Ahojte , stalo sa Vám niekedy ,že ste v noci zobudili svojho mužíčka, lebo ste mali chuť na sex?
Dnes v noci ma akosi premohla chuť a s malou dušou som sa snažila prebrať svojho muža aj keď som čakala, že ma odbije lebo bola hlboká noc a ráno vstaval o 5h do roboty . No hneď zareagoval a teda to stálo zato . Následne potom prišli výčitky, že bude unavený a mohla som ho nechať vyspať a držať na uzde svoje chute .
Co myslite neprehnala som to ,pýtam sa lebo nikdy sme sa takto v noci nenudili. Väčšinou sme mali sex predtým ako sme išli spať
V pohode, načo by sa mal stazovat- ved ma prázdne,,guľky,, 🙂
Uzila si si? Uzil si on? Tak co riesis? Chlapi vacsinou na sex nikdy nie su malo hladni, malo vyspati aj malo unaveni.
A mozno v robote podal nadpriemerny vykon az sa vsetci cudovali aka zazracna zmena 😅
Samozrejme ze sa nam to stalo🙂 co riesis? Ved je to super nie?
Už dospáva 😄 samozrejme, že je to super mam pocit ,že sme si to užili obaja veľmi..len ma premohla také úvahy, či som to neprestrelila 😄
ale upokoj sa. verím tomu, že si na to v práci niekolkokrát spomenul a začal sa škerit🙂 nemaj pochybnosti. keby nechce rozhodne by ste si to neužili.
Vynadal ti?
@jj298 tak asi bol spokojný, prišla mi pekná sms od neho 🙂
@anachsunamon nie nevidím dôvod, prečo by tak mal urobiť. Len ma trosku chytila panika ,či som to neprestrelila 🙂
Nie určite nie. Ak ti nevynadal,nestrelill facku ci ine tak ziadne obavy. Urcite bol rad. A nieze to bolo posledny krat, jasne 🙂
@anachsunamon ste milé, ďakujem Vám 🤭🤗
moj mi to raz povedal ze by to niekedy chcel takto. povedal mi to pradavno ale sem tam mu to vyvediem aj teraz. nestazuje sa. (ma si dava pozor na to co si praje 😝)
@pralinka25 to je milé 🙂 ako mne sa páči keď je nejaká zmena samozrejme ,treba to niekedy obzvláštniť
a vies, ze mna muz takto dnes budil o 3:30? ale nespolupracovala som 😃
dam krk na to, ze tvoj muz velmi rad ubere zo spanku hociktoru noc ;)
@lija22 teší ma aspoň jedna vec , že niesom v tom sama, ale ze sa to deje aj u iných 😄
@lija22 inak mna by asi jeb..o keby ma muz zobudil. nastastie to nikdy neurobil. pud sebazachovy by mu to nedovolil 😀 . vie ze ked som hladna alebo nevyspatá je velmi nebezpecne byt pri mne. 😝 takze nocne budenie je u nas len jednostranne 🙈 nastastie.
@pralinka25 u mňa by to bolo asi rovnako ,lebo potom mam problém zaspať a asi aj preto.som mala výčitky 🙄😄
presne ja tiez neviem potom zaspat. ale chlapi to maju inak. nemaj vycitky podla mna bol happy 😎😀
Ja som tiež mal raz tak chuť, ale manželku som nezobudil. Na druhý deň som jej o tom povedal a ona, že veď si ma mal zobudiť, rada by som to s tebou robila. Hneď ďalšiu noc sa situácia zopakovala, tak som sa k ženuške pritlačil a začal ju budiť. Ťažko otvorila oči a ja jej s nadšením hovorím "Poďme mať sex!" Pozrela sa na mňa a hovorí "Zbláznil si sa? Nechaj ma a choď preč!".. a bolo po sexe. Od vtedy som už manželku nikdy na sex nebudil.
Keby ma chlap kvoli tomu zobudil, tak by som ho zahlusila. Keď spim, tak vie, že ma nesmie zobudiť, inak by som urobila cirkus a poslala by som ho do teplých krajín a nevrzol by si veľmi dlho 🤷♀️
@marseillefan a vadilo by ti keby ta žena zobudí kvôli tomu ?
A navyše u nás som ja ta viac sexuchtiva, ale aby som budila kvoli tomu chlapa, tak to teda nie. Použijem ruky alebo vydržím do večera.
@bessie12 áno keby chcem použijem ruky alebo jednu z hračiek čo máme doma , ale ja som mala chuť cítiť svojho manžela. Ruky mi nenahradia jeho vôňu, telo a vášeň. Samozrejme keby mi povie miláčik som unavený tak to rešpektujem a nebudem nejaká hysterka čo sa nahnevá za to
Ano tomu rozumiem. Ale fakt by ma ani len nenapadlo budiť priatela kvoli tomu a uz vobec nie vtedy, keď ma vstávať do prace.
@bessie12 áno jasne ,mňa to nikdy predtým nenapadlo tiež..ale ta chuť na neho asi zvíťazila 😅
Myslím, že jemu to nevadilo, inak by ta reakcia bola úplne iná 😀
a pytala si sa ho ako to vnimal? len tak pre zaujimavost. mojmu sa to teda pacilo. amozrejme keby som to robila casto to asi nie ale raz za sto rokov sa mu to paci.
Dnes ráno v aute som.sa ho na to.pytala . Dala som svoj výlevy, že ma to potom mrzelo aký bol unavený . Tak sa zasmial a povedal "unavený som bol , ale cely deň som na to myslel aké to bolo úžasné a vzrušujúce ta vidieť nadržanu v noci " tak asi zbytočne panika 😅
Stalo a vycitky ziadne. Mam za to, ze muz kebyze si ma vybrat, ci byt unaveny ale mat sex alebo nebyt unaveny a nemat sex, tak si skoro vzdy vyberie to prve :D
Zmena je dobrá neboj unava sa dospi