Cítim nechuť k svojej žene

22. apr 2022

Sme svoji už 7 rokov a máme dvoch krásnych synov. Nemôžem povedať na ňu ani krivého slová v tom, že sa o deti stará úžasne, navarí, je milá a láskavá žena, ale ide o to, že sa za tú dobu čo sa poznáme veľmi zmenila.. Pribrala najmenej 10kg, maľuje sa len málokedy. Viem, že krása nie je všetko, ale ja si nedokážem pomôcť. Odpudzuje ma. Nedokážem s ňou mať sex a reálne sa vyhováram sa únavu, čo naveky nebudem môcť… Naozaj neviem, ako jej to mám povedať, aby som jej neublížil. Každý víkend chodím do posilňovni a aj to na mne vidno. Hanbím sa s ňou chodiť na verejnosť. Viem, že ma tu všetci riadne zhejtite, ale ženy…starajte sa o svoj výzor aj po rokoch vzťahu...

srferreira
22. apr 2022

A pomahas jej s detmi? Ma cas na seba?

alison11
22. apr 2022

Navrhni jej aby šla stebou cvičiť,že by vyzerala super,keby spevnela.Snáď by to brala pozitívnejšie ako jej povedať že ťa odpudzuje zo sadlom. Ja mám zas opačne z mužom pribral a darmo mu aj hovorím,že saa mi brucháči nepáčia...Ja som mávala tiež 10kg nazvyš ale vedela,som ich aj zhodiť,zakaždým si uvedomím,že mladšia nebudem,ale postavu si zlepšiť viem 🙂

simona92101
22. apr 2022

Predpokladam,ze ked si ty v posilnovni tak s detmi je tvoja zena.co takto sa venovat 2x do tyzdna detom,aby aj ona mohla niekam ist?mala vobec cas sa za tie roky venovat sama sebe?

060106
22. apr 2022

To vazne? Ako pocuvas sa? Neni ti ani trochu sprosto? Ved sa snazi aby vam nic nechybalo a tebe vadi ze pribrala? Ty chodis cvicit a kto sa stara o deti? Mala by ta viac zaujímať rodina a nie chovat sa ako narcis.

syslik81
22. apr 2022

kup jerj poukazku do salona ... neaka kozmetika a malovanie v jednom a kedze sa tak pekne stara prihod aj masaz ... a ty sa zatialpostaraj o deti ... tolko casu kolko travis ty s priatelmi a v poisilkedopraj aj jej .. tedajeden den sa stara ona a druhy ty ...

tenerifka
22. apr 2022

No tak cez vikend nech ide ona do posilñovne, alebo si zabehat, a ty sa postaraj o deti a domacnost, geroj, a po 3 mesiacoch napis, ako sa vam obom dari

oblecenie99
22. apr 2022

Môžeš prípadne napísať,ako vyzerá váš týždeň? Od rána do večera? Čo robí ona a čo ty?

zuzanazu85
22. apr 2022

Úprimnosť, úprimnosť a úprimne 😉. Nemala by sa nahnevať,ak jej záleží na vašom vzťahu. Niektoré baby to trošku prehliadajú, pretože deti,starosti a pod. Ale ak jej milo navrhneš,že sa postaraš o deti a nech si vybehne niekde cindo fitka,ku kaderníčke a pod.urcite ti aj poďakuje 😜

dankanka
22. apr 2022

Tak si to s nou vymen a vas sexualny zivot sa urcite zlepsi

autor
22. apr 2022

@oblecenie99 Ja som v práci a ona je doma s deťmi. Starší má 4 roky a mladší 2

rik01lulaka
22. apr 2022

pripájam sa ku @srferreira a @simona92101...ak, ale čas na seba má a nič s tým nerobí, pretože aj takéto ženy sú, tak jej na rovinu povedať možno sa potom preberie. Podľa mňa v prvom rade musí ona chcieť zmenu.
Ja ako mám deti neviem čo je líčenie a čas na cvičenie som si našla po dvoch rokoch nakoľko pomoc od muža len cez víkend aj to nie vždy 😡 ale veľmi som chcela zmenu tak som robila dovtedy nepredstaviteľné 😂

autor
22. apr 2022

Ale tým, že starší syn už chodí do škôlky, tak ho zvykla odviesť

tenerifka
22. apr 2022

A ked prides z prace, preberas stafetu s detmi?

autor
22. apr 2022

@tenerifka Zvyknem byť unavený po celom dni v robote, ale snažím sa stále pomôcť.

elisebah91
22. apr 2022

Sadnite si,pokecakte otvorené bez nahlenia s citom, sme citlivé na tieto naše nedostatky. Ja by som zaujala obrannú reakciu keby na mňa šiel muž necitlivo(,,odnosila a porodila som tri deti, keď si taký múdri tak to zober na seba, lebo ja tiež nechcem riešiť rozhádzané hormóny iné v tehu, iné po pôrode, iné v beznom živote...a priberat tehu a zhadzovat dokola.'')
Takže jemne a citom pokecať a daj aj návrh.... dráha chod si oddýchnuť, vypust hlavu, salón, masáž, beh....a pravidelne 1-2x týždenne minimálne na dve hodky. Podľa seba viem že hodina zbehne rýchlo na dáky reštart hlavy...držím palce ..

