Čo očakávajú muži po 30tke?

12. apr 2022

Dnes sme sa porovnavali s kamaratkou aky je rozdie medzi 20+ a 30+ muzom . Samozrejme velky iny pohlad na vztah . Ale co podla Vas najviac ocakavaju muzi po 30 ?

babydesire
12. apr 2022

Veeeelky rozdiel vo vacsine pripadov...zeny dozrievaju pred 30tkou,muzi az po nej...tak ako puberta,u dievcat zacne skor u chlapcov neskor... Takze 30tnik je muz,ktory uz vazne zvazuje zalozenie rodiny,,netlacha otom babe aby ju zbalil a namotal , ale naozaj to tak chce (ten ktory chce) ,,ty co deti uz maju (splodene pred 30tkou) si zacnu uvedomovat (po30tke)co znamenaju, co znamena byt otec ..chcu zenu - partnerku pre seba a do buducnosy, nie pre chvalenie sa kamosom a len vsak sa uvidi dokedy, a dospely muzi (30+) vedia co chcu od zivota,od ludi ktorych maju radi , od samych seba...

hapkova
13. apr 2022

Tazko povedat, kazdy to ma asi inak nastavene, ale povedala by som tak velmi vo vseobecnosti, ze su taki ktori chcu uz mat vlastne byvanie, rodinu, auto a nejake zazemie, a potom opak, nevybureni chlapci ktori sedia o 4 rano este niekde v podniku.

marina447
13. apr 2022

toto keby vela zien vedelo, normalne na medailu :D to je tak individualne ze az, tazko povedat vobec nazor.

greywolf
13. apr 2022

Muzi po 30-tke aspon vedia co chcu povacsinou. Mnoho zien nevie co chce takmer cely zivot. 😀😀

iv007
13. apr 2022

Je to velmi individualne.Mam kamosov zodpovednych rodinne zalozenych co maju 30r.a doma 3 deti.Naopak poznam 45 rocne prerastene dieta,ktore sa nechce viazat a priority su motorka a dovolenky.Zalezi od povahy aj vychovy v detstve.Treba sa otvorene rozpravat a spoznavat kto ma ake zivotne plany a ciele.

monicka144
13. apr 2022

Hej presne, tiež tak poznám niekoľkých mužov, ktorí sú úplné protiklady v tomto :D

barborachors
13. apr 2022

Co očakávajú? Záleží, aki chlapi. Vo všeobecnosti chcú veselú, ideálne az bezstarostnu ženu bez záväzkov, s dobrou kariérou a slobodným uvažovaním, ale ničoho nesmie byt príliš - prilis sexi, príliš ambíciozna, prilis citlivá atd. Nemá byť umelá, má mať rada šport, samu seba v zdravej miere a nemá byt leniva. Ženy si veľmi opatrne vyberajú, celkovo su nároční na pestovany vzhlad, starsiu partnerku nechcu, ani s detmi. Robila som anketu u svojich muzskych priatelov a dostala som tieto odpovede.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz