Ahojte mám pocit že môj chlap mi niečo tají.. proste sme spolu 8 rokov a za ten čas sme si prešli všetkým.. ale teraz vidím a cítim že sa niečo deje.. a nedá mi to spávať už ani ... Začal sa ináč chovať aj čo sa týka telefónu a podobné veci 😒 vidím na ňom že niečo není v poriadku ale neviem čo... Keď sa ho to opýtam zrazu že nič ku není len ma toho veľa s podobne keci... A keď sa mi nepáči že môže odísť a tak... Proste nechápem čo sa deje ale neviem sa zbaviť pocitu že v tom je niekto iný no... 😏😓
@lucia7933 už som si aj všimla že si začal odkladať nemalé peniaze bokom a aj keď sa ho opýtam tak odpoveď aby som mal rezervu a také 😏
No neviem, ale to, že môže odísť mi príde alibisticke. Za rozchod nebude môcť on, ty si ho vyhnala... Zmena spravania môže mať rôzne príčiny, aj úplne nevinne, ale toto už nebude OK
Treba si sadnúť, nevyčítať si nič, ale hovoriť spolu, čo koho trápi, čo sa deje. Vzťahy nefungujú samé od seba, vzťahy treba budovať. Ak sa baviť nemá záujem a povie ti, že môže odísť, tak by som mu povedala "dobre, choď, pomôžem ti s balením". Ak sa niečo deje, či už to je iná žena alebo čokoľvek iné a ty nič nerobíš, varíš mu, upratuješ, nemá dôvod meniť nič. Možno keď ukážeš, že veď nech ide, tak možno potom začne uvažovať.
@melanta práveže na všetko a mám pocit že aj to je málo... Ja som mu povedala že ak sa ku nepáči že mu pobalim veci a on len toľko že či mám nejaký dôkaz že s nikým niečo má alebo niečo.. 2 dní dozadu sa stala taká vec že šiel o 2 hodiny skôr do roboty nedvíhal telefón tak som napísala jeho kamarátovi či tam není a on že však len teraz prišiel tak ako kde bol tie 2 hodiny?! 🤦😏
Tak ak zrazu je veľa na mobile, odkladá si peniaze bokom, ide do práce o 2 hodiny skôr ale do práce príde v normálnom čase, tak je jasné, že niečo v tom bude a je jasné, že z teba robí blbku, ak povie, že nič sa nedeje. Lebo takéto veci človek nerobí, ak sa nič nedeje. Ja by som sa snažila riešiť to. Ale ak by bola odpoveď, že nič sa nedeje, poslala by som ho preč. Minimálne by som mu neoprala, nenavarila, proste žiaden servis.
A Sex čo? Ja by som mu to schválne robila denne.
A keď je na telefóne by som sa šmykla k nemu. A keď nie, by musela ukázať a poďme s pravdou von.
Nooo jasne pobaliť sa.
Načo si s takým. Už ste sa mali dávno vo vsťahu posunúť ďalej.
Inštinkt neklame, neprizná sa ti. Dôkaz, spýtaj sa ho na tie dve hodiny.
nepíšeš, či ste manželia, pretože ak áno, tak odkladám si peniaze, aby SME mali rezervu, nie? Ak nie ste manželia, tak s tým asi nič nenarobíš, jeho peniaze... ale správa sa divne, jednak tie peniaze, jednak "ak sa ti nepáči, môžem odísť" - asi má kam...
Treba sa porozpravat ako ludia. Kde je problem, co by ste mohli obaja zmenit a ako si najst opat cestu k sebe, neviem co viacej by si akoze chcela. Toto je zaklad!
Ako ti vysvetlil to odkladanie penazi bokom? Na rovinu by som mu povedala, ze alebo mi nebude davat dovody na to, aby som mu neverila, alebo to ukoncime
A preco by si mala odchadzat ked sa ti nepaci?problemy, starosti treba riesit...
Odkladať peniaze aby mal rezervu?a na co ?hadam ked ste v manzelstve mate mat rezervu (na horsie casy alebo co) spolu a nie niekto sam a tajne.pritlačila by som ho k muru a trvala na rozhovore... a o 2h skor do prace?no... tu mi nieco smrdi... drzim oalce .
@zdenkastanka Ako ja som sa ho to pýtala a povedal mi že v tej robote bol.. tak potom všetci ostatní sú slepý a ja som ebnuta keď cítim z neho že sa niečo deje... Práveže keby náhodou n hľadám medzi papiermi tak ani neviem a keď sa ho na to spýtam tak že na horšie časy... Úprimne aj keď sa spolu rozprávame mám pocit že tam niečo smrdí a není v poriadku... Lebo už vidím či klame alebo niečo😏
Ved to, ze sama si ho poznas najlepsie ked klame a ked vravi pravdu.ze ako rozprava, ako sa vyjadruje, rec tela atd... a potom mi napadlo ze ked to vravi ze aby si sla ked sa ti nepaci... uz len na to caka, aby nemusel byt on ten zly a aby si ho ty opustila... aby mal volnu cestu k milenke... a inak k tym tajnym uctom mas aj ty pristup?mozes s nimi manipulovat?
