Ahojte,
Som zúfalá, mám manžela, ktorý je v ostatnej dobe nudný, bez záujmu, nič ho nevzrušuje, nechce nič podniknúť.
Keď sme sa spoznali (pred 6.rokmi), bol aktívny, ako v živote, v práci, aj v posteli.
Už naozaj mám chuť za ten rok, čo je mimo, si nájsť niekoho. Nemáme deti, tak o to ľahšie. Len sa bojím, že natrafím na ešte väčšieho sebca a o čo horšie, bojím sa, že nájdem takého, kto bude zadaný, v dnešnej dobe, nič zvláštne asi.
Tak preto chcem najprv skúsiť nejaké pomôcky, ktoré navodia náladu, chuť. Či už "hračky ", alebo kvapky, tabletky.
...a nepozerajte na to, že čerstvo založený profil, proste nechcem písať anonymne, aby mi vedeli napísať aj súkromný mail, ale aj nechcem aby ma tu niekto spoznal.
Som tu registrovaná 11r.
Ďakujem za pochopenie a za rady 🙃
@mambujnufantaziu skuste shatavary. Je to peirodny produkt. Uziva sa na vyrovnanie hormonov, podporuje potenciu a dobru naladu.
@dadka128 áno, rozprávala, že u neho sa nič nezmenilo, ani nikoho nemá. Pozerá na mňa, že o čo mi ide, keď nadhodím túto tému
@mambujnufantaziu no a čo tak mu povedať to, že tebe to vadí, čo si máš teda myslieť keď ta odmieta, keď nechce?
ale tak, ako viem ze ta to trapi, ale nehnevaj sa, pokial on nechce tak co sa budes doprosovat? treba sa o tom len porozpravat poriadne, lebo skusat kadejake finty a triky a pokial nema chut ani naladu alebo co to ma, tak ta posle aj tak asi kade lahsie.
@mambujnufantaziu rozprávala si sa s ním o tom? Nemá náhodou niekoho ďalšieho?