nikdenikto
22. apr 2022

Nebudem radšej nič písať, ale veľmi tu dostaneš naložené 😂

asia83
22. apr 2022

Ja vám rozumiem, máte pravdu. Každá žena by sa mala o seba starať, nech má dvadsať či štyridsať rokov, bezdetná či s piatimi deťmi. Ja som vždy upravená, tepláky nenosím ani doma, nieto ešte vonka, maľujem sa. Chcem, aby môj muž bol na mňa hrdý a aby si ostatní povedali, akú má peknú a upravenú ženu. Tiež sme 7 rokov manželia. ALE. Vy ste si ju brali preto ako vyzerala či preto lebo ste ju ľúbili? Ak ste ju ľúbili, tak preto ako vyzerala alebo preto aká bola jej povaha, vlastnosti, správanie? Každopádne to z vašej strany nie je fér a evidentne netušíte čo je láska. Škoda pekného manželstva a rodiny.

tenerifka
22. apr 2022

@asia83 jezisi nevykaj mu, to sa na MK nerobi, strasne sa to cita

mima1
22. apr 2022

Tak sa vymente nech ide do prace a ty bud doma. Budes mat po par dnoch usmev od ucha k uchu,vyzerat ako model,sviezi ako rybka a vecer si das tri krat sex.

zuzanazu85
22. apr 2022

No tak to je bohove,chlap dôjde a je unavený a ženám aby nonstop bola ako modelka,dobrá matka ,upratovačka,kuchárka, inštalatérka, a vedela toho ešte 🤣

janulka182
22. apr 2022

si pako 😒

asia83
22. apr 2022

@tenerifka To sa už pomaly nikde nerobí. A slovo “úcta” vám evidentne nič nehovorí, že? Ja ho nepoznám, prečo mám cudziemu človekovi tykať ako sestre, mame, kamarátke a pod.? Udržujem si odstup, prejavujem úctu.

nnnuuunnn
22. apr 2022

Keby schudla a maľovala sa, mal by si na ňu chuť? Keď sa mi niekto raz hnusi, tak mu už nič nepomôže, aby ma priťahoval... A keď niekoho milujem, tak nezáleží na tom koľko má kíl.

kitycat
22. apr 2022

@asia83 ale prosim ta, na diskusnych forach sa normalne tyka, je to nepisane pravidlo a nejake hranie sa na Vy si nechaj pre pana doktora a pani na urade 🙂

beronsche
22. apr 2022

@asia83 tykat mas napr. preto, ze je to v pravidlach MK, s ktorymi si pri registracii suhlasila.
Uctu, respekt a aj odstup mozes mat aj voci cloveku, kt. tykas.. 😉

tenerifka
22. apr 2022

@asia83 lebo pravidla MK su jasne, a vykanie tu nie je dobrym zvykom, skor nezelane a trapne, vonku si vykaj komu chces

060106
22. apr 2022

@zuzanazu85 skor si myslim ze on chce aby sa zena starala o vsetko ako doteraz a este ktomu aj cvicila a davali si pozor na usta co zje

autor
22. apr 2022

Môžete mi týkať... A napíšem to takto. Celý deň som na stavbe a je to dosť náročná práca a keď už prídem domov, tak sa chcem najest a mať chvíľu pokoj, ale samozrejme pomôžem s niečím okolo domu keď treba alebo vyzdvihnem malého zo škôlky.

zuzubb007
22. apr 2022

Ja ta nezhejtujem, prave naopak podporim ta, som toho nazoru, ze ano zena sa ma o seba starat aj ked ma dajme tomu 50tku, a to ze ma deti nic na tom nema zmenit, ano su to starosti a tiez mam dve deti, kruzky, praca, behacky viacmenej vsetko riesim okolo lebo muz pracuje dlho atd. a naopustam sa ako ine zeny, malujem sa, cvicim a pekne sa obliekam, chcem vyzerat nie ako pribrata velryba vsetko ostatne su vyhovorky ze sa neda, ak je tvoja zena normalna neurazi sa a normalne jej povedz, ze nech zacne trosku cvicit a starat sa o seba 😉

roja01
22. apr 2022

Ona ma tiez 8hodinnovu pracovnu dobu ako ty? Odpovedz si uprimne.
Mozem povedat, ze rebricek hodnot mas riadne pokriveny.
V zivote si raz hore, raz dole. Nemusis byt iba hore. Keby si napriklad dlhodobo ochorel (co sa moze stat i keby si sa neviem ako dobre o seba staral) a tvoja zena by napisala " vyzera zle, hambim sa za muza, nepaci sa mi, nemam o neho zaujem"......