Cítite ešte po rokoch lásku v manželstve?Príde vás muž domov a pobozká vás alebo objíme a povie vám ľúbim ťa?
@lucia851 ano, aj po 16rokoch sa citim milovana. Pusu mi da kazde rano, ked odchadza do prace a ja sa teprv otacam na druhu stranu 🙂
Nehovorí mi to ale viem že to tak je keď mi ráno uvarí kávu, keď uprace riad aj keď ja som doma , keď mi napustí vaňu alebo navarí 🙂 ale je pravda že bez pusy odídeme len keď ideme ráno do práce ( ja na 4tu on na 5tu takže sa zbytočne nebudime) takže áno cítim sa tak aj po 10tich rokoch
Áno 🙏
My sme síce manželia len 2 roky, ale vzťah trvá 10 rokov. A áno, aj teraz vždy keď príde domov mi dá pusu, hovorí často žea ľúbi alebo že som mu chýbala. Tiež sa o mňa stará - urobí kávu, uprace a je skvelý otec. Cez deň si aspoň 1x zatelefonujeme.
@lucia851 tak mu tu pusu daj ty a povedz mu, ze ho milujes.
@mackamizjedlaskrec otazka kludne moze zniet aj takto: "Ked prides z prace, donesies mu pivo a mate sex?" kazdy totiz vnima lasku trochu inak...
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mozem-otehotniet-ked-mam-plodne-dni/#post-85400647 a tvoj muz citi lasku, ked ho podvadzas?
My sme spolu už 20rokov z toho 15manzelia,a niet dňa kedy by mi nepovedal že ma ľúbi, má má rád, že je rád že ma má a ako sa mu páčim (i po toľkých rokoch)🙂Je to milé je dobrý manžel i otec..♥️
@babovka2321 staraj sa o seba spravila som chybu aj si to priznávam a s tým chlapom to bolo iba raz a posledný
áno cítim sa milovaná...mne to nemusí ani hovoriť... skutky hovoria za všetko...
@lucia851 vy dvaja ste sa uz davno mali rozviest.X krat si pisala, ze mas ATB zapal priedusiek a fajcis.
Ak by si nahodou otehotnela tak by si si skomplikovala zivot, ze az.Pisala si, ze muz robi v zahranici nie je Ti to trapne ci nemoralne?ved nemas 20 r.uz si daj zivot do poriadku mas syna a MK nie je tak anonymny ako si myslis.
@babovka2321 😱
😅😅🤦
@lucia851 to nie je o dennodennej puse a slovách, kroré nie sú zárukou lásky ani náhodou. Je to o skutkoch a áno, aj po 14 rokoch sa stále cítim milovaná a žiadaná
@lucia851 skus sa mu priznat, aj s tvojimi pocitmi - preco sa to stalo. Mozno ho to nastartuje a zabojuje o teba. A mozno nie.
@veronikaszabova nepriznam lebo to by bol rozvod a to nechcem
@lucia851 a myslis, ze ma vyznam bojovat o taky vztah? Uz si ho podviedla, necitis od neho lasku... Neviem,ja by som v takom vztahu nemohla byt. Proste nie.
@veronikaszabova ja áno kvôli synovi
@lucia851 tak to je chaby dovod na zotrvanie vo vztahu - aky priklad spolunazivania davate synovi?
Áno stále sa cítim milovaná , každý deň mi manžel dokazuje že ma ľubi, aj po 15 rokoch v manželstve.
@veronikaszabova nemienim prísť o syna
@lucia851 a teraz na rozvasnenie lubostnych vasni..A ty si daj taku istu otazku .Citi tvoj muz byt milovany ?Ked prides z prace das mu pusu obijmes ho ?