Čo je vlastne orgazmus?

8. feb 2022

Ahojte, možno hlúpa otázka ale tak predsa, síce mam už dve deti ale zaujíma ma čo je vlastne orgazmus u ženy? U muža áno, postaví sa mu a nakonci to vyvrcholí ejakulatom. Ale ako je to u ženy? Ja ani neviem ci som to niekedy prežila. Možno áno 😅😂 dúfam ze moja otázka nikoho nepohorši, no náš sex sa skončí vždy keď je manžel hotový. Niekedy by som ešte chcela pokračovať no jeho kamoš je už "mŕtvy" 😂. Ďakujem za normálne odpovede. Prosím nejaké trápne reči si nechajte pre seba.

elanor
8. feb 2022

a to tvoj chlap nema ruky a puse jazyk, ci jako? A ked uz nic insie, tak si kup "nahradneho" kamosa, a sem tam sa pories sama. Aj tak zena najlepsie vie co zena chce...

elanor
8. feb 2022

a este jedna vec, to sisi akoze nikdy v zivote sama sebe neklikla na mysku, ked nemas ani sajnu o co kraca? No, ak nie, najvyssi cas moja, najvyssi cas...

solange7
8. feb 2022

Tvoj manzel je riadny ignorant. A neber moju odpoved ako nenormalnu, kedze si to na konci spominala. Chlap, ktory nevie uspokojit zenu je uboziak. Mate 2 deti, takze spolu nieste pol roka. To si regulerne mysli, ze ta zakazdym uspokojil? Nikdy ho nenapadlo sa spytat co sa ti paci?Nikdy ti nenapadlo mu povedat, ze niesi spokojna? Aj ked asi nie ked ani len nevies co orgazmus je.
Zacnite sa o tom doma bavit.

autor
8. feb 2022

@elanor dúfam ze vieš čítať, písala som že o blbé komenty nemám záujem, ja sa nepýtam ako dosiahnuť orgazmus ale čo to je. Tzn že napr čakám odpovede: trasu sa ti pri tom nohy a také, toto som nemyslela vážne ale dúfam ze ste pochopili akú odpoveď chcem

elanor
8. feb 2022

hahahaha, isto tu budeme teraz vypisovat. To by si chcel, ty uchyl...

ladycat2021
8. feb 2022

to co je za otazka ? 🤦‍♀️ kazda to preziva inak .. naco chces vediet podrobnosti ? najdi si odpoved na nete ....

autor
8. feb 2022

@elanor preboha, matka dvoch detí a uchyl hej? Písala som že kto nevie normálne komentovať nech nekomentuje!! Tak sa prosím ta už nezapajaj do tejto diskusie

matqa411211
8. feb 2022

ak by si orgazmus uz niekedy mala, nepytala by si sa to, poznala by si to

galixx
8. feb 2022

Ked nevies ci si ho zazila, tak si ho nezazila. Ked ho zazijes, budes hned vediet, ze to je ono. Neda sa to presne popisat

ladycat2021
8. feb 2022

povedz svojmu muzovi aby sa pohral s tvojim "frajtrom" a potom zistis co to je orgazmus

autor
8. feb 2022

@oli2782 tak podľa tohto článku som ho už zažila viac krát 😅😅

adriannasvk
8. feb 2022

Niektore tu maju naozaj trefne odpovede takze utocne reagujes zbytocne....to je fakt...nie vzdy sa podari vyvrcholit obom naraz....takze ako bolo pisane vyssie,nema tvoj muz ruky ci usta? U nas je to bezne,ze ten co je prvy pomoze tomu druhemu tiez k vrcholu. Tvoj muz je bud sebec,ze ho to nezaujima,hlavne,ze on je spokojny alebo je uplne nevsimavy a absolutne netusi,ze ty si orgazmus nemala...musite sa o tom porozpravat na rovinu a hlavne sa ty musis vyjadrit co sa ti paci a co s tebou nic nerobi....opisat orgazmus sa podla mna neda,ked ho zazijes budes vediet,ze je to ono....

martinka00623
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elanor
8. feb 2022

a ja som Arabska princezna. Moze byt pravda, ale mozno klamem. Kto mi dokaze pravdu?
Mozes byt naozaj matka 2 deti, ale nemusis, hlavne ked ide o takuto pikantnu vec, je velmi pravdepodobne, ze pravdiva je skor moznost cislo 2.

somtunovaa
8. feb 2022

Súhlasím s názorom že ak si mala orgazmus tak by si o tom vedela.
Kľúčové je poznať samu seba nie poznať orgazmus iných žien.

