Citlivosť pri sexe

littlewoman458
18. sep 2022

Ahojte. Chcela by som sa poradiť. Ked mám sex s priateľom často ma potom bolí odspodu. Som strašne citlivá a trochu mi to vadí. Priateľ je s tým v pohode. Ako byť menej citlivá?

dzulli1980
18. sep 2022

S čím je Tvoj frajer v pohode? S tým, že Ťa sex s ním bolí? ... to asi nie je celkom OK, či? ... zrejme nie si dostatočne pripravená, zvlhnutá, vzrušená, uvoľnená atď. ... prečo chceš byť menej citlivá? ... on by mal riešiť, aby bol dostatočne citlivý.
@littlewoman458

matullienka
18. sep 2022

@littlewoman458 tak a s čím je tvoj priateľ OK? Ze ty máš po sexe s nim problém? Ty nepotrebuješ byt menej citlivá ty skôr potrebuješ aby sa ti partner pred sexom samotným viac venoval aby si tento problém nemala alebo mu navrhni použitie lubrikantu

mikadooo
18. sep 2022

@littlewoman458 skúste lubrikačný gél? Možno je problém v tom, že nie si dosť vlhká a poškodí ti trošku kožu/sliznice a potom to bolí... Lubrikačný gél by mohol predísť tomto problému. Samozrejme, môže ísť aj o inú bolesť, možno treba aj hľadať lepšiu polohu, ktorá by ti bola príjemnejšia... Ťažko povedať takto na diaľku🙂.

littlewoman458
autor
18. sep 2022

@dzulli1980 priateľ je ok s tým že som citlivá a snaží sa aj dlhšiu predohru a tak ale nezaberá to

muzik
19. sep 2022

@littlewoman458 nie je tvoj priateľ viac obdarený, vtedy to ženu môže bolieť, najmä ak naráža o krčok, ten je citlivý.

katkakovac
19. sep 2022

Tu plati pravidlo “kto maze, ten jede”. Kup si lubrikacny gel a malo by sa to zlepsit. Treba to odhadnut, aby sa nesmykalo az priliz. Tiez niektore polohy mozu byt neprijemne. Ja mam opacne otocenu maternicu a obcas to proste boli, tak skusame inak. Predpokladam, ze ste spolu kratsiu dobu, treba sa o tom porozpravat a skusat tak, aby to bolo prijemne obom. Taktiez je dolezita hygiena pred a po styku. Po styku hned do sprchy a vycikat. Lebo to mozu sposobovat aj bakterie, ktore sa dostanu, kam nie je treba. Casom na to urcite dojdete, len sa musite o tom rozpravat a hladat rieseni.

littlewoman458
autor
19. sep 2022

@katkakovac s priateľom sme spolu rok. Momentálne skúšame nové polohy snažíme sa nájsť niečo čo je príjemné. Ale ďakujem za odpoveď❤️

littlewoman458
autor
19. sep 2022

@muzik priateľ je obdarený o trošku viac ale nieje to nejaký extrém. Skôr ja som taká drobná a útla.