Pekný večer.
Spoznala som sa s jedným chlapom ešte minulý rok v decembri.. Čím ďalej tým viac zisťujem, že je citovo chladnejší.
Teda ako keby sa až tak neviazal k niekomu, nemal až tak silné city. Nemyslím konkrétne ku mne ale celkovo.
Môže to podľa vás byť i preto, že vyrastal bez matky? Mal 12 keď mu zomrela.
Resp. aký dopad to môže mať na človeka, môže sa to prejaviť v dospelosti napríklad takto alebo nejak inak?
@marca12 nie v zmysle, že je sebec, len to svoje a nezáleží mi na to čo chceš alebo cítiš ty. Skôr v tom zmysle, že nenadväzuje až také hlboké vzťahy
Môj bývalý bol citovo chladný človek a vyrastal normálne s oboma rodičmi. Je to skôr asi povahou.
Ťažko povedať ... aj môj muž je, ja tomu hovorím "citovo tupý", no on je z piatich súrodencov, otec bol ťažký alkoholik, týral psychicky/fyzicky ich aj matku ... za tie roky, čo sme spolu, som ho naučila city prejavovať ...aj tie pekné, aj tie menej pekné 🙂
Ono ako keby sa uzatváral. Nie, že mu na iných nezáleží ale ako keby sa bál pustiť niekoho blízko, moc sa naviazať na niekoho
Môže mať na to určite aj strata matky, ale aj skúsenosti zo života, sklamania atď. Samozrejme aj povaha.
Koľko ste spolu? Od decembra 2022 či 2021? Ak 2022 kľudne ak mal zlé skúsenosti, tak ti nemusí ešte dôverovať. A ja si myslím, že netreba mať pochybnosti vo vzťahu. Normálne ak budete obaja mať dobrú náladu načni túto tému, že sa ti zdá, že je taký uzavretejší k tebe, čo si o tom myslí on?
moze to byt z toho, svokor prisiel o mamu v tych rokoch priblizne a je z neho alkoholik , moj dedo zas prisiel o otca vtedy v tom veku a tiez ho to poznacilo a tiez alkoholizmus (samozrejme, nie len toto ma vplyv na to, ale urcite je to velka rana v zivote a nie kazdy sa s nou vie lahko vysporiadat )
Podľa mňa sa poznáte ešte krátko aby sa citovo otvoril, viem to podľa seba alebo si moc nerozumiete a preto sa uzatvára
Moze to byt tym,ze vyrastal bez matky,ale moze mat aj taku povahu. Zalezi ako chladny je. Ci az tak hrozivo,ze je az sebec alebo chladny,ze nevie prejavit city. Da sa s nim pracovat,je tvarny?