Čím je pre vás muž atraktívny a príťažlivý?

18. nov 2023

Cim je vo vasich ociach ten konkretny muz atraktivny? Vyzorom? Vlastnosťami? Musi byt manualne zrucny?

minenkak
18. nov 2023

Svaly,zuby , výdrž a teraz charakter ON

majlo1234
18. nov 2023

Momentalne starostlivostou o deti a domacnost. Predtym to bol zmysel pre humor, vyska a celkova charizma🤣

zuzanockamt
18. nov 2023

Na výzor mám svoje kritériá. Okrem toho musí byť vtipný, veľmi múdry, určite zručný v domácnosti (voda, elektrina, domáce spotrebiče, autá, atď.), samostatný (žiadne siamské dvojičky, ale samostatné jednotky).

lelelienka
18. nov 2023

Usmev, celkove vyzarovanie, inteligencia, to tak nejak vidis na prvy pohlad a dalej vzdelanie a ostatne vlastnosti, manualnu zrucnost v dnesnom svete uz netreba, staci vediet, ako to zariadit 😉

ivik4
18. nov 2023

Svalnaty, vysoky, spolahlivy a co sa vie postarat o rodinu

ivangeline
18. nov 2023

Nejak som tu charizmu nerozpytvavala... Nemam urcite typ... Pacia sa mi rozne vyzeraju muzi/zeny. ;D Ozaj neviem. Myslim,ze zvycajne je to nieco zname,co nam imponuje,podobne alebo naopak,to co nam chyba na tom druhom cloveku.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adriankomoj
18. nov 2023

@chodec15 😂😂😂

egonsk
18. nov 2023

zena je pre mna atraktivna, ked je prirodzena (nie kila makeupu, gelove nechty, omietka na tvari, botoxove a silikonove vylepsenia) a nema obezitu, ma zaluby/konicky, nema 2 lave ruky a ma predstavy o domacnosti aj plany do buducnosti (t.j. dlhsie ako nasledujucich par dni), vie si vazit veci svoje aj druheho a dobre vychadza so svojimi rodicmi. 🙂 .... uz len taku najst :D

7lenka11
18. nov 2023

Keďže mam 33 rokov už dávno som sa presvedčila, že výzor je absolútne zbytočný. Ak sa nevie postarať o seba, rodinu, nie je “použiteľný do života”, môže vyzerať aj ako Ken, ale u mňa by šancu nemal. Mňa zaujme charizma, zmysle pre humor a to, či sa máme, o čom baviť..

snehulak77
18. nov 2023

Zmysel pre humor, keď je muž láskavý, pozorný a príjemný (ale nielen ku mne, celkovo k ľuďom a najmä k členom svojej domácnosti). Keď je vidieť, že sa snaží pracovať na svojich zlých vlastnostiach a neodsekne to poznámkou: ja už som raz taký. Keď nie je drzý, neúmerne sebavedomý, a chápe, že ženy si jemné pohlavie a tak sa aj správa (opäť, nielen ku mne ale napr k matke, sestre). Výzor je málokedy dôležitý, paradoxne som sa zväčša zaľúbila do niekoho, o kom ostatní povedali, že nie je pekný.

marcellka32
18. nov 2023

@egonsk mám až 3 kamošky ktoré popisujes ;)

basulaak
18. nov 2023

Inteligencia a vseobecny prehlad, uspesny v praci a v zivote, je nanho spolah, manualna zrucnost, udrziavany vyzor, stihly, uhladene oblecenie, peniaze, auto.

egonsk
18. nov 2023

@marcellka32 no fajn, tak potom to neni so mnou tak zle, mozno sa z niektorou moj osud raz pretne ;) .... to ja zasa poznam minimalne 2, co splnaju vacsinu toho co tu baby hladaju (seba radsej nepocitam).

majlo1234
18. nov 2023

@egonsk ono je problem v tom, ze zeny tu maju pravdepodobne doma uz tych svojich(vacsinou) 🥺 takze uz len tak snivaju😄

bbshop
18. nov 2023

@egonsk prečo práve dobre vychádzanie so svojimi rodičmi?😀

egonsk
18. nov 2023

@bbshop aky mas vztah/postoj k rodicom, taky budes mat raz k svojmu partnerovi. Viem, ze vela ludi tomu neveri a dokaze sa do krvi hadat, mne vsak zivotna skusenost potvrdila, ze je to fakt, preto je to pre mna dolezite.

