Cítim sklamanie po každom sexe

28. sep 2020

Ahojte dievčatá prosím vás o vaše názory či je to normálne alebo som ja blbá alebo čo mám robiť lebo ja už naozaj neviem.. S priateľom čakáme druhé dieťa sme spolu tretí rok. Problém je v tom že ma nedokáže uspokojiť. Nijako. Ničím. Na začiatku som si myslela že ho treba iba trosku naviest naučiť ho čo mám rada a na koľko ho milujem čakala som naozaj dosť dlho. Naozaj dlho som si myslela že sa to naučí. No čakáme druhé dieťa a zmena nikde. Posledne som už po sexe začala aj plakať.. Naozaj zo sklamania nedalo sa to udržať
To sa tváril že jemu niečo je že nevie čo to s nim je (pritom to nikdy pred tým nebolo iné len som mu nepovedala že až tak ma to sere). Skúšala som všetko no jeho ako keby nebaví už ten stav keď ja sa idem už už urobiť on v tom najlepšom prestane a strčí ho do mňa. Ak je aj vo mne a vidí že tiež sa idem už už urobiť tak on zvolí to svoje "už sa rýchlo spravím" tempo. To mi už naozaj nerobí nič prejde ma veskera chuť na nejaký sex a ostanem sklamaná pravdu povediac aj nasrata. Naozaj ma nebaví ho dirigovat počas sexu že
...pomalšie, rýchlejšie, pridaj, pri tlač 🤦🏻‍♀️ akože čo z toho mam hej? Nič. Ale aj to som skúšala dlhú dobu a ani to nepomohlo absolútne nerobil nič preto aby som z toho mala niečo aj ja. Nikdy. Snažím sa nevidieť ho ako sebca ktorý hľadí len na seba a snažím sa nemyslieť nato že pre neho niesom až tak dôležitá, ale asi to je už jedine logické vysvetlenie

silver33
28. sep 2020

Tak to je velmi smutne ked neviete najst spolocnu rec v sexe. Neviem no, mozno sa mylim, ale bud sa nevie ovladat a oddialit "to" a pockat na Teba a unasat sa spolu s Tebou na jednej "vlne" alebo je fakt sebec. Neviem ako daleko to este dotiahnete, ale ak Ta "to" uz s nim jedneho dna prestane "bavit" a ak teda skoncite so sexom tak skonci aj vztah. Mal by to pochopit hlavne on.

dollyzv
28. sep 2020

A pri inej polohe,napr. Keď si ty hore si to nevieš ukorigovat aby si bola aj ty spokojna? Na druhej strane,keď mu nič nepovieš,ťažko môžeš čakať že sa niečo zmení,alebo že on niečo zmení..keby ste sa o Tom porozprávali na začiatku,nemusela si byť 3roky sklamaná po sexe..

autor
28. sep 2020

@silver33 netuším nechce sa o tom baviť bud sa tejto debate vyhne alebo zo seba spraví chudáčika ktorému niečo je (psychicky).. Baviť ma to už prestalo dávno spím s nim len vtedy keď už naozaj nevydržím aj keď viem že nič z toho nebudem mat
@dollyzv bavili sme sa o tom 1000x a išla som na neho už kadejako dokonca aj s neverou ale žiadna zmena.. Žiadna snaha.. Pri iných polohách je to o tom istom proste myslí iba nato aby sa spravil absolútne nekuka na to aby uspokojil mňa.. Neverím že by naozaj nevydržal že by si to nenastavil v hlave za tie 3 roky podľa mňa je to sebecké a pohodlné čo on robí

whatever1
28. sep 2020

Rob to isté čo on. Mysli len na to aby si uspokojila seba. Keď budeš napr hore, tak sa sprav najrýchlejšie ako vieš a keď budeš, v tom momente prestan😅. Kludne aj predstieraj, len ho nenechaj spraviť sa prvého. Rob to až kým nepochopí ako si sa celý čas cítila ty. Chapem že chlapovi to po orgazme nemusí okamžite fungovať, ale predsa dopomôcť sa dá aj rukami napríklad. Myslím ze ak zažije pár sklamaní tak sa o tom už rozprávať bude chcieť😉

silver33
29. sep 2020

Prepac, ale ak sa o tom ani nechce bavit, tak ako by nieco tajil. Ste stale spolu, alebo by mal cas aj na niekoho ineho? Ale teraz prepac a neuraz sa, ale mal som na mysli nejakeho muza...lebo o takom podobnom pripade som uz niekde cital...

autor
29. sep 2020

@whatever1 ty vole to by som musela byt sakra rýchla 🤦🏻‍♀️ ved práve jemu to po tom aj funguje a dosť dobré aj ruky má ale jemu to stačí takže ide spinkať.. Ale máš pravdu najlepšie by bolo keby to zažil on inak to nemá šancu pochopiť
@silver33 tak o tomto veľmi pochybujem chodí iba do prace a zvyšok dna sa pohybu iba po dome a okolo domu inak o každom jeho kroku viem.. Nemyslím si že je v tom niekto iný či už on alebo ona lebo aj tá výdrž by už trošku vyzerala inak

lintu
29. sep 2020

Toto je vas jediny problem? Mimo postele vam to funguje? Alebo aj pocas bezneho dna sa k tebe sprava takto sebecky? Nedovliekol si nejaky problem z predosleho vztahu/vztahov?

