Čo robia zadaní ľudia na pokeci?

10. feb 2023

Čo robia zadaní ľudia na pokeci? Aj keď tam nič nevyhľadávajú, prečo sú tam stále aktívni?

veto2
10. feb 2023

Možno sa chcú vyrozprávať.

lintu
10. feb 2023

niektorí kvôli emailu, niektorí si chodia len pokecať, niektorí poobzerať fotky, niektorí aj čosi viac,.... ako kto...

simona20201309
10. feb 2023

Čakajú, či im ,život" (/pokec)neprinesie niečo zaujímavé....lepšie....

ildiko36
11. feb 2023

Ja pouzivam len emailovu adresu na azete, tam mi chodia upozornenie z roboty, z spp, atd.Ja pokec vobec nepouzívam..

ildiko36
11. feb 2023

Ale su ludia ako moj ex ktoremu chodili upozornenie z badoo, twoo, ani nebol ochotny zmenit svoj profil za roky co sme boli spolu ze je zadany a ma dieta, zrejme potreboval loviť..len skoda že take veci človek zistí pozde a ako posledný

micusa2222
11. feb 2023

asi by som sa ich spýtala ...ozaj, a ako vieš, že sú zadaní ?

kikokrupanek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jakoma
11. feb 2023

Nic lepsie,ako ked pracujete s udajmi klientov napriklad v banke a konktantny email je (vymyslim) princezna69CMUQ @ pokec.sk

pukina
11. feb 2023

@jakoma este lepsie je, ked si taky email daju do CVcka :D

mirkava
11. feb 2023

A možno chcú len pokecat.

bloger
11. feb 2023

Možno len udržujú kamarátske vzťahy.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
11. feb 2023

zabávajú sa , krátia si čas...

loliku
11. feb 2023

Nudia sa a nevedia co od dobroty, treba ich zamestnat 🙃

janettdamian
11. feb 2023

@jakoma @pukina alebo ho používa podnikateľ a má ho uvedený v rámci komunikácie so všetkými štátnymi inštitúciami.

dianka555
11. feb 2023

Ako kto, niekto len pre zábavu, niekto sa chce ubezpečiť že je o neho stále záujem a chodí na zoznamky. Horšie je a je takých viac ktorý majú vzťah, alebo sú už v manželstve s deťmi, tak si hľadajú sex alebo iný vzťah, poznám aj taký názor nie jeden mám ženu a mám s ňou aj deti ale keď nájdem tú pravú alebo sa naozaj zamilujem odídem, túto mám rád ale nie je to láska. Keď som sa ich opýtal či tá nová ktorú ešte len stretnú ich bude chcieť s deťmi , tak aha to má nenapadlo. Oženil som sa preto lebo už mám po 30 a dokonca v kostole, potom sa ožením znova len s tým kostolom už bude problém. Jedná moja kolegyňa sa nadavno rozviedla, bol som jej aj na svadbe. Chlap milí, dalo sa s ním aj pokecať, čo ho poznám celkom dobrý chlap. No a majú spolu dve deti po 7 rokoch prišiel že sa chce rozviesť a že ju celú dobu podvádzal a že ju vôbec nemal rád že by bola rada keby že s ňou vybehneme na kávu že sa potrebuje porozprávať. Ľudia sú rôzni.

simona20201309
11. feb 2023

@bloger udržujú kamarátske vzťahy? Cez pokec? A čo tak whp, viber, messenger, sms, telefonát? Myslím, že toto je argument 99% chlapov, ktorí tam ,,len" udržujú kamaratske vzťahy...

bloger
11. feb 2023

@simona20201309 A čo sa ti nepáči nerozumiem? Beriem to tak, že pokec je najviac využívaný.

simona20201309
11. feb 2023

@bloger tak neviem koľko máš rokov, ale dnes sa na komunikáciu s kamarátmi využívajú úplne iné spôsoby.

bloger
11. feb 2023

@simona20201309 31 a pripadá mu úplne normálne komunikovať cez pokec. Chodia mi tam aj maily. Asi každému niečo iné vyhovuje.

daniela2202
11. feb 2023

Pretože si obohacujú svoj nudný život o zážitky

bennn
11. feb 2023

Na pokeci? Tam su už len úchylní chlapi, a hlúpe ženy, resp. fakeové účty. Reklama, úchylnosti. Nikto tam už nechodí preboha. Majú to ako chatovú skupinu. Resp. odpadovú skupinu.

minsi
12. feb 2023

Z môjho odhadu tam 90% chodí za sexom, 5% hľadá lásku (ale to sú skôr takí zanedbaní muži a ženy), 3% pýta kredit a 2% sú fajn ľudia😊
Ale z mojich zadaných známych, si tam všetci hľadajú bokovku😁

modrykonik33
12. feb 2023

@bloger máš 31 a chodíš na pokec? 😀 Nemyslíš vážne, ja že napíšeš minimálne 50, nepoznám nikoho z tejto kategórie, kto by dobrovoľne trávil čas s kamarátmi na pokeci 😀

bloger
12. feb 2023

@modrykonik33 Tak to asi veľa vecí nepoznáš. A odpusti si takéto posmešky. Chceš mi povedať, že na pokec nechodia 30 ročný ľudia? Mám aj Facebook ale pokec je klasika. Nevidím na tom nič zlé. Myslím, že bol dokonca skôr ako ostatné tieto sociálne siete.

biaa
12. feb 2023

@jakoma hah to poznam😂😂😂 snazim sa vždy ponechať nemu tvar a teda je to občas drina

modrykonik33
12. feb 2023

@bloger prepáč, nechcela som byť posmešná, ale úprimne - naozaj si tam píšeš s kamarátmi (chlapmi), s ktorými sa stretávaš aj v reálnom svete?

bloger
12. feb 2023

@modrykonik33 Pravdu povediac skôr s kamarátkami. Aby som bol presnejší. A kamaráta mám jedného ale málokedy sa spolu bavíme. Jedine ak sa vonku stretneme. Rozumiem si lepšie s babami Mám ich radšej sú milé a menej konfliktné.