marianarem
18. nov 2023

Moj manzel bol pritazlivy jednoznacne tym, ze som si s nim rozumela. Mohla som hovorit o hocicom a nikdy som sa necitila ako z inej planety. Citila som sa pri nom ako doma, lepsie ako pri hocikom inom.

bbshop
18. nov 2023

@egonsk to ano, ale platí to len za predpokladu, že máš normálnych rodičov. Kto je zo zničených rodín asi nemá dobrý vzťah k rodičom a niektorí majú plné právo sa správať k rodičom zle, pokiaľ im rodičia ubližovali

savanna
18. nov 2023

Vysoky so sirokymi ramenami a krasnym usmevom (takym, ktory vyzaruje nieco laskave a srdecne).

egonsk
19. nov 2023

@bbshop prepac, s tymto nesuhlasim. Nech je rodic akykolvek, dieta nema pravo sa k nemu spravat zle. Oni ti dali zivot a ty mozes nesuhlasit s tym, aky su, ale nedava ti to pravo na nich utocit, mozes akceptovat stav a podla toho sa zariadit, ale nie sudit. Kto sudi, bude raz sudeny.

kristiii
19. nov 2023

@egonsk takže keby máš napríklad otca tyrana, čo mlátil teba, mamu, súrodencov, tak ho budeš v dospelosti s láskou a vďakou navštevovať a hrkútať si s ním, hej? Už ťa vidím.

egonsk
19. nov 2023

@kristiii Moj tatko bol alkoholik, mlatil mamu aj brata a napriek tomu som ho po rozvode navstevoval a rad sa od neho naucil kopec veci do zivota, lebo napriek zlej povahe bol velmi sikovny a mal urcite dobre zasady do zivota. Si prekvapena?

bbshop
19. nov 2023

@egonsk no deti tyranov určite si nebudú vážiť svojich rodičov..to, že si to ty zažil ma mrzí, ale tiež nie je v poriadku voči takej osobe zachovať úctu a rešpekt. Nemysli si, že to čo si robil je prospesne pre tvoje duševne zdravie. Prvé čo sa učia ludia aj na terapiach je odosobniť sa a vytvoriť hranice medzi takýmito rodičmi a deťmi. V žiadnom prípade sa nehrať nadalej na dobrú rodinu a snažiť sa byť slušní k rodičom. Ako prvé sa robí to, že sa deti od rodičov odstrihavaju. Či už fyzicky alebo psychicky. Zničiť všetky puta, urobiť hrubé čiary. Odborníci ti tento tvoj názor neschvalia lebo teba to ničí s takýmito ľuďmi udržiavať vzťahy. Bez ohľadu na to či to je mama alebo otec automaticky sa taký človek vyskrtava zo života.

minenkak
19. nov 2023

@egonsk ty si sa s ním stretával po tom a žil by si s ním?

bbshop
19. nov 2023

Hovorí sa tomu sebalaska, sebahodnota. Ak si vážiš takéto rodica, tak si potom nevazis samého seba.

kristiii
19. nov 2023

@egonsk áno, som prekvapená a úprimne mi to nepríde normálne ani správne. Pre mňa by úcta k takému tatkovi znamenala neúctu voči mame a bratovi, ktorých trápil.

ankare
19. nov 2023

Hlavne správanie, charakter, názory a dobre vlastnosti. Viem, že prvé Ta upúta vyzor, ale toho sa človek rýchlo "preje".

ankare
19. nov 2023

@egonsk a vieš, že máš aj kúsok pravdy? Môj manžel má odmala zlý vzťah s otcom, svokor je ozaj zlý človek. No a manžel má vytvorený obranný mechanizmus, ktorý ale aplikuje na každého počas hádky alebo konfliktu. Čiže aj my, keď sa hádame, je na mňa veľmi hnusný. Pritom ja som citlivá a krehká osoba a so mnou treba diskutovať úplne inak. 🫣 Ja ho nikdy neurazam, nezosmiesnujem, nie som hysterická. A je pravda, že ja mám veľmi dobrý vzťah k rodičom, veľmi dobre vychádzame. U nás Tvoja teória platí aj v praxi. 😁

kristiii
19. nov 2023

A aby som aj odpovedala na otázku autorky, tak zmysel pre humor, primerané sebavedomie (nie ťuťko, ale ani žiadny mačo, nad ktorého niet), príjemné vystupovanie a správanie k ľuďom a áno, aj tie zručnosti sú pre mňa atraktívne. Čo sa týka výzoru štíhly a upravený, inak sa mi vyzorovo páčia rôzne typy.