Cim ste si podľa vás získali svojho partnera? 🙂
A vies, že vôbec netusim🤔
Netusim. To sa musim jeho spytat. Mozno sexom 🤭🤣
Vtipná, múdra, strašne pekná, priateľská a nefajčiarka. To sa nechválim, ale citujem 😁Radšej sa ani nebudem pýtať prečo to so mnou ťahá aj po skoro 20 rokoch..
Vždy hovorí, že ho opantala moja vôňa 😂 ale teda z kamarátstva sa to do vzťahu prehuplo po nekonečných rozhovoroch o všetkom možnom - povrchných, vtipných aj vážnych - takže asi moje názory a to ako komunikujem 😅 och a ešte viem, že je rád, že si viem spraviť srandu aj sama zo seba, takže si môže do mňa rýpnuť a neurazím sa (väčšinou 😂)
Spýtala som sa ho. Na ozrejmenie, my sme sa vzájomne vnímali roky, nikdy sme však neboli ani len kamaráti. Takže keď si ma začal všímať ako ženu, pôsobila som vraj veľmi zraniteľne (však slobodná matka od pôrodu🙂 ), no sexi zároveň. Potom som ho vraj opantala zmyslom pre humor, a tým, aká som bola a som "šialená" a zodpovedná (ved matka) súčasne. A páči sa mu aj spôsob, akým dokážem asertivne odkomunikovať svoj názor a viem si priznať chybu (toto mi ide trošku ťažšie, ale keď si to myslí:D ).
Napísala som mu o sebe len samé pravdivé superlatíva (v zátvorke je len pre vás moje vysvetlenie)...že som krivá (poškodená chrbtica), poloslepá (nosím okuliare), polohluchá (nevenujem všetkému pozornosť), ufrflaná (často), nervózna (často), lenivá (často), atď. Veď som mu len pravdu napísala. A on, že presne takú hľadá! No a už som sa ho nezbavila.
nikdy mi to nepovedal že prečo..
Lebo som "jednoduchá" nie v zmýšľanie ale v spôsobe života. Aj keď musí priznať ze keď mi to. Povedal 1x tak ma to zaskočilo... Potom to rozšíril o monológ ako to "jednoduchá" myslel
Svojou dominantnostou
Mojim sarmom, usmevom, zenskostou, vystupovanim, vyjadrovanim, inteligenciou, zmyslom pre humor, zasmiat sa zo seba samej, hodnotami, sebavedomim, zdravou hrdostou. Som pre neho najkrajsia a najdokonalejsia zena na svete, vo vnutri aj navonok.
Prirodzena telesna vona, samostatnost, rovnaky zmysel pre humor a mega dobry sex.
Som pekná,múdra,šikovná,bohatá,viem variť a čo je najdôležitejšie☝️ som nesmierne skromná. Ale v skutočnosti to v oboch prípadoch bol rovnaký pohĺad na život a rovnaký druh humoru.
vytrvalostou 😂
Opýtala som sa 😁 nikdy predtým mi to nenapadlo skúmať. Vraj preto, lebo som bola v jeho očiach šalena a pekná východniarka, s ktorou sa nikdy nenudil, ale keď sa preberali vážne veci, tak sme mali rovnaký pohľad na život a na svet 😁😋
Kozami, pockaj, najdem aj foto
Vraj veľkými prsiami a smiechom😁
Tym ako dobre som vedela hrat stolny futbal 🤦♀️🤦♀️
Kto sa vela pyta, vela sa dozvie 😂
Tak to viem celkom presne.Vzdy som očarila mužov, o ktorych som nevedela, že ani existuju .Tipujem, ze namyslenosťou..
@mandzula éjha
samé "skromné" baby tu 😂
že mega dobry sex- .To som sa nikdy nepýtala, ani ma to nezaujímalo. Skór či som ja spokojná 🤩😂
@karolinakr a bola si?😅
@brembo bola čo, teraz neviem či hovoriš o prvej alebo druhej veci
či si ty bola spokojná😂
@brembo hehe
Mame rovnaky zmysel pre humor. A pacili sa mu moje vlasy😀 vlasy este mám, on uz nie😝