Čím ste si získali svojho partnera?

24. okt 2022

Cim ste si podľa vás získali svojho partnera? 🙂

mariejenka
24. okt 2022

Mame rovnaky zmysel pre humor. A pacili sa mu moje vlasy😀 vlasy este mám, on uz nie😝

viestta
24. okt 2022

A vies, že vôbec netusim🤔

terina25
24. okt 2022

Netusim. To sa musim jeho spytat. Mozno sexom 🤭🤣

podmostom
24. okt 2022

Vtipná, múdra, strašne pekná, priateľská a nefajčiarka. To sa nechválim, ale citujem 😁Radšej sa ani nebudem pýtať prečo to so mnou ťahá aj po skoro 20 rokoch..

heni79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lindous
24. okt 2022

Vždy hovorí, že ho opantala moja vôňa 😂 ale teda z kamarátstva sa to do vzťahu prehuplo po nekonečných rozhovoroch o všetkom možnom - povrchných, vtipných aj vážnych - takže asi moje názory a to ako komunikujem 😅 och a ešte viem, že je rád, že si viem spraviť srandu aj sama zo seba, takže si môže do mňa rýpnuť a neurazím sa (väčšinou 😂)

loyda
24. okt 2022

Spýtala som sa ho. Na ozrejmenie, my sme sa vzájomne vnímali roky, nikdy sme však neboli ani len kamaráti. Takže keď si ma začal všímať ako ženu, pôsobila som vraj veľmi zraniteľne (však slobodná matka od pôrodu🙂 ), no sexi zároveň. Potom som ho vraj opantala zmyslom pre humor, a tým, aká som bola a som "šialená" a zodpovedná (ved matka) súčasne. A páči sa mu aj spôsob, akým dokážem asertivne odkomunikovať svoj názor a viem si priznať chybu (toto mi ide trošku ťažšie, ale keď si to myslí:D ).

viera77
24. okt 2022

Napísala som mu o sebe len samé pravdivé superlatíva (v zátvorke je len pre vás moje vysvetlenie)...že som krivá (poškodená chrbtica), poloslepá (nosím okuliare), polohluchá (nevenujem všetkému pozornosť), ufrflaná (často), nervózna (často), lenivá (často), atď. Veď som mu len pravdu napísala. A on, že presne takú hľadá! No a už som sa ho nezbavila.

deti95060810
24. okt 2022

nikdy mi to nepovedal že prečo..

sense
24. okt 2022

Lebo som "jednoduchá" nie v zmýšľanie ale v spôsobe života. Aj keď musí priznať ze keď mi to. Povedal 1x tak ma to zaskočilo... Potom to rozšíril o monológ ako to "jednoduchá" myslel

ivik4
24. okt 2022

Svojou dominantnostou

watermelon
24. okt 2022

Mojim sarmom, usmevom, zenskostou, vystupovanim, vyjadrovanim, inteligenciou, zmyslom pre humor, zasmiat sa zo seba samej, hodnotami, sebavedomim, zdravou hrdostou. Som pre neho najkrajsia a najdokonalejsia zena na svete, vo vnutri aj navonok.

mandzula
24. okt 2022

Prirodzena telesna vona, samostatnost, rovnaky zmysel pre humor a mega dobry sex.

dusankomoj
24. okt 2022

Som pekná,múdra,šikovná,bohatá,viem variť a čo je najdôležitejšie☝️ som nesmierne skromná. Ale v skutočnosti to v oboch prípadoch bol rovnaký pohĺad na život a rovnaký druh humoru.

petamich
24. okt 2022

vytrvalostou 😂

nurielka
24. okt 2022

Svojim úprimným záujmom o jeho srdce. 🙂
@petamich 👍😂

kukulienka999
24. okt 2022

Opýtala som sa 😁 nikdy predtým mi to nenapadlo skúmať. Vraj preto, lebo som bola v jeho očiach šalena a pekná východniarka, s ktorou sa nikdy nenudil, ale keď sa preberali vážne veci, tak sme mali rovnaký pohľad na život a na svet 😁😋

cecilia29
24. okt 2022

Kozami, pockaj, najdem aj foto

grilazka
24. okt 2022

Vraj veľkými prsiami a smiechom😁

cecilia29
24. okt 2022

..aha tu je .

gladys_07
24. okt 2022

Tym ako dobre som vedela hrat stolny futbal 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kto sa vela pyta, vela sa dozvie 😂

karolinakr
24. okt 2022

Tak to viem celkom presne.Vzdy som očarila mužov, o ktorych som nevedela, že ani existuju .Tipujem, ze namyslenosťou..

karolinakr
24. okt 2022

@mandzula éjha

karolinakr
24. okt 2022

samé "skromné" baby tu 😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
24. okt 2022

že mega dobry sex- .To som sa nikdy nepýtala, ani ma to nezaujímalo. Skór či som ja spokojná 🤩😂

brembo
24. okt 2022

@karolinakr a bola si?😅

karolinakr
24. okt 2022

@brembo bola čo, teraz neviem či hovoriš o prvej alebo druhej veci

brembo
24. okt 2022

či si ty bola spokojná😂

karolinakr
24. okt 2022

@brembo hehe