@zdenkastanka to je to najhoršie že nemám prístup k žiadnim účtom a po novom ani na jeho telefón nikam 😏
Ale na tie peniaze mas aj ty narok.ste predsa v manzelstve... mala by si mat k nim pristup.
Ja ti po 2 ťažkých vzťahoch,rozvode atď poviem iba jediné. Ženská intuícia neklame. Keby som na ňu dala pred 20rokmi, ušetrila by som si obrovské životné sklamania.Kym nemáte deti a väčšie spoločné záväzky,snaž sa to vyriešiť,ak treba kľude rozchod,nie lepiť niečo kde sa cítiš zle a nespokojne aj keď nemáš dôkaz na neveru ani gamblerstvo ani podobne
@kubkovamama práveže deti máme.. preto mi to nejde do hlavy lebo do teraz takýto nebol 😏
@zdenkastanka však vieš nič nekúpi a dá len tak 100€ preč a tak... A ja som zlá 😏
Podla mna ma milenku, mozno chce s nou zacat novy zivot, tak si odklada aj peniaze... Ja by som ho narovinu konfrontovala ci mu nie je trapne ze mi klame a ci nema naozaj ziadnu hrdost priznat sa. To je padavka a nie chlap
Ako vieš že si odkladá? Máš dôkaz že odložil? Podľa mňa len bol niekde s milenkou tak musel zaplatiť...je to zbabelec..fuj
"to je to najhoršie že nemám prístup k žiadnim účtom a po novom ani na jeho telefón nikam"
To si mu ako v minulosti kontrovala telefón? Uf, tak to mu nezávidím.
@victory7897 práveže aj ja si to myslím...😏
ste manželia? Účty máte oddelené? Alebo nemáš prístup k spoločnému? Pracuješ, či si na MD alebo RD? Byt je tvoj, keď si mu chcela baliť veci? Sorry, že priveľa otázok
Nieze by narovinu povedal ako sa veci maju. Nechaoem takychto nevernikov,ci si nechavaju zadne dvierka a do poslednej chvile to taja alebo co. A potom robia s partnerov ziarlivych stihomamov. Kto by nerobil sceny,ked ti partner do oci klame. Kazdy by chcel vediet pravdu a siesty zmysel neklame
@yomiko čo mu nezávidíš? Ak sa takto správal aj v minulosti, myslíš, že je lepšie byť za kravu, ktorá jediná nevie to, čo všetci naokolo?
Ja som asi z tých ťažšie chápajúcich, ale môže mi niekto vysvetliť ČO také úžasne tajné v tých mobiloch skrývate? Keď tam nemám komunikáciu s iným mužom, alebo foto hore dolu bez, ktorým si privyrábam, naozaj ma nenapadá nič, čo by nemohol vidieť alebo vedieť môj dlhoročný partner. Nelustrujeme si navzájom mobil ani PC, na čo by sme to aj robili? Nemáme čo skrývať, bežne mu poviem, pozri, kto mi volá, alebo čo mi prišlo na messenger, keď mám ruky napr, od cesta. Tak isto mi on povie, aby som mu prečítala SMS, lebo nemá okuliare práve. PC používame ten, ktorý je práve zapnutý, ak niečo rýchlo potrebujeme nájsť. Fakt nechápem to zaheslovanie a pod. nezmysly. Chápem, ak to je kvôli deťom, aby niečo nezmazali alebo nechcem pred Vianocami, narodeninami, či výročím, aby zistil, aké prekvapenie bude, to je asi všetko.
6.zmysel ta neklame, za zmenou jeho spravania je ina zena. Intimma otazka, nezacal sa viacej starat o svoje telo, co sa tyka holenia alebo upravy intimnych casti?
@kornelies začal to som si všimla aj ja...
@elizabet173 Ak mu neverí a cíti sa byť za kravu tak nech sa rozídu. Je jedno či ju podvádza alebo nie, vzťah bez dôvery fungovať nebude.
Nič z toho ale nie je zámienka na šmírovanie v osobných veciach bez jeho súhlasu. Hovoríš, že nevieš čo v mobile ľudia skrývajú, no ja sa spýtam čo by si tam ty chcela teda hľadať? Ak ti je jedno čo tam je, potom ti musí byť jedno či tam máš prístup alebo nie.
Autorka a mas to cierne na bielom. 😧 Konfrontovat ho nemusis, aj tak milenku zaprie. Nepaci sa mi, ze si odklada peniaze bokom, to znamena, ze ma zajacie umysli a je pravdepodobne, ze je do milenky zalubeny.
no tvoj pocit ta mozno neklame, ale neni to od neho fér, problemy sa majú vo vztahu vzdy riesit