sense
29. sep 2020

Nuz zak ked sa uz ides urobit tak mu pivedz nech neprestava ...a ak prestane tak to zastav aj ty...

nelca0510
29. sep 2020

Fuha.. Sex je pre vzťah dôležitý, možno si si s ním hneď nemusela robiť deti a najprv sa poriadne zosúladiť v tejto oblasti. Ja viem, deti sú dar ale predsa len, ak to neklapalo zo začiatku, prečo si s ním ostavala/mala deti?

majkeel
29. sep 2020

No ved nech ti to urobi "manualne" bud najskor pred alebo po sexe a je to. Lepsie pred, nech Ti nezaspi. ;) Ked nebude mat zaujem ani o to, tak ho nemaj ani ty. Nech si ho ide ... do ula a zabucha. 🙂

simca06022011
29. sep 2020

Môj chlap je rovnaký. Ale bol, taky od začiatku... Vieš... Ste spolu 3 roky, dve deti takmer. Mohla si tomu dat čas na začiatku, vyskúšať, a zhodnotiť že to bude na figu a ci sa ti to oplatí sa s niekym takto dat dokopy. Ale stáva sa 😁 niekedy takýmto veciam nepripisujeme až takú vážnosť... A potom nám to strpcuje celý partnerský život. Ty ho neprerobis. Môžeš skúsiť fungovať bez sexu. Neuspokojuje teba, nebudeš ani ty jeho... Pripadne urob úplne to isté jemu, začni a prestaň a odid. Ale ako by to dopadlo neviem 😊

damianadam
29. sep 2020

Skúste zájsť za sexuológom. Ak ťa nevie urobiť v sexe, nech ťa urobí rukami alebo jazykom. Prípadne si kúpte nejaké sexuálne hračky alebo sa zahrajte nejaké hry a tak to okoreňte. Nie každý muž vír orgazmus zadržať na tak dlho, ale urobiť ta rukami vie a ak sa vyhovára aj na to, tak istá sebeckeckosť tam určite bude. Sex je jeden z najdôležitejších pilierov vzťahu takže úplne chápem tvoj hnev a sklamanie

leuchtturm
29. sep 2020

Aj predtym bol v sexe taky, ze ta nevedel uspokojit? Preco si si ho teda brala?

ayanamirei
29. sep 2020

nevie ta uspokojit, kasle na teba a ty si s nim urobis 2 deti - to mi proste nevychadza 🙈 😔 a to, ze ho milujes je sice pekne, ale na zaciatku si ho isto nemilovala (to prichadza az casom), takze co si si myslela? ze z mizerneho milenca sa stane Cassanova mavnutim prutika ?

autor
29. sep 2020

@lintu mimo toho fungujeme normálne rozumieme si všetko klape a vzťah nemal predomnou nijaký vážny
@nelca0510 on tvrdí že pre neho to není až tak dôležité (jasne keď on je spokojný) ale je to dôležite.. Deti prišli skoro nechala som si lebo ho milujem a myslela som si že to chce len čas že ho stačí iba dotuknúť no prešli 3 roky a nič
@majkeel to nevie vydržať ako som písala nedotiahnne to nikdy do konca ani. Kked mu poviem aby pokračoval 🤷🏻‍♀️
@simca06022011 to sme už skúsili povedala som že načo čo z toho mam ja že ma to a nim už nebaví že nevidím žiadnu snahu voči mne fakt už naozaj všeličo som na neho skúšala nič s nim nepohlo

autor
29. sep 2020

@damianadam nevyhovara sa proste to nevydrží preto to už aj mne príde ako sebeckost a nemám v sebe len hnev a sklamanie je tto strašná frustrácia a pocit menejcennosti pre ženu
@leuchtturm ja som si ho nebrala prišli deti kúpili sme dom a bolo o to ani nejde nebola by som s nim keby som k nemu nič necítila samozrejme 🤷🏻‍♀️
@ayanamirei áno presne to som si myslela že to chce iba čas

katkati
29. sep 2020

Tvoj priateľ nemá na to bunky. Nenaučí sa to nikdy, pretože to nedokáže. Nevie to a nebude to vedieť aj keby si neviem čo robila. Žiaľ.

nelca0510
29. sep 2020

Prepáč, ale ak ste spolu 3 roky a Mar 2 deti, to ťa musel "nabuchat" hneď, ako ste sa dali dokopy (cca). On sa urobí, ty nie. Jasne, ze je spokojný. Sex je dôležitý, nech si kto chce hovorí co chce. Bohužiaľ dievča, skúste poradnu alebo sa tvar, že za urobil skôr a ze je po sexe. Ked dnestihol, má smolu. A ze takto, ako sa cíti on sa cítiš aj ty.

