Čo robia zadaní ľudia na pokeci? Aj keď tam nič nevyhľadávajú, prečo sú tam stále aktívni?
niektorí kvôli emailu, niektorí si chodia len pokecať, niektorí poobzerať fotky, niektorí aj čosi viac,.... ako kto...
Čakajú, či im ,život" (/pokec)neprinesie niečo zaujímavé....lepšie....
Ja pouzivam len emailovu adresu na azete, tam mi chodia upozornenie z roboty, z spp, atd.Ja pokec vobec nepouzívam..
Ale su ludia ako moj ex ktoremu chodili upozornenie z badoo, twoo, ani nebol ochotny zmenit svoj profil za roky co sme boli spolu ze je zadany a ma dieta, zrejme potreboval loviť..len skoda že take veci človek zistí pozde a ako posledný
asi by som sa ich spýtala ...ozaj, a ako vieš, že sú zadaní ?
Nic lepsie,ako ked pracujete s udajmi klientov napriklad v banke a konktantny email je (vymyslim) princezna69CMUQ @ pokec.sk
A možno chcú len pokecat.
Možno len udržujú kamarátske vzťahy.
zabávajú sa , krátia si čas...
Nudia sa a nevedia co od dobroty, treba ich zamestnat 🙃
Ako kto, niekto len pre zábavu, niekto sa chce ubezpečiť že je o neho stále záujem a chodí na zoznamky. Horšie je a je takých viac ktorý majú vzťah, alebo sú už v manželstve s deťmi, tak si hľadajú sex alebo iný vzťah, poznám aj taký názor nie jeden mám ženu a mám s ňou aj deti ale keď nájdem tú pravú alebo sa naozaj zamilujem odídem, túto mám rád ale nie je to láska. Keď som sa ich opýtal či tá nová ktorú ešte len stretnú ich bude chcieť s deťmi , tak aha to má nenapadlo. Oženil som sa preto lebo už mám po 30 a dokonca v kostole, potom sa ožením znova len s tým kostolom už bude problém. Jedná moja kolegyňa sa nadavno rozviedla, bol som jej aj na svadbe. Chlap milí, dalo sa s ním aj pokecať, čo ho poznám celkom dobrý chlap. No a majú spolu dve deti po 7 rokoch prišiel že sa chce rozviesť a že ju celú dobu podvádzal a že ju vôbec nemal rád že by bola rada keby že s ňou vybehneme na kávu že sa potrebuje porozprávať. Ľudia sú rôzni.
@bloger udržujú kamarátske vzťahy? Cez pokec? A čo tak whp, viber, messenger, sms, telefonát? Myslím, že toto je argument 99% chlapov, ktorí tam ,,len" udržujú kamaratske vzťahy...
@simona20201309 A čo sa ti nepáči nerozumiem? Beriem to tak, že pokec je najviac využívaný.
@bloger tak neviem koľko máš rokov, ale dnes sa na komunikáciu s kamarátmi využívajú úplne iné spôsoby.
@simona20201309 31 a pripadá mu úplne normálne komunikovať cez pokec. Chodia mi tam aj maily. Asi každému niečo iné vyhovuje.
Pretože si obohacujú svoj nudný život o zážitky
Na pokeci? Tam su už len úchylní chlapi, a hlúpe ženy, resp. fakeové účty. Reklama, úchylnosti. Nikto tam už nechodí preboha. Majú to ako chatovú skupinu. Resp. odpadovú skupinu.
Z môjho odhadu tam 90% chodí za sexom, 5% hľadá lásku (ale to sú skôr takí zanedbaní muži a ženy), 3% pýta kredit a 2% sú fajn ľudia😊
Ale z mojich zadaných známych, si tam všetci hľadajú bokovku😁
@bloger máš 31 a chodíš na pokec? 😀 Nemyslíš vážne, ja že napíšeš minimálne 50, nepoznám nikoho z tejto kategórie, kto by dobrovoľne trávil čas s kamarátmi na pokeci 😀
@modrykonik33 Tak to asi veľa vecí nepoznáš. A odpusti si takéto posmešky. Chceš mi povedať, že na pokec nechodia 30 ročný ľudia? Mám aj Facebook ale pokec je klasika. Nevidím na tom nič zlé. Myslím, že bol dokonca skôr ako ostatné tieto sociálne siete.
@bloger prepáč, nechcela som byť posmešná, ale úprimne - naozaj si tam píšeš s kamarátmi (chlapmi), s ktorými sa stretávaš aj v reálnom svete?
@modrykonik33 Pravdu povediac skôr s kamarátkami. Aby som bol presnejší. A kamaráta mám jedného ale málokedy sa spolu bavíme. Jedine ak sa vonku stretneme. Rozumiem si lepšie s babami Mám ich radšej sú milé a menej konfliktné.
Možno sa chcú vyrozprávať.