Ahojte. V poslednej dobe sa mi stáva že sa mi neustále sníva s priateľom ale vždy je to len o tom že ma buď podvádza alebo nechce so mnou byt. Poprípade že flirtuje s inými ženami a podobne. Pritom viem že nič z toho nerobi teda aspoň si to myslim ale stále sa mi to sníva. Neviete prečo sa mi to deje ?
@michaela567y 🙈🙈🙈🙈
@michaela567y a v reálnom živote máš pocit, že ťa podvádza? Lebo možno tie sny sú len obava, že o neho prídeš.
Žiarlis a v spánku pracuje podvedomie a tak sa ti o tom sníva
Mne sa to snívalo asi pol roka a bola to naozaj pravda.. každý o tom z našich kamaráov vddel a nikto mi to nepovedal až kým mi nenapísala sama jeho ku..va. takže u mňa sa sny potvrdili ...
Sú to len sny, osobne som snom neprikladala nikdy žiadnu váhu, lebo pri niektorých by to bol fakt extrém. Ty sa nad tým moc zamýšľaš a možno aj zbytočne a preto sa ti sny opakujú
asi sa podvedome toho bojíš, alebo si dosť neveríš.
Sa ti to snívať lebo na to myslíš zapodievaš sa s tým... premýšľaš cez deň nad hlupostami potom v noci sa snívaju.. veď to ja by som už v base asi sedela mala som take sny s chlapmi 😆
@bluebriggs Aj mne sa presne toto iste stalo.
@renata1405 presne ja už verím odvtedy na taketo veci.. podvádzal ma dlho mne sa to snívalo..
@bluebriggs toto by som tým ľuďom nikdy neodpustila že všetci o tom vedeli a nič ti nepovedali. Ak nechceli osobne. Mohli poslať anonym list, alebo nejak ti to aspoň naznačiť
Pýtam sa to preto lebo raz sa so mnou chcel bezdôvodne rozísť a potom sa rozplakal že to vlastne nechce urobiť. Všetky kamošky sa ma pýtali či v tom nebol niekto iný a dodnes neviem.
@pribinak ani som neodpustila, uz nie su nikto z nich mojimi kamaratmi a zabudla som na nich uplne, mmam ich zablokovamych na vsetkych soc.sietiach, vyamzane cisla a zijem novy zivot s novym frajerom ktory je super takze som rada ze sa to stalo. Ale proste potvrdzujem ze toto sa mi snivalo ze ma podvádzal a bola to aj pravda naozaj..
@michaela567y presne toto sa mi stalo s tým debilkom bývalym že sa chcel so mnou vela krát z ničho nič rozísť a zrazu ustúpil, bezdovodne, a bola v tom iná
@bluebriggs je to divne.. keď som sa na to akože zo srandy opýtala nič mi nepovedal
Osobne viem, že ak sa toto sníva, všetko je ok😉, ale vidím, že každá mame iné info 😄
@michaela567y urcite hladaj dokazy aj mu pozri do mpbilu.. so mnou ked sa z nicoho nix chxel.rozist uz v tom bola ina
@michaela567y podvedome na to myslis a v snoch sa ti to vynara. Sny su o nasich potlacenych myslienkach.
@michaela567y niečo na tom byť môže. Mne sa to tiež snívalo a potvrdilo sa to po čase. Podvedomie pracovalo, vedel som že niečo nesedí. A premietalo sa to aj v snoch
A keď sa ti sníva, že skáčes z mosta, alebo niečo podobné, znamená to, že aj ozaj pôjdeš skočiť? Sny sú sny, nepripisuj im prehnaný význam, mozog v noci spracúva rôzne podnety svojim spôsobom. Možno sa prehnane bojíš že ťa podvedie, a tak ti podvedomie servíruje v noci vlastne obavy. Ak nemáš dôvod pochybovať o partnerovi, na sny sa vykašli.