sissy27
8. feb 2022

Ak by si orgazmus zažila, tak o tom celkom určite vieš, to nie je nič čo by ti niekto musel vysvetlovať a popisovať. Naviac každá ho môže prežívať inak. Smutné je, že tvoj muž ti spravil dve deti a žiaden orgazmus.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. feb 2022

No píšem v anonymite v prvom rade preto ze veľa mojich známych (rozumej tetky klebetky z jednej dediny) je tu a raz som tu niečo napísala a už o tom vedeli všetci takže preto píšem anonymne

mikadooo
8. feb 2022

Sú to také veľmi príjemné sťahy pošvy, a potom také mega príjemné uvoľnenie celého tela, neviem to lepšie opísať 😄. Predtým minútu, niekedy len sekundy, mám taký neznesiteľný pocit na vybuchnutie, ani to neviem lepšie opísať😄. Asi si orgazmus ešte nemala ak nevieš. Skús možno masturbáciu, ak chceš zažiť, väčšinou ženy orgazmus dosiahnu dráždením klitorisu a nie vďaka partnerovmu penisu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
8. feb 2022

Orgazmus je par sekund 5-20 ako kedy ako pre koho tak prijemne az je to na hranici s neprijemnym. Je to ako nervova explozia k kazdej bunke tvojho tela a na chvilku ti vypne mysel prehluši vsetky myslienky. Moze ti skrcit palce na nohach a vyrovnat chrbticu🤣ak sa pytas Tak si ho zial nemala. Keby si chcela mozes ho mat kazdy den aj 3x . Uz ti baby povedali ako 😜

autor
8. feb 2022

Ďakujem tým ktoré odpovedali normálne, takže áno zažila som to už viac krát len som myslela ze po tom už tiež nebudem hneď pokračovať ako chlap preto som si nebola istá 😅

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenkastanka
8. feb 2022

A to tvoj muz sa spravi skor nez ty, skonci a zalahne a dovi?boze🙈ak sa musis pytat co je vlastne orgazmus tak zrejme si ho nikdy nemala...

zdenkastanka
8. feb 2022

Matka dvoch deti... ja ti napisem ze mame v garazi ferrari... a tiez mi ver.co cakas ze ti tu kazda bude pisat co pri tom zaziva?verejne a ty pekne anonymne👏👏good luck.

autor
8. feb 2022

@mikadooo a
@miadi vám dvom ďakujem za normálne odpovede, ostatné si myslíte co chcete 🙂

ladycat2021
8. feb 2022

Aká otázka - take odpovede .. neviem co si čakala.. ze ti kazda tu napíše ako to prebieha ? 🤦‍♀️

slovakboy
8. feb 2022

Ja si myslím že ženský orgazmus je podobný ako ten mužský. Keď vidíš ako to robí dobre tvojmu mužovi podobne by malo byt dobre aj tebe. Tie dve kočky ti to tu dobre popísali. Ja by som ešte dodal že buď trošku sebecká v tomto a nehanbi sa si urobiť dobre. Nájdi si ale čas keď ti je celkovo fajn. Lebo ťažký orgazmus môže byt aj vtedy ak si smutná máš problémy v práci s ľudmi s mužom keď sa hádate. Maj sa rada a hovor si to. Netlač sa do orgazmu nasilu. Mysli na niečo čo by ťa mohlo vzrušovať alebo v minulosti vzrušovalo a hoci ti to momentálne nejde tak na to mysli s cieľom len pozorovať reakciu tela a nie s cieľom si to dnes urobiť. Tam treba mat určitú vieru v to že to príde onedlho a nepotrebujem sa ponáhľať a mat to hneď. Odporúčam najprv si to skúsiť urobiť sama. Spoznáš cestu k tomu. A potom muža prekvapíš. Inak normálny muž aspoň občas túži aby aj partnerka z toho mala radosť ako on. Mne sa už tiež stalo že som manželku nechal tak a zaspal som. Ale 90% krát ju dokončujem prštekom alebo dvoma - prostredníkom alebo plus prsteník. bruškom prsta ho zahnem dohora a chodím hore dole vlastne dnu a na okraj veľmi mi to robí dobre na prsty a už som si na nich vypestoval erotogennu zónu. Ona si zatiaľ silným a výkonným vibratorom vrní klitiris. Ľavou rukou hladkam prsíčka. Prvý orgazmus je rýchly potom prestávka asi 5 minút a ešte raz musí byť. To už vraj nie je take skvele ako ten prvý ale bez toho by to nebolo dokončené. A zriedka ale predsa boli aj tri takéto orgazmy. Tak ak sa ti tieto písmenka páčili môžeš si to predstavovať a skúsiť. Mozog nevie rozoznať fikciu od reality. Popustí uzdu svojej fantázii. Hocikde s hocikým a hocijako. Aj na planéte Krypton so Supermanom.