autor
29. sep 2020

@katkati to sa dá nemať nato bunky? 😀 Ale asi áno lebo toto už je nonsens
@nelca0510 no uhadla si ale deti niesu to čo ľutujem ani žiadna chyba za deti som vďačná a a iný život by som nechcela len toto ma sere je to na psychiku na druhej strane neviem čo si mám o tom myslieť ci fakt sere na mňa alebo co.. Ale skúsim na neho toto prestanem po troch min. A budem to robiť pravidelne či s tým bude ok

nelca0510
29. sep 2020

Ja deti považujem za dar a chápem ako matka, že ich neolutujes. Len teraz sa pravdepodobne budeš trápiť do konca zivota. Keď si možno na začiatku nič nepovedala, tak to bral, že je všetko ok. Jedine skus na neho takto, alebo nech ti to pred sexom urobi rukou alebo jazykom. Predsa len, ťažšie je dosiahnuť vaginálny orgazmus

martinoocka
29. sep 2020

Nemôže mať náhodou ozaj problém s týmto? https://www.afrodiziakum.sk/rychla-predcasna-ej...

tinkerbell
29. sep 2020

A koľko máte obaja rokov? U môjho muža sa výdrž zlepšila až po tridsiatke.

autor
29. sep 2020

@nelca0510 od začiatku to riešime na začiatku sa ešte aspoň tváril ze ho to sere a chce s tým niečo urobiť preto som mala nádej že to dáme a chceme to obidvaja.. To on robí pred sexom ale on ako keby to nerobil pre mňa v najlepšom prestane či je to ruka či je to jazyk
@martinoocka podľa mňa nie on neejakuluje nevedome ani tak skoro on to má v hlave nastavene ako cieľ že spravím sa a hotovo a to je všetko to už človek ťažšie ovládne keď je takto nastavený
@tinkerbell ja mám 23 a on 22 tak to sa ešte na čakám roky rokuce 😰

simca06022011
29. sep 2020

Nie povedať, urobiť.

tinkerbell
29. sep 2020

Možno sa príliš sústredíš na to, že cieľom sexu je mať orgazmus. Nie každá žena to tak berie a myslím, že to ani nie je cieľom. Je to akt lásky, túžba prežiť intímne chvíle s človekom, ktorého milujem, nie len cesta k orgazmu. Muži to majú v tomto jednoduchšie a podstatne rýchlejšie, pričom veľa žien dosiahne orgazmus pravidelne pri sexe až po štyridsiatke. Toto nie je tragédia, to čo teraz po 3 rokoch nejde, môže sa neskôr zmeniť. Sústreďte sa dlhšiu predohru u teba, nech používa prezervatív, to pomáha, aby vydržal dlhšie a nezabúdajte na to, že najdôležitejšie je, že sa milujete z lásky a nie len pre dosiahnutie orgazmu.

katkati
29. sep 2020

Áno, sú muži, ktorí teoreticky vedia, čo by mohli alebo mali robiť, ale v reáli aj keď sa o to pokúšajú nedokážu sa napojiť na partnerku, nevycítia a nedokážu odhadnúť kedy, čo a ako to práve partnerka prežíva. A naopak sú muži, ktorým absolútne nič nemusíš naznačovať a presne vedia ako partnerku uspokojiť atď. Je to tvoj prvý partner?

tinkerbell
29. sep 2020

Ešte ste mladučkí, toto vôbec nie je problém ani mu to nevyčítaj, fakt za to nemôže, že to "nevydrží". My sme to v tomto období, keď sme boli takí mladí, riešili tak, že sme mali sex 2x po sebe. Prvýkrát to bola rychlovka, lebo fakt nevydržal (a nerobil to naschvál), potom sme sa cca hodinu rozprávali v posteli, zjedli nejakú dobrotu, dali si šampanské, a potom sme si dali repete a to už bolo v poriadku. 😉 Buď milujúca, empatická, vnímavá manželka a vráti sa ti to 100 násobne. Držím palce!

pininka1
29. sep 2020

Aj u nas to bol problem, nakoniec sme sa obaja nejako prisposobili, inak som skusala vsetko, okrem sexuologa ktoreho on odmietol. Az po 40, resp po mojej sterilizacii akoby ten strach opadol a konecne vydrzi trocha dlhsie. Ale uz vie ako na mna, takze ma najprv urobi rukou a potom ideme na to.

dominika_sk
29. sep 2020

Čo sa s nim serieš😁 vylez na neho, urob sa , poďakuj mu že dneska si si to konečne užila a odiď😁🤷🏼‍♀️

leuchtturm
29. sep 2020

partnera si vyberame podla toho, ci nam sedi po vsetkych strankach. Ak si sa na to vykaslala a ulakomila si sa na prveho, co prejavil zaujem, tak sa necuduj.