Dnes sme sa porovnavali s kamaratkou aky je rozdie medzi 20+ a 30+ muzom . Samozrejme velky iny pohlad na vztah . Ale co podla Vas najviac ocakavaju muzi po 30 ?
Tazko povedat, kazdy to ma asi inak nastavene, ale povedala by som tak velmi vo vseobecnosti, ze su taki ktori chcu uz mat vlastne byvanie, rodinu, auto a nejake zazemie, a potom opak, nevybureni chlapci ktori sedia o 4 rano este niekde v podniku.
toto keby vela zien vedelo, normalne na medailu :D to je tak individualne ze az, tazko povedat vobec nazor.
Muzi po 30-tke aspon vedia co chcu povacsinou. Mnoho zien nevie co chce takmer cely zivot. 😀😀
Je to velmi individualne.Mam kamosov zodpovednych rodinne zalozenych co maju 30r.a doma 3 deti.Naopak poznam 45 rocne prerastene dieta,ktore sa nechce viazat a priority su motorka a dovolenky.Zalezi od povahy aj vychovy v detstve.Treba sa otvorene rozpravat a spoznavat kto ma ake zivotne plany a ciele.
Hej presne, tiež tak poznám niekoľkých mužov, ktorí sú úplné protiklady v tomto :D
Co očakávajú? Záleží, aki chlapi. Vo všeobecnosti chcú veselú, ideálne az bezstarostnu ženu bez záväzkov, s dobrou kariérou a slobodným uvažovaním, ale ničoho nesmie byt príliš - prilis sexi, príliš ambíciozna, prilis citlivá atd. Nemá byť umelá, má mať rada šport, samu seba v zdravej miere a nemá byt leniva. Ženy si veľmi opatrne vyberajú, celkovo su nároční na pestovany vzhlad, starsiu partnerku nechcu, ani s detmi. Robila som anketu u svojich muzskych priatelov a dostala som tieto odpovede.
Veeeelky rozdiel vo vacsine pripadov...zeny dozrievaju pred 30tkou,muzi az po nej...tak ako puberta,u dievcat zacne skor u chlapcov neskor... Takze 30tnik je muz,ktory uz vazne zvazuje zalozenie rodiny,,netlacha otom babe aby ju zbalil a namotal , ale naozaj to tak chce (ten ktory chce) ,,ty co deti uz maju (splodene pred 30tkou) si zacnu uvedomovat (po30tke)co znamenaju, co znamena byt otec ..chcu zenu - partnerku pre seba a do buducnosy, nie pre chvalenie sa kamosom a len vsak sa uvidi dokedy, a dospely muzi (30+) vedia co chcu od zivota,od ludi ktorych maju radi , od samych seba...