Sme spolu 15 rokov,a mojho muza zaujima len robota,futbal,kamarati a sex,takto to už ide minimálne 7 rokov,deti 5 a 9 ročne, nevenuje sa im, radšej ide niečo robiť preč z domu len aby s nimi ne trávil čas lebo sú vraj zle a stále vrestia, robí len to co mu vyhovuje co naozaj chce,zvykla som mu to vyčítať ale už som som sa odmlčala zvládnem to všetko aj sama,aj finančne. Vsetky tieto činy keď nás odmietne alebo si robí po svojom je ako by mi bodol ďalšiu ihlu do srdca a ja už nevládzem ďalej a rozmýšľam nad tým ze by aj mne aj deťom bolo lepšie bez neho.Boli ste v takej situácii?
Ultimátum si mu mala dať už dávno. Keď sa mu nepáči ako sú jeho deti vychované nič mu nebráni vychovávať ako uzná za vhodné. Len to by aj musel byť doma že áno.
Tak 15 rokov si ho akceptovala takeho, aky je...zmenit sa uz nezmeni, kedze vie, ze ste tak bezproblemov roky fungovali. Takze bud to budes nadalej tolerovat alebo sa rozidete.
Naplanuj niečo spoločné na víkend a hlavne mu treba povedať, že je otec a bolo by fajn sa venovať deťom.Vek už na to majú len či on ma vek a zodpovednosť za deti.Ked doteraz nemusel, nechcel ťažko niečo opravovať.Uz aj ty si sa nastavila, že vám bude lepšie bez neho.
deťom sa nevenuje.... veď už sú veľké aspoň nech sa s nimi zahrá večer spoloč. hru. alebo v lete futbal, alebo s loptou....
myslíš že nájdeš niečo lepšie pre svoje deti v prípade rozvodu?
Podla mna je to uz stratene. Ocividne mu vyhovuje takato pohodlnost, ked vidi, ze sa nemusi starat a zvladas to evidentne aj bez neho. Sla by som prec alebo poslala prec jeho. Nevazi si ta, ani cas, ktory by mohol travit s vami.
všetko závisí od toho, či mu vieš ukázať, že nemá pravdu, žiadne deti niesú zlé a nevychované a vreštia z nejakého dôvodu, treba ho do všetkého zapájať, ak to ešte chceš,môže 9ročné dieťa(neviem ci je to chlapec) ísť s ním vždy na futbal??? ja si myslím, že áno, mal by ho vziať...ja som bežne s Otcom chodila na futbal a to som baba.
To je všetko o komunikácii s ním, ak je s tými kamarátmi, čo robia, kde chodia? Bicykľujú? = vziať dieťa
či sedí v krčme? s kamarátmi?
Možno, ak by ich zobral do kina či von aj deti by boli iné.Takto je len do počtu
Podľa mňa je mnoho takých manželstiev.... Len na nete sa tvária, ze je vsetko tip top...
Ked to takto je uz 7 rokov, preco si si s nim urobila dalsie dieta (to co je teraz 5rocne)?
Raz by mi na deti povedal že sú uvrestane tak by som sa zobrala aj s deťmi a dovi .
Píšem ďalšiu čiarku...
No vyčítať mu niečo nie je cesta. Mala si ho od začiatku zapájať do starostlivosti o deti. A keď si pri prvom videla, že sa to nedá, tak ste si nemali robiť druhé dieťa. Teraz už len vážny rozhovor, že či má záujem ešte niečo pre váš vzťah urobiť, či sa konečne začne zaujímať o vlastné deti. Ak áno, tak môžeš mu dať vždy von len jedno dieťa, nech ho vezme na ihrisko napríklad. Naši keď sú po jednom, tak ideálne deti. Možno takto postupne by sa dal zapojiť. Ak nie, tak potom len rozvod.
deti sú nevychované? A on bol kde, keď si ich ty tak zle vychovávala? Ešte stále sa môže zapojiť, ale mám pocit, že je už neskoro, pre teba aj pre deti...
@carrot_apple na futbal chodí malý už aj sam, a áno bud v krčme alebo u niekoho...
@luccija aj keď ideme spolu niekam vždy to skončí zle... bud niečo chcú kúpiť a on nie alebo vždy sa niečo zomelie potom je z toho histeria
@deti95060810 no práve že večer kedy on chce.oddychovat a nie byť vyrusovany rodinou... a v telke každý večer ten blbý futbal
@earlgrey akú čiarku?
@earlgrey jaj tak... tak ja neviem už ci to mam vydržať a vysrať sa na to ved niečo bude alebo mu povedať nech si robí čo chce a nech si ide kam.chce alebo pôjdem ja
Ja som odišla. Po 13tich rokoch. Lebo všetko boli len blbé sľuby. Už je to 5 rokov co si nevidel deti. Ty môžeš ešte žiť. Nie prežívať pri ignorantovi
Neviem či mas aj dcéru, ale predstav si ze za tebou takto pride v dospelosti a povie ti ze žije v takom manželstve ako ty - co by si jej poradila? Nech je nešťastná do konca života? Píšeš ze deťom sa nevenuje a sama by si to zvládla aj finančne, nemáš nad cim rozmýšľať …
V tejto situacii sice nie som a ani som nebola, ale ak to trva uz sedem rokov a nic sa doteraz nezmenilo, mam pocit, ze to bude len horsie. Normalne by som mu dala ultimatum, ak sa nieco nezmeni, tak by som sa vyhrozila rozvodom.