Čo očakávate od chlapa?

20. júl 2022

Co ocakavate od vasich chlapov? Romantiku? Erotiku? Financnu nezavislost? Starostlivost? Lasku? (co je vlastne laska? )

lily14
20. júl 2022

Všetko dokopy

jjanulienka
20. júl 2022

Mne momentálne stačí že príde domov a stara sa o deti a ja môžem na chvíľu vypnúť 🙏😅

bajka16
20. júl 2022

Laska je, nie jba očakávať ale tak isto aj dávať. Takže skor, ako si ponastavuješ svoje kritériá na muža, sa zamysli čo si ochotná mu dať ty. A takto isto by mali premýšľať aj muži. Nie iba očakávať ale reálne sa pozrieť na seba, "čo dávam ja?"

danica2711
20. júl 2022

a ty? Vždy ma fascinujú tieto otázky len tak ANONYMNE hodené do priestoru bez toho, aby si napísala vlastný názor/skúsenosť/poznatok...

casavina
20. júl 2022

Som rada ak prekvapí 🙂
a súhlasím s komentárom, že treba aj dávať nie len očakávať... treba sa starať jeden o druhého ❤️ a potom je ten vzťah častokrát nad očakávania 🙂

autor
20. júl 2022

@bajka16 a odpoved?

luccija
20. júl 2022

Podla toho v akom veku a po kolkych rokoch vztahu🙂)inak zaujimave ja skoro ani jedno co pises a sme spolu 18 r

cucoriedkacucoriedka
20. júl 2022

Nič z toho🙂 sme spolu 20 rokov ale veru nič z toho...🤣🤣🤣🤣

nerya
20. júl 2022

@danica2711 ja mam furt pocit ze hľadajú inšpiráciu na články do časopisu 🤷🤦

luccija
20. júl 2022

@cucoriedkacucoriedka ze?my mame uz asi ine ocakavania🙂)

elenita
20. júl 2022

@luccija
@cucoriedkacucoriedka a ake ocakavania mate Vy, baby? Normalne ste ma zaujali 😁

taga
20. júl 2022

Paci sa mi ten slovny zvrat: "co ocakavate od chlapa - financnu nezavislost?" To myslis akoze tu chlapovu? Lebo ak svoju a ocakavas, ze ti to zabezpeci chlap, tak potom to nie je nezavislost ale totalna zavislost 🤣 takze asi ocakavas ze chlap bude totalne financne nezavisly od teba 🤣

nikpa
20. júl 2022

Okrem romantiky všetko čo si napísal 😄 a finančnú nezávislosť len tak, že keď mne by sa náhodou niečo stalo tak nech dokáže sám utiahnuť deti a domácnosť. Inak mňa živit nemusí nikto pokiaľ mám 2 zdravé ruky a nohy.

maranta_leuconeura
20. júl 2022

Financna nezavislost znamena, ze zena tiez pracuje (takze muz sa normalne podiela na domacnosti a starostlivosti o deti) a ma vlastne peniaze? 🤔 Lebo casto tu citam, ako si niektori predstavuju, ze bude zena doma starat sa o vsetko, ved ,,on ju zabezpeci", nepotrebuje chodit do roboty. A potom zrazu je zena v pasci a nemoze od debila alebo tyrana odist 😖

mamamasama
20. júl 2022

Aby mi nežral nervy

bajka16
20. júl 2022

To je nejaký test alebo? Tak asi tie samozrejmé veci vo vzťahu, bez ktorých by to nešlo. Nikto nechce netoleranteho, sebeckeho partnera, ktorý podvádza. Napr. Čo sú toto za otázky dnes 🤦🏻‍♀️

panelacikova
20. júl 2022

neočakávam nič. absolútne nič. všetko má byť obojstranné. tak, ako sa vie postarať o mňa, niekedy o moju dcéru, ba i o moju domácnosť, vie uvariť, vie veci opraviť, vie vybaviť, vie povzbudiť, vie milovať.... tak aj ja všetko to, čo viem, mu dávam. starám sa o neho, pomáham mu, v čom viem, milujem ho, dávam mu najavo náklonnosť, poďakujem za jeho ochotu a snahu.... ak toto všetko funguje, vrátane chémie, vtedy vieš, čo je láska a nemusíš nič očakávať. lebo všetko ide akosi samo 🙂
mimochodom, neočakávam ani financie, každý sa financujeme samostatne 😀 samozrejme, ako správny muž, pozve na obed či večeru alebo nakúpi do mojej chladničky, či prinesie niečo dcére. ale to mu taktiež oplatím, keď sa má vrátiť po funuse v nočných hodinách zo zahraničia, vo svojej chladničke nájde potraviny, ktoré má rád, vie, že ho tam stále čaká nejaké jedlo a nejaká dobrota, vie, že naňho myslím a tiež je za to veľmi rád. verím a dúfam, že nám toto vydrží navždy 🙂

sense
20. júl 2022

Všetko à nič z toho

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. júl 2022

@taga myslela som to tak aby bol chlap samostatny a vedel zabezpecit seba a neprizivoval sa...

autor
20. júl 2022

@nerya nie nie je to ziaden clanok som normalna zena, ja mam skor pocit ze pri kazdej teme je aha prazdniny deti sa mudia, alebo ze je to vymyslene... Ale nevadi. Pre upresnenie len som bola zvedava co chcu ine zeny lebo mam pocit ze ja chcem od toho mojho asi vela. Chap:sem tam kvety, sem tam sex a sem tam pocit istoty ze keby nieco tak sa postara...

sszuzu8
20. júl 2022

Lásku úctu rešpekt vernosť dôveru otvorenosť intimitu úprimnosť pozornosť..

maranta_leuconeura
20. júl 2022

Inak na muzovi si najviac cenim to, ze ma podporuje a zaroven respektuje.
Ale mame aj ine vyssie spominane, romantiku napriklad vobec nepotrebujeme :D

zmrzlinka2021
20. júl 2022

Očakávam, ze bude plnit to, co mi slubil pred Bohom, bude pri mne stat, bude mi verny, bude ma milovat a budem u neho na prvom mieste v jeho zivote.

slovenka753
20. júl 2022

Istotu a oporu.

cucoriedkacucoriedka
21. júl 2022
cucoriedkacucoriedka
21. júl 2022

@elenita hm...ja nič neočakávané🙂 očakávania plodia sklamania...ja beriem život ako ide...a mám aj sex ..aj sme obaja finančné zabezpečenie...romantiku nepotrebujem...ja sa jednoducho teším z toho čo prichádza...ja nečakám vernosť.... Ja prijímam jeho pozornosť....proste neviem to inak vysvetliť;)))
Som spokojná.je mi dobre...som šťastná...a netrápim sa zbytočnosťami.

elenita
21. júl 2022

@cucoriedkacucoriedka tak to je fajn,.mas skvele nastavenie 😊 uplne chapem a suhlasim, ze ocakavania casto vyvolaju sklamanie, ked su nenaplnene. Tesim sa a nech sa Ti/Vam dari aj nadalej ❤️

autor
21. júl 2022

@cucoriedkacucoriedka to je velmi poucne, ale neocakavas ani darcek alebo kvet alebo co na narodeniny, meniny. Alebo ten sex, keby ze ho nemas tak ho asi prirodzene ocakavas ved to sa asi ani ovladat neda.

fionaodshreka
21. júl 2022

Čím som strašia tých “nárokov” čo by som chcela už nie je, netlačím na neho ….. ako vždy bol pozorný a veľké gestá a krasne darčeky mi robili wau efekt na chvíľu …..teraz je lepšia fáza vzťahu úplná úprimnosť že si môžeme robiť žarty a dvojzmyselné výrazy a ani jeden sa neurazí, stačí mi úprimný záujem o mňa uvoľnenosť vo vzťahu, otvorenosť, žiadne hádky, mám pocit že naozaj spokojnosť vo vzťahu prišla rokmi a dozretim nas oboch