhlas a bude vzdy pripravena skocit, bezat, urobit. Nikdy nic napriek tomu nebude urobene dobre. A este bude pocuvat, aka je neschopna existovat sama.

danyelia
19. apr 2022

Platíš si všetko sama? No je to blbec...a ešte k tomu aj lakomý blbec 😁

anninkak
19. apr 2022

Ja by som povedala, že musíš byť aj viac rozhodna a sebavedomejsia. A rozid sa s ním, naco ti je také trápenie, naco si dobrovoľne ničiť život? Mas ho len jeden. Nepremarni ho s takým blbcom. Držím palce🙂

spadnutaslivka
19. apr 2022

mne sa to ani nechce dočítať, ale čo som zbežne preletela komentáre, tak sa k úvodu možno ešte vrátim. Komunikácia vo vzťahu je veľmi dôležitá, ale on sa správa nejako divne.