Čo neznášate na svojich mužoch?

10. jan 2023

Čo nemáte radi, obťažuje vás, neznášate na svojich mužoch?

anjelicek26
10. jan 2023

Uplne hluposti, ale

- vzdy ked varim zasadne ked ide okolo a mi lyzicku, varesku, naberacku proste cokolve, co tam mam - da do umyvacky riadu. Statistika je tak 4 varesky na jedno varenie, lebo on to urobi zakazdym. Kazda snaha marna toto zmenit 😂

- zasadne vracia mlieko do chladnicky, kde su asi dva hlty mlieka, kazde rano, ked si varim kavu mi dvihne tlak aj bez toho, ked zatrasiem krabicou a tam zas "nic"

- zuje zuvacky, mna to brutal irituje ten zvuk, ale ze hrozne

- chrape ako delo, musime mat dve spalne 😂

Ine ma ani nenapada 😅

nikdenikto
10. jan 2023

Keď si dá pivo, mne to hrozne smrdí (nie je alkoholik🙈)
Chrápanie
Ešte pred tým ako niečo skúsi, už to ofrfle a potom konštatuje že nie je to také zlé

pininka1
10. jan 2023

@nikdenikto ja zasa zboznujem ked si da pivo ten moj 🤣🤣

54tinka54
10. jan 2023

Hlúposť, ale neznášam keď veľmi silno zatiahne vrchnák od medu alebo minerálky, ja to potom neviem otvoriť a on sa vždy vyhovára že on to tak silno nezatvára 🤷‍♀️ Asi máme doma nejakého škriatka čo to robí 😀
A ešte neznášam keď si vyťahuje ponožky do pol lýtok 🙈

pininka1
10. jan 2023

Neznasam ked vyberie lyzicku z kavy a polozi ju na biely stolik.

autor
10. jan 2023

@54tinka54 no veď taketo "hluposti" som chcela čítať 😃

rurutiax
10. jan 2023

Je ich strašne veľa, ale pár ich sem dám😂
- keď umyje všetok riad, ale neumyje hrnce a panvice a ostanú tam dovtedy dokým ich neumyjem ja
- nakúpi si milión jogurtov, pár ich zje a ostatné idú potom do koša, lebo sú po záruke
- všade samé použité vreckovky, ktoré nevie vyhodiť. Na stole, pri posteli, pri počítači, všade
- keď príde z práce, prezlečie sa a oblečenie hodí na gauč alebo stoličku
-jeho hlasné chrápanie, ktoré sa nedá vydržať a to prdenie niekedy🙈
- keď hrá hry na pc a sa mu nedarí tak búcha po stole a nadáva po celom byte
- môj muž sa odmalička strašne zajakáva a niekedy trvá aj 10 sekúnd kým zo seba vypustí slovo a niekedy mi s tým strašne lezie na nervy, keď mám blbú náladu😂
- niekedy sa správa horšie ako malé decko a to má 34
Viac mi už nenapadá, ale je toho viac.😂 ale milujem ho taký aký je.

lilyianka
10. jan 2023

Ani nie,že nenávidím,ale prekáža mi:
- keď prádlo hodí vedľa koša
- pouzitu zubnú niť nechá na umývadle
- nevie prevesiť osušku cez radiátor
- keď sa ide napiť a vodu nalieva pod prúdom vody,pohár položí na linku a vždy je pod tým fľak

bajka16
10. jan 2023

Je to na knihu. Ale pár čo ma momentálne napadá:
Keď rozpráva nejakú príhodu, tak mu trvá kým prejde k pointe. Rozoberá to do najmenších detailov, ktoré niesu podstatné. Mňa vtedy ide roztrhať, lebo strašne pomaly rozpráva.
Nikdy, ale že nikdy neustelie posteľ. Vždy to robím ja, vždy si ma to počká.
Keď umýva riad, všade okolo drezu je voda, ktorá steká až na zem. 🙈
Dózy z desiaty nosí aj týždeň v aute, takže každý deň má inú.
Keď ho nechám samého s deťmi, dom vyzerá ako po atómovke. Priebežne to neuprace, lebo však to znova rozhádžu. 🙈

renab
10. jan 2023

@anjelicek26 u nas odklada 1 koliecko sunky
@rurutiax presne riad, tvari sa, ze hrnce nevidi
A ja pridam neustale prepinanie programov

katarinka89
10. jan 2023

@rurutiax to sa s ním áni pohľadať nemôžeš keď sa zajakava.....ja by som sa hneď odhnevala na neho

rurutiax
10. jan 2023

@katarinka89 My sa hádame len výnimočne. On nemusí ani nič hovoriť lebo ho nikdy k slovu ani nepustím.🤣

midori123
10. jan 2023

@rurutiax 😅😅😅 prepáč, ale toto ma fakt rozosmialo😅😅😅

euka210
10. jan 2023

Ked neuprace zo stola po sebe 🤦‍♀️

tamvtme
10. jan 2023

Vyzlieka si ponozky na gauci a necha ich tam 😵‍💫

maca2017
10. jan 2023

@renab U nás tiež 😊Aj ieden platok syra. Ze nevyšlo, mal by toho veľa 🙈🙈🙈🙈

martul
10. jan 2023

1. Zje celý dezert/ostatní nestohni ani dobehnúť/ a skonstatuje že nebol dobrý
2. Mas rád zemiakové placky? Bleeee. Ok. Spravila som pre mňa, dcéru, syna tzn. 6. Prišiel zjedol 5 aj keď som mu naznacovala že deti ešte nemali a ja že jej oci ľúbiš placky? Odpoveď: ani nie, ale keď tam boli.....
3. Akože mne je to jedno mamčo správ jak chceš, ale ja by som to takto,....má prečo by to nemohlo tak byť?......a prečo si to inak spravila?
4. Nechaj, nechaj ja to spravím...... večer: ale som ti pomohol, čo?!

martul
10. jan 2023

@martul a samozrejme jeden plátok šunky v dóze, polka rohlika odložená, že ak by niekto chcel, jedna piškóta vo vrecku odložená, jeden bobek hrozna na strapcov v miske,....toto všetci tuším robia

galganka
10. jan 2023

...občas ma dosť nasiera jeho manželka... 🤔🤣

drake122
10. jan 2023

@martul to je vypočítaný strategický krok. Ak tam ešte niečo ostalo, aj jeden plátok, netreba dózu/misu ešte umývať a nič riešiť, len odložiť späť tam kde bola.

leuska0910
10. jan 2023

Vie, ze nenavidim ked niekto v tichu pri mne je (konzumuje). Ten zvuk prezuvania ma vytaca do nepricetna a on to stale nedokaze pochopit😫😫😫

katka281
10. jan 2023

Hodene pradlo vedla kosa, nechava pravidelne pouzite ponozky na gauci za vankusmi, pohare a rozny pouzity riad pri pocitaci, 23hodin denne travi sedenim na zachode (obrazne povedane), ked sa netrafi s niecim do smetneho kosa, tak sa tvari ze "no co uz, idem dalej" 🙄

martul
10. jan 2023

@drake122 samozrejme, síce je smetiak o centimeter ďalej, ale lepšie je to nechať na poličke

oli18
10. jan 2023

Ze ked varim, stale mi zatvara dvere do spajze, kde mam vsetky potraviny , aj chladnicku a potrebujem tam chodit. 🙉

katuskamala1
10. jan 2023

Stačí ked mi povie jedno slovo a ja som ako nepricetna od zlosti aj ked predtym som bola v pohode a to slovo je "KĽUD!"

martul
10. jan 2023

@oli18 jaj tieto dvere to aj u nás. Idem tam stokrát pre suroviny a on mi ich furt zatvara.
Alebo vonkajšie, keď ich nechá on otvorené tak treba vetrať aj v mraze. Keď ich nechám otvorené ja lebo si idem len niečo zobrať tak zatvor! Ide zima....behne myš!

googwife
10. jan 2023

Mne vadí jeho spomalenost, ale extrémne 🤔ja mám danú vec hotovú za 5minut a jemu to trvá aj hodinu (je strašný pedant) a ešte keď nechá zaprskany dres no vraždila, by som.
Určite je toho viac, ale ani ja nie som dokonalá 🤣

marca12
10. jan 2023

Nenapadne mi teraz nic,jedine to,ze pouziva latkove vreckovky a nikdy ich nevytahuje z vrecka,ked dava nohavice do prania. Ponozky dava do prania obratene. Cize napr.v lete ked kosi a operiem ponozky,idem ich otocit,vypadne z nich kopa sena. A este jedna vec,ked spomeniem,ze by som chcela nieco urobit,napr.handmade policku,skrinku on to uz aj robi a ani sa ma neopyta ako by som si predstavovala,aby vyzerala 🤣 s tym ma vie dozrat. Chudak snazi sa vyhoviet a aj tak je zle 🤣

lusyc
10. jan 2023

Neznášam
- keď fajčí fajku, neznášam ten smrad, takisto pivo
- keď sa po sprche utiera na podložke, celú ju zamokrí, nie v sprchovacom kúte.
- ked nikdy nehodí špinavú bielizeň do koša, ale niekedy teda aspoň vedľa
- Ked uprace svoj tanier po obede, prípadne aj detské do umývačky, alebo aspoň na linku nad umyvackou a moj necha tak, ze ho nedočiahol alebo nevidel 🤔
- ked kosi trávu a potom mi ju na ponožkách alebo ešte lepsie na zelenych bosich nohach roznesie po dome, bonusovo, ked som prave doupratovala
- ked ma chytá studenymi rukami pod pyžamo
- ked raz, dvakrát do týždňa varí (teda vypráža), neuprace kuchyňu do pôvodného stavu, ked tak olej vyleje do drezu. Iné nevarí.
- ked cez voľný vikend dlhsie spí, ja stepujem popri detoch od 5., či 6.00, ako každý deň, a on sa potrebuje vyspať 😁
- neviem, prečo som